Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 10 feb 02, 18:49:34 » |
|
ÁÁÁÁ!!!Mit kell ezen vitatkozni?! Maradjunk abba hogy jelenleg nem rendelkezik Dani ilyen elektromos izééével, magyarul egérrel csinálja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 10 feb 02, 20:18:39 » |
|
egérrel csinálja.....Ez egy házi készítésű videó,nem egy stúdió Ennél jobban megfogalmazni én sem birtam volna és komolyan, TANULJÁTOK MEG A VISSZAOLVASÁS NO JUTSUT!!! A KIS CHAKRA SZINTÜEK IS ELBIRNAK VELE!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 10 feb 03, 16:52:06 » |
|
tesó tesó tesó... a öhöm 4 öhöm szavas öhöm szabály. úgye érted. amúgy is az a lényeg, hogy Dant-C a Penge srác aki alkotót egy frankó dolgot amivel kiszínezte a szürke hétköznapjainkat és nem az a lényeg hogy hogy csinálja hanem az hogy jól csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
miso96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 10 feb 03, 20:13:49 » |
|
nem akarom a moderátorokat ezzel idegesíteni de itachi dala miért nem került be a betét zenékhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 10 feb 03, 20:56:36 » |
|
Szerintem még nem volt rá idejük, de nem is igazán lényeges, mert mindet megbeszéltük már ebben a topicban tehát csak egy ki visszaolvasás kéne... Nem azt mondom, hogy az elejétől, de mióta megjelent a legújabb rész. Ha onnantól elolvasod az elég hasznos. Egyébként a szám: System Of A Down - Lonely Day
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 03, 21:00:41 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 10 feb 03, 21:39:13 » |
|
Kivételesen bevédelek.^^ Szerintem miso96 magára, az Itachi által "mixelt számra" gondol. És majd megnézem mit tehetek ezügyben.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
miso96
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 10 feb 04, 13:15:18 » |
|
igen én az itachi által mixelt zenére gondoltam.Kösz Dant-C
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 10 feb 04, 17:38:48 » |
|
Nem is beszélve a dupla posztról Amúgy szerintem Itachi dala nem igazán nevezhető számnak Vagy legalábbis én nem igazán hallgatnám azt a kornyikálást szabadidőmben (bocs Dani )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 10 feb 04, 18:16:14 » |
|
Egyébként olyan értelmes emberek vannak.... Vagy ötször fönt van már youtuben csak az Itachi féle öhm dal... Jó nem igaz, csak háromszor.... Nagyon szuperek... Az egyiknél kint van a honlap neve ahonnan leszedte ( persze innen).... A másiknál ott van, hogy ki készítette... A harmadiknál semmi.... Az csak úgy van...
u.i.: Bocs miso96, hogy lehurrogtalak... csak már annyian szoktak olyasmit kérdezni amit már más kérdezett, hogy már kapásból azt hittem, hogy te is úgyhogy bocsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 04, 18:19:34 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 10 feb 05, 17:58:34 » |
|
nem akarom a moderátorokat ezzel idegesíteni de itachi dala miért nem került be a betét zenékhez?
[EAE] Itachi - Hiányzol Sasuke: MP3: http://fs.tvn.hu/EAE_Itachi_-_Hianyzol_Sasuke.mp3 (jobb klikk -> mentés másként...) Forrás: Dant-C
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Elza94
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 10 feb 05, 21:06:34 » |
|
Nagyon jó ez a sorozat! (Bár vagy rengetegszer írták, de leírom én is ) Használtam a visszaolvasás no jutsut persze a legelejétől, és hát azért belefáradtam míg eljutottam ideáig + ez még néhány napon át tartott. De a lényeg hogy idejutottam végre, hogy írjak. Az öcsém is szereti ezt a sorozatot, de a Narutot egyáltalán nem, szal nagyot alkottál! (Igaz ezt is rengetegen írták előttem, de mindegy) Jah, éz a Sasukés zene... Letöltöttem és hát... Mit ne mondjak... majdem fél órán át ezt hallgattam. De nem úgy értem... ez a zene vagy fél órás. Vagy ez direkt így lett megcsinálva?
|
|
|
Naplózva
|
...
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 10 feb 05, 23:55:03 » |
|
kapcsold ki az ismétlődést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 10 feb 06, 23:44:05 » |
|
Érdekes, nekem a BS-Player le se vitte, WMP be pedig hibás :| \ Amugy meg tudom halgatni csak ha belehuzok a közepébe akk is az elejétöl kezdi, és 27 perces, és ha rápörgetek 26 ra vissza ugrik a leges elejére /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyurika666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 10 feb 07, 20:33:30 » |
|
Nagyon jó, egyszer már leírtam. Játsszátok le Media Player Classic-al, azzal engedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 10 feb 07, 23:05:53 » |
|
Nem tudom, kinek milyen hosszú, nekem csak 1:29-et ír, de ahogy elkezdődik kb. a 6. másodpercnél leáll / újrakezdi.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
|