|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2701 Dátum: 10 márc 02, 23:24:56 » |
|
Hát eez nagyon nagy lett! Nálam Kakuzu piálása,Sasuke dala ,Itachi madara meg az orgiás rész jött be a legjobban!:D Hát meg persze az Avatar stíluson is szakadtam!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2702 Dátum: 10 márc 03, 08:35:27 » |
|
"Rendezte: Dant-C Írta: Dant-C Fényképezte: Dant-C Készítette: Dant-C A poénokat kisujjból és az életből merítette: Dant-C" és Konan hangja?! kikérem maganak h a stáb női tagját kihagyod amúgy nagyon fasza lett az ój rész, de nekem még mindíg az a fav amikor Kisame rappel
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
Chizu-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2703 Dátum: 10 márc 03, 09:58:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat. Sasuke:- HAH?! Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened! Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?! Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2704 Dátum: 10 márc 03, 10:22:25 » |
|
Joghurtos poén az az volt, hogy mikor kiszabadította Sasuke Suigetsut, egy büfében Suigetsu benyomott egy csomó joghurtot mert imádja pontosan! én is emlékszem arra a jelenetre. És a beszólása... xd Ráadásul volt nála Mekis pohár! LOOOL! Amikor Karin azt a megjegyzést tette Suigetsunak, hogy "csoffadt", rögtön Laczinger Mátyás egyik animációja, a 'Csoffanat' ugrott be. Itachi fej nélküli és madárszárnyas jelenete nagyon tetszett nekem. Úgy néztek ki együtt, mint a tetkós póló mintázata. Ilyen póló kéne nekem, hahaha! csak így tovább, Dant-C!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2705 Dátum: 10 márc 03, 10:51:59 » |
|
Joghurtos poén az az volt, hogy mikor kiszabadította Sasuke Suigetsut, egy büfében Suigetsu benyomott egy csomó joghurtot mert imádja elmagyaráznátok végre a joghurtos jelenetet mert sem kakairuRULEZ-t sem Nazarov ot nem értem DANT-C LÉCCI MAGYARÁZZ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nazarov
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2706 Dátum: 10 márc 03, 13:58:27 » |
|
Szerintem a 115. Zabuza kardja c. részben lévő jelenetre utal a poén. 8:30-nál van az a jelenet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2707 Dátum: 10 márc 03, 14:08:12 » |
|
Szerintem meg egyszerűen csak ki lett cserélve a víz joghurtra
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nazarov
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2708 Dátum: 10 márc 03, 15:58:54 » |
|
Igen, valószínűnek tartom én is, én először arra asszociáltam, hogy azért volt joghurt. Az meg + poén, hogy tudta nélkül jól eltalálta Suigetsu - joghurt párost
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2709 Dátum: 10 márc 03, 18:20:16 » |
|
Lehet,hogy én vagyok tudatlan,de amikor Kisame visszavarázsolta Itachi fejét,akkor Kisame azt mondta,hogy "...egy ilyen irányíthatatlan vadbaromnak kell felnevelnie..." akkor kire gondolt?
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2710 Dátum: 10 márc 03, 18:48:59 » |
|
szerintem Sasu2 re gondolt és 97Sasuke-kun978 4szavas szabály lécci
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2711 Dátum: 10 márc 03, 19:36:36 » |
|
arra gondolt szerintem hogy sasuke is egy irányíthatatlan vadbarom....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2712 Dátum: 10 márc 03, 19:49:50 » |
|
nemhixem mivel azt monta h felnevelnie és sztem saskét nem o nevelte fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2713 Dátum: 10 márc 03, 20:16:22 » |
|
Lehet én nem jól tudom, de úgy gondolom, hogy Samehada-ra érti, mármint, hogy meg kell nevelnie Itachit meg a madarát.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2714 Dátum: 10 márc 03, 21:29:53 » |
|
arra gondolt szerintem hogy sasuke is egy irányíthatatlan vadbarom....
nemhixem mivel azt monta h felnevelnie és sztem saskét nem o nevelte fel
erre csak ennyit mondok: "[c=48] Dragon[/c=1] a titkos fegyver üzenete: mér kell vadbarmot felnevelnie ? EAÉ DAni üzenete: pont ahogyan írtad aszittem egyértelmű lesz anyámnak is rögtön leesett [c=48] Dragon[/c=1] a titkos fegyver üzenete: na hát énvagyok itt az ész EAÉ DAni üzenete: [c=48] Dragon[/c=1] a titkos fegyver üzenete: főleg mer egyből jön sasuke utána ... "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|