GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2490 Dátum: 10 jan 17, 19:12:25 » |
|
Ez egy oltári rész volt A kedvenc jelenetem a kicsi a rakás volt Akkor röhögtem igazán amikor Nagato megérkezett a lánctalpas székkel
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2491 Dátum: 10 jan 17, 19:20:42 » |
|
ez a rész is nagyon jó lett, akárcsak a többi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2492 Dátum: 10 jan 17, 19:21:22 » |
|
Akkor röhögtem igazán amikor Nagato megérkezett a lánctalpas székkel lánctalpas szék: nálam WALL-E ugrott be Azon a jeleneten én is röhögtem, főleg, hogy a legvégére Itachi és Dei elütötte a csapatot. Aztán be kellett gipszelni Itachi lábát ---> ezt is Kakuzu intézte el az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #2493 Dátum: 10 jan 17, 19:27:03 » |
|
Akkor röhögtem igazán amikor Nagato megérkezett a lánctalpas székkel lánctalpas szék: nálam WALL-E ugrott be Azon a jeleneten én is röhögtem, főleg, hogy a legvégére Itachi és Dei elütötte a csapatot. Aztán be kellett gipszelni Itachi lábát ---> ezt is Kakuzu intézte el az biztos Kis karácson, nagy karácsony, szarrá tört a térdkalácsom. ez nagyon ott van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2494 Dátum: 10 jan 17, 19:28:16 » |
|
Hidan ismét enyhén perverz Itachi dala szerintem mindent visz Grat ismét nagyon jó lett ^^
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2495 Dátum: 10 jan 17, 19:30:55 » |
|
meg amikor itachi meg sasuke a visszaemlékezésbe itachi dalába mintha slaggból jönne a húgyXD az kemény volt meg a nyakláncok egyre nagyob és nagyob kisame meg padlót fogott a 80 kilós nyaklánctólXD
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #2496 Dátum: 10 jan 17, 19:32:42 » |
|
Hát, ez a rész nagyon jóra sikeredett Mikor vége volt, csodálkoztam, hogy mennyire rövid. Utána vettem észre, hogy ez volt az eddigi egyik leghosszabb rész (vagy lehet, hogy a leghosszabb volt). Itachi énekének a vége meg a szarrá tört a térdkalácsom az nagyon ott volt. Na meg a kicsi a rakás is tetszett Azt kicsit sajnáltam, hogy Deidara felrobbantotta Nagato ajándékát De hatalmas rész volt, mindenképp a legjobbak közé tartozik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2497 Dátum: 10 jan 17, 19:33:02 » |
|
Gratula, nagyon jó rész lett. Itachi-ról nem gondoltam volna, hogy ilyen kis dalos pacsirta. A jó poénokat már mindenki leírta... A rajzolás nagyon szép. Az elején a hóesés, meg a fények Ita bőrén, uhh... Cool. jujguy:Tudod, hogy az Uchiha-knak mi a hatalmas adottságuk. Nem csodálom, hogy abból sugárban folyt a dolog. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2498 Dátum: 10 jan 17, 19:40:08 » |
|
igazXD idézem kisamét:"na jó én besz*rtam"
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2499 Dátum: 10 jan 17, 19:48:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2500 Dátum: 10 jan 17, 19:49:22 » |
|
Nekem nagyon tetszett a rész, és lehet, hogy nemhiba de 9:58 nál mikor itachi énekel ott a kőszírtnél nincs véletlenül továbbhúzva egy piros vonallal ?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
akronomus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2501 Dátum: 10 jan 17, 19:57:51 » |
|
O M F G XDXD Hát én ledöltem a székről Kiskarácsony, nagykarácsony...sz*rrá tört a térkalácsom BIG GRAT Ui.: Ja és nagyon jó hogy odafigyeltél a OPban hogy Sasori már nem mozog annyit mint régen, és Hidan amikor lesik hogy havazik a falat rakja??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 17, 19:59:02 írta akronomus »
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #2502 Dátum: 10 jan 17, 20:26:24 » |
|
a cím mér "húsvéti különkiadás"? amúgy grat.!:)
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2503 Dátum: 10 jan 17, 20:42:02 » |
|
Ezt már egyszer kérdezték, a válasz továbbra is az, hogy azért mert poén
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #2504 Dátum: 10 jan 17, 21:08:01 » |
|
Tudom hogy már 40 ember agyon dícsérte a részt előttem de sajnálom...........ez űber király lett Dani Nagyon LOL az egész mikor odadugják a fejüket hogy nézzék a havazást Hiddan meg.......hát őőőő..... tudjátok "Bocs Kisame majd legközelebb" na az kiverte a biztosítékot + Itachi 2 éneke Lonley Day az odavágot a falhoz, meg a kis karácson nagy karácsony sz@rrá tört a térd kalácsom hatalmas, kicsi a arkás meg Pein ego szobra Dani érted érdemes élni így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|