miso96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2640 Dátum: 10 márc 01, 15:04:40 » |
|
Így már értem a poént,kösz STM.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2641 Dátum: 10 márc 01, 15:25:48 » |
|
gRatulálok nagyon jó lett végre értem miért kellet az avatarnak elkészülnie ;)Szegény kakuzu az elején:Dmeg a mátrix poén is nagyon jó lett (H)köszönet ére csak így tovább:D
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2642 Dátum: 10 márc 01, 15:56:42 » |
|
Dokuro-chan, Ku-klux-klán, Showder-club:D Ez most tényleg nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2643 Dátum: 10 márc 01, 16:10:55 » |
|
beteg de szentem a systemet 2-szer nem volt jó elsütni viszont csinálhatnál egy melléksztory-t Bokusatsu Tenshi Kisame San címmel a lényeg hogy jó volt grat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2644 Dátum: 10 márc 01, 16:11:20 » |
|
Igazándiból annak a számnak a címére vagyok kíváncsi,amelyik a taka tagjainak a bemutatása alatt megy,valaki megmondaná,melyik az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2645 Dátum: 10 márc 01, 16:22:16 » |
|
Az epizódban hallható számok: -Michael Jackson - Don't stop 'til you get enough -The Presets - Steamworks -Matrix Theme - I'm not driving anymore -És persze Barátok közt főcímdal xD ( ha tudtam volna, hogy ilyesmire készülsz elküldtem volna neked a KKK eredeti indulóját xD) Ezen jót derültem.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #2646 Dátum: 10 márc 01, 16:24:50 » |
|
ŐŐŐőőőőrült vaaagy De jó értelemben Kedvenc részem lett de nemcsak Sasuke miatt, sírva röhögős az egész xD Nemis tudtam még feldolgozni minden poént, Az Avataros rész nagyon ütött, no meg A Dokuro-chanos Meg Hidan lecsója Aztán Sasuke utána ütött csak igazán, Bátyom Itachi..... UTÁLLAK Jacko-nál már nekem is meg kellett állítani a lejátszást mert az asztalomon feküdtem, főleg mikor Kukluksz klán (vagy hogykell írni xD) cuccban csak úgy állt tök nyugiba Sasuke Aki még nagyon tetszett az Suigetsu, nagyon jól eltaláltad. A rajzolás is nagyon szép volt, minden elismerésem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 01, 16:26:41 írta Flash »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2647 Dátum: 10 márc 01, 16:33:45 » |
|
Nagyon állat volt a rész. Viszont: Ahogy Suigetsu mondta: Nem lesz ez még egy kicsit Korai? Elvégre Hidanék még megvannak (hál' Peinnek), és még nem találkozott Naruto Sasukével sem. Nah mind1. Suigetsunak nagyon nem jó a hangja. Kicsit mélyebb és nyugodtabb mint kéne, valamint a szövegek 90%-ában nagyon furán hangsúlyoz. Sorry. Valamiért számítottam arra, hogy Sasuke ezt fogja énekeni, de 'Marcsi dörömbölésétől leestem a székről. A Jacko-fej meg nagyon állatul lett megrajzolva Egyszóval, Grat ehhez is
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2648 Dátum: 10 márc 01, 16:49:57 » |
|
Nekem nagyon bejött ez a rész is főleg az avataros, meg a shoder klubbos mert legszivesebben én is lecsapnám Trabarnát csak egy bajom volt a FŐCÍMZENE ki volt az az elmebeteg aki ezt javasolta?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2649 Dátum: 10 márc 01, 17:05:05 » |
|
Nyugi, csak egy röpke felindulás volt.xD Többet nem lesz hallható.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #2650 Dátum: 10 márc 01, 17:45:10 » |
|
Háhá ez nagy volt jackos résznél majd nem meghaltam xD gondolom ezt már rég óta kitaláltad ezt a részt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #2651 Dátum: 10 márc 01, 17:45:36 » |
|
Áh kegyetlen jó Nekem a legjobban Marcsi jött beXD Ahogy át dörömbőlXD Meg emos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andrush
Újonc
Nem elérhető
Manga-ka wannabe
|
|
« Válasz #2652 Dátum: 10 márc 01, 17:46:50 » |
|
Szeva Dani!Remélem olvasod a kommentemet:) Csak annyit szeretnék megtudni(bár lehet h már kérdezték)hogy te tanultál valahol rajzolni,vagy csak úgy magadtól nyomod a témát?Szemmel láthatóan részről-részre fejlődik a kidolgozottsága és a színvonala a képsoraidnak!Nagy grat.hozzájuk!
"Egy grafikus tanonc."
|
|
|
Naplózva
|
"ÖÖÖ ide mit írjak ami jól is hangzik??? "
|
|
|
Dragon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2653 Dátum: 10 márc 01, 17:57:27 » |
|
Sztem erre a kérdésre helyette is tudok válaszolni max majd kiegészít vagy kijavít.
Tanulni tudtommal nem tanult sehol rajzolni mmint suliban vagy tanárnál. Sok a szabadideje az iskolában és a kreativitása :p.
Paintel pedig több éve rajzolgat, eztis szintén magától . ahogy ő mondaná fekete öves paint használó.
( a photoshop jobb a paintnél ugye dani ? )
igazából az hogy egyre jobbak a rajzok szerintem csak a lustaságán múlik, hogy mennyi kedve van belefeccölni energiát egy képbe. hisz a csere... című részben is amikor itachi a kezét nézte az a kép se volt félig kidolgozva, a részhez képest.
Szóval szerintem ez csak annyi múlik hogy minnél több részt csinál annál több kedve lett egy kép finomítgatásához és annál könnyebben jött neki.
Ha valamit rosszul mondtam Dani akkor szólj :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andrush
Újonc
Nem elérhető
Manga-ka wannabe
|
|
« Válasz #2654 Dátum: 10 márc 01, 18:02:07 » |
|
Aha értem.Nekem a te válaszod is tökéletesen elég.:)Mondjuk szívesen lennék részese egy kooprodukciónak:)
|
|
|
Naplózva
|
"ÖÖÖ ide mit írjak ami jól is hangzik??? "
|
|
|
|