Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #2625 Dátum: 10 márc 01, 02:14:26 » |
|
Sírva röhögős lett ez a rész is, még most is könnyezek miatta. Jacko fejét nagyon szépen kidolgoztad, és az a félig rejtett White Power poén igencsak meredek volt! Elsőrangú munka, csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2626 Dátum: 10 márc 01, 06:51:08 » |
|
Úúúúúristeeeeeeen,iszonyaaaaaaatkomoooooly Hihetetlen,büszke vagyok rád Dani! Mellékesen valaki(mondjuk pl Dani xD) leírná miféle mjúzikok mennek benne? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2627 Dátum: 10 márc 01, 07:12:18 » |
|
hát ez nagyonnnn jóó csak 1 kérdés most a hebiről is szólni fog kagy csak az AKACUKI ról:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2628 Dátum: 10 márc 01, 09:02:33 » |
|
Ez fail érsz volt, így reggel röhögőgörcsöt kaptam, itachi és az avatar fíling:D Pein pólója. De a pálmát oro vitte a zuhanyzós résszel és a jako stílussal:D, a orgia végén karin hogy megörül, vajon csak sasukenak örűlt vagy mind3nak:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #2629 Dátum: 10 márc 01, 11:37:30 » |
|
Hát most komolyan.... komolyan??? Miket beszélek itt össze-vissza ez ÁLLATI volt!!! Nem is mertem semmilyen élelmet a kezembe venni, mert tutira megfulladtam volna... Hidan beköpése "Állítsad már meg az Uchiha madarát" kész volt. Le kellett stoppolnom, hogy rendesen kitudjam magam röhögni. Sasuke nem semmi... le a kalappal. Beképzelt mint atom és egy "cseppet" gay is...hehe... Igaz egy kicsit szégyellem, de kellett egy-két másodperc mire az orgiás beszólás a végén leesett. Szegény Karin folyton pórul jár... mentségemre szóljon hogy olyan sok jó poén volt egymás után, hogy alig bírtam feldolgozni őket!!! A rajzolás fejedelmi lett, egy szóval : IMÁDOM!!!
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2630 Dátum: 10 márc 01, 12:08:40 » |
|
Ááááááááá ez nagyon jó volt!! XDDD Többször is meg kellett állítanom hogy ki tudjam röhögni magam 2 poén között Anyám meg kicsit hülyének nézett hogy mit nyerítek itt egymagamban, meg csapkodom az asztalt Szuper volt, nem tudnék kiemelni belőle poénokat amik a legjobbak voltak mert mind isteni volt
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2631 Dátum: 10 márc 01, 12:19:54 » |
|
Daniiiiiiiiiiiiii! Isteeen lett a 18.rész életemlegjobb infóóráját adtad!!! hihetetlen! Showder klub jeee. filler saga jah és persze Dragon mint Suigetsu hááát faxa lett de, h most megint sasuke kalandjai itt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2632 Dátum: 10 márc 01, 12:28:03 » |
|
Dani! Király volt ez a rész. xDD Főleg Sasuke Ku Klux Klanos szerelése. ( ha tudtam volna, hogy ilyesmire készülsz elküldtem volna neked a KKK eredeti indulóját xD) Karinék nagyon jók lettek amúgy. Itachi "Avataros" repülése is tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #2633 Dátum: 10 márc 01, 13:23:55 » |
|
gg van.....sírva röhögtem...jaj szegény kakuzu:P Itachi meg Sasu2:P a White Power is odab*szott:P gg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2634 Dátum: 10 márc 01, 13:42:56 » |
|
Röviden és tömören: Fasza lett Gratula!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2635 Dátum: 10 márc 01, 14:31:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szauron
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2636 Dátum: 10 márc 01, 14:47:40 » |
|
Majdnem meghaltam!
Éppren kajáztam amikor a Jacko-s részhez értem és majdnem megffulladtam a kajában.
Ez a rész ütött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2637 Dátum: 10 márc 01, 14:51:09 » |
|
Navazze nagyon jó rész lett Az avataros poén nagyon nagy meg a Sa-samehada is ütős Jackoról nem is beszélve...
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
miso96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2638 Dátum: 10 márc 01, 14:59:32 » |
|
Nagyon király rész volt!!Amúgy a végén azt orgiás poént nem értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2639 Dátum: 10 márc 01, 15:00:47 » |
|
Sasuke orgiát akar. A fiúk lelépnek, KArin örvendezik, de ketten már nem lehet, mert úgy nem orgia, KArin lelombozódik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|