Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 10 jan 17, 21:23:41 » |
|
hatalmas, kicsi a arkás csak kár Kakuzu és Zetsu kimaradt előle.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 10 jan 17, 21:30:42 » |
|
Zetsu félig ott volt mert a "fűszoknyám" csapódott be Ita és Dei....hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 10 jan 17, 21:52:56 » |
|
Hát nem csalódtam az biztos Szaszkeee kisöcsém hát mekkora volt már xD de a kedvencem az a "kis karácsony nagy karácsony szarrá tört a térdkalácsom" volt ..annyit röhögtem rajta hogy anyum bejött megkérdezni miaz ami ennyire vicces xD Gratula a részért nagyon jó lett
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 10 jan 17, 22:06:43 » |
|
Hát ez állati lett! Bár semmi húsvéti nem volt benne. A "Kicsi a rakááás!" nagyon ütött Grat hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 10 jan 17, 22:34:43 » |
|
Nagyon nagy volt... Gratu... Kiskarácsony nagykarácsony...sz*rrá tört a térdkalácsom xD
Am. én észrevettem, h olyan jó rész volt mintha 2 perces lett vna xD Kvajólett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 10 jan 18, 00:19:37 » |
|
Nekem is úgy tűnt ez a rész, mintha 5 perc lett volna, de lehet azért, mert nagyon jó volt. Igazi hangulatos rész volt, a Karácsony pedig az ajándékozásról szól. Minden poén jó volt, a hullám ami kicsapott a vízből Itachinál az mintha teljesen mozgó kép lett volna, vagy csak gyors volt, nem tudom, de jó volt. A poénokat tényleg elmondták, rázkódtam a röhögéstől, stb... ( A rajzolás pedig tökély. ) Dani, sose fogyjon ki ezentúl se a Paint ecsetből a tinta...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 10 jan 18, 08:35:43 » |
|
Mi volt Sasori mellett a falon a képre írva? Még a szemüvegemmel sem tudnám elolvasni A halálomig, és azon túl is szolgálni fogom az Akatsukit! Sasori
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 13:15:01 írta Shika-mamma »
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
david10
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 10 jan 18, 15:19:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 10 jan 18, 16:00:36 » |
|
Nem tudom, én vagyok itt az egyetlen SG-fanXD...?! Ahogy a Gou'ld kijött Deidarából azthittem lefordulok a széken. Szép volt Dani^^!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
davee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 10 jan 18, 16:11:02 » |
|
Juuuuuhj.... Hát ahogy vártam király volt! Főleg a végén :D Uchiha madara XDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 10 jan 18, 16:11:08 » |
|
Én is megnéztem szerintem is nagyon jó lett. Nekem is Itachi énekei jöttek be a legjobban. Meg tök jók voltak a szereplők téli szerkói. Főleg Konan-é. Pein szobrán behaltam, meg utána a Chibaku Tensei-en. Az ajándékozás is tetszett. Nekem eddig vhogy fel se tűnt, hogy a legtöbb Akatsuki tagnak van vmi lánca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 10 jan 18, 16:17:42 » |
|
A zenék fennlesznak majd a betét zenék között? Vagy már kérdezték? Csak ennyit akartam azona hibán kérdezni
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 10 jan 18, 16:20:02 » |
|
Nem tudom, én vagyok itt az egyetlen SG-fanXD...?! Ahogy a Gou'ld kijött Deidarából azthittem lefordulok a széken. Szép volt Dani^^!
Deidara valószínűleg egy Jaffa Amúgy nagyon jó rész volt. ITACHI ÜBERELHETETLEN.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 10 jan 18, 17:15:40 » |
|
Amúgy ebben a részben (nem tom hogy írta-e már valaki), nekem a rajzolásban a szemek kidolgozása tetszett. Iszonyat jól megvan csinálva Szép nagy japán tányérszemek, és a színezés is nagyonnnn jóóóó. Szerk.: "EREDETI HIEI TERMÉK" no meg a Tobis matrica, meg a karácsonyfadísz Amúgy a matrica Itachi ajándékán kicsit Kakashis.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 17:17:34 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|