Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 10 feb 10, 19:42:24 » |
|
Nekem teljesen rendesen működik és kb másfél perces, annyi mint a videóban, és lejátssza a bs is meg a wmp is.
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 10 feb 10, 21:09:58 » |
|
Ha minden kötél szakad használjatok KMplayer-t, nekem bevált, mindent lejátszott, amit a Media Player nem, és jobb is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 10 feb 11, 16:52:12 » |
|
Windos 7-en nekem nem megy a kmplayer... De ha vkinek megy, akkor az küld pm-et, hogy melyiket töltötte le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 10 feb 11, 17:52:02 » |
|
A linkkel semmi baj (feltéve, hogy az "Itachi - Hiányzol, Sasuke!" dalról van szó).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 10 feb 12, 15:59:02 » |
|
Na rendben, Windows Media Player vitte. Tényleg elég hossú... ( De király! )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 10 feb 15, 03:30:53 » |
|
öhm ez a Sasuke hiányzol szám,nem kicsit ipari :]
láttam,hogy felkerült az új rész leállítottam a zenét,elkezdtem nézni 2.1login...háááát a félkörnyék megtudta,hogy Sasuke hiányzik :d még én is meglepődtem,hogy elkezd kornyikálni Itachi^^
más : akik ilyen newbie user táborba tartoznak és a gépről csak annyit ismernek,hogy power gomb meg játék és már nem ez az első eset,hogy elkeseredett emberek akiken kifogott a google panaszkodnak,hogy nem viszi ezt meg azt és windows7et használnak (nemtomminek) és még a mikulás se létezik azoknak ajánlom a VLC playert :Q semmi mást,üti a KMplayert és a newbie userek nagy örömére tényleg csak 2 kattintás és visz mindent ;p google-vlcplayer-install-enjoy.
más vége.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Munenori Hattori
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 10 feb 16, 21:59:40 » |
|
sziasztok ez az első kommentem hatalmas nagy akatsuki rajongó vagyok így az érettségi előtt sokat segít Dant-C munkája a filmbe sajnálom h belekerült Sasori halála de mondjuk még az is viccesen volt megoldva remélem mostantól majd több és értelmesebb hozzászólásom is lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 16, 22:06:34 írta Munenori Hattori »
|
Naplózva
|
" Még egy szó és teljesen pontosan éppenhogy"
"A főiskolán megtanultam a könyvek értékét.....INGYEN PAPÍR" by Kurta
"L'amour quand tu donnes ton coeur á quelqu'un et tu te fies qu'on ne le brise pas."
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 10 feb 19, 22:48:44 » |
|
Ez csak egy szimpla kérdés a filmmel kapcsolatban: Most komolyan nem akarok sürgetni senkit, de az oldalon már vagy 3 hónapja ki van írva hogy "A FILM (folyamatban...)", és akkor most fent lesz a film, úgy hogy online is meg lehet nézni, vagy pedig csak a letöltés? (ezzel arra célzok hogy online is meg lehessen tekinteni, ha már az összes többit meg lehet, vagy ha nem lehet, akkor ne legyen kiírva a többi közé, amit meg lehet nézni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 10 feb 20, 14:03:45 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! ModerátorÉn online néztem Hogyan? Rámész a letöltő linkre és ott rámész WATCH ONLINE...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 21, 14:18:07 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2619 Dátum: 10 feb 20, 20:01:48 » |
|
...
Megoldva. Most már nézhető online is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 10 feb 24, 22:38:59 » |
|
Nos, lassan Hónap vége, hamarosan kijön az új rész Vagy mégsem? Fejlemények?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2621 Dátum: 10 feb 27, 16:50:18 » |
|
sztem he nem is a kövi rész de egy sztem aprilis 1 én jön ki és valami bolondok napjás téma lesz legalábbis rem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 10 márc 01, 00:53:52 » |
|
Megjelent a 18. rész! KATT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 10 márc 01, 00:58:11 » |
|
Nagy köszönet, hogy kiraktátok még ma Megérte még egyszer feljönni így vacsora közben. Amúgy, Orochimaru és Jacko közt most, hogy így belegondolok, a fehér bőrön, a hosszú fekete hajon, a leszakadó arcon, a " testmodifikáción" és azon kívül, hogy pedofíliával vádolták őket, párhuzam még a zombi idézés is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 01, 01:35:14 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andrush
Újonc
Nem elérhető
Manga-ka wannabe
|
|
« Válasz #2624 Dátum: 10 márc 01, 01:32:03 » |
|
Hatalmas!Szerencsém h még fent vagyok. Ez az egyik legjobb rész egy jó ideje! Hihetetlen kínok között próbáltam elfojtani a nyerítéssel kevert hahotázást amit kiváltott belőlem ez a rész!:D Két dolog vált még inkább nyilvánvalóvá számomra a mai részt követően! 1.Kisame egy ISTEEEEEN!!!!!! 2.Egyre szebben van megrajzolva az egész karaktertár! Csak gratulálni tudok Dani!Csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
"ÖÖÖ ide mit írjak ami jól is hangzik??? "
|
|
|
|