Smi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 10 márc 24, 17:45:32 » |
|
A kurasszó kék színű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 10 márc 24, 18:43:14 » |
|
Ja vááágom. De még így se vicces, bocs. : D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 10 márc 24, 19:48:54 » |
|
Ennyi magyarázkodás után még jóhogy nem az..^^" Egy kis izzasztó hír: a gépem megint bemondta a fákkjút, úgyhogy a 19. epizód csak áprilisra várható. Pííísz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 10 márc 24, 19:54:49 » |
|
Oksi ^^Én ne siess... a Jó munkához idő kell... amugy gondolkodtatok azon hogy megint jöhet egy "Hús leveses" filléres rész? =) Mert mert mert 20 jön ha a filmet is nézzük ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 10 márc 24, 20:01:15 » |
|
ez bizony rossz hír... de tény, hogy nem kell sietni vele Nekem is ezt mondta a japán barátom, hogy nem kell kapkodni a novellával (mert írtam neki) de ha már áprilisban jön ki, akkor te vagy a fekete Akatsuki-nyuszi, aki animációt hoz piros tojás helyett xD xD xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 10 márc 24, 20:58:55 » |
|
Ajjaj DAnt-C úgy néz ki nemsokára gyűjtést kéne szervezni a "mikorjönmárkiazújrész" fanok között egy új gépre
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 10 márc 26, 23:06:30 » |
|
Jajaja ^^ Ez így a jó ^^ Egy / általába / TZ utána ami / Általába / 3 as lessz /Általába/ jön a rész ^^ =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 10 márc 28, 23:29:33 » |
|
Ne,hogy úgy járjon mint omnistrife csak itt nem az unicornis lessz a ludas hanem egy gömbvillám kapja el fényes nappal mikor megvette volna a legójabb epret és féltéglát
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
sissiee
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 10 márc 30, 16:54:51 » |
|
végignéztem az összes részt, már vagy tucatszor és hihetetlen de még mindig majd' megszakadok a röhögéstől! amúgy igaz ez omnistrife-ról? tényleg meghalt? a rajongók miatt? vagy csak abbahagyta a Fun with Akatsuki készítését?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 10 márc 30, 18:18:51 » |
|
Nem halt meg..... csak visszavonult....xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 10 márc 30, 23:18:06 » |
|
Pillanatnyi elmezavar okozta, agysérülés mellékterméke: 17. Rész legeslegvégén Pein ugye Konanen fekszik és azt mondja: - Kicsi a rakás Erre Konan(Kakuzu hangján*) - Az *Lásd.: 13., 14., 15. részU.I: Talán nem érti mindenki de ha vannak itt még olyan betegek mint én akkor Ők érteni fogják. Szóljatok le miatta ha akartok, de én most is ezen röhögök, mekkora poén lett volna
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 10 márc 31, 05:21:48 » |
|
Hát akkor ezt nagyon félrehallottad, mert nem is Kakuzu, hanem Konan szólal meg, és azt mondja, hogy: "Most megy?"
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 10 márc 31, 07:43:54 » |
|
Tudom hogy azt mondja de erre gondoltam hirtelen hogy mekkora poén lett volna sztem De ezt le is írtam az alján
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 10 márc 31, 12:55:01 » |
|
Ki volt az a srác a TV-ben, akit Kisame ütött le? "Nem vagy vicces!" xD xD xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 10 márc 31, 13:00:50 » |
|
A Showder Cluból Trabarnát vágta nyakon.egyébként én sem bírom a sok "hutyutyut"
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|