Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 09 nov 29, 10:05:27 » |
|
Hmm... a bijuu(asszem így van írva) szívós részben, amikor Tobi megszólal, Itachi tényleg azt motyogja magában hogy: nem akarok meghalni?
Ez mikor van/volt? A kilencedik rész végefele. a 6perd 40. másodpercétől kb. Mikor Tobi kijelenti, h Tobi a jófiú, és akkor Itachi azt hiszi, h most elárulja a titkot... és akor rágja a kezét idegességében és motyog, de ki kell ábrándítsalak Mateus, mivel csak halndzsázik sztem. többször vissza hallgattam és nem lehet kivenni értelmes mondatokat. Bár meglehet, h nagyon hadarva van és akinek veszett jó a füle kihallhatja de ezt max csak Dani tudja megmondani sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 09 nov 29, 10:07:42 » |
|
Mennyire király lenne ha a webshopban még dvd-n is meg lehetne rendelni az eaé-t Minek fizetnél olyasmiért, amit ingyen is letölthetsz. Írd ki magadnak xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 09 nov 29, 12:17:49 » |
|
Az a jó hogy én most beteg vagyok, így amíg nem jön ki a film, egész nap nézem megállás nélkül a részeket, és amikor kijön a film, azt is megnézem vagy 3szor, hogy monden poén leessen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 09 nov 29, 14:22:34 » |
|
Hmm... a bijuu(asszem így van írva) szívós részben, amikor Tobi megszólal, Itachi tényleg azt motyogja magában hogy: nem akarok meghalni?
Ez mikor van/volt? A kilencedik rész végefele. a 6perd 40. másodpercétől kb. Mikor Tobi kijelenti, h Tobi a jófiú, és akkor Itachi azt hiszi, h most elárulja a titkot... és akor rágja a kezét idegességében és motyog, de ki kell ábrándítsalak Mateus, mivel csak halndzsázik sztem. többször vissza hallgattam és nem lehet kivenni értelmes mondatokat. Bár meglehet, h nagyon hadarva van és akinek veszett jó a füle kihallhatja de ezt max csak Dani tudja megmondani sztem. Nah akkor: Fülhallgató van a fejemen szal talán megengeded nekem hogy azt mondjam: Jobban hallom. Egyébként Tilon hsz-e sem rossz miszerint ezt motyogja: Lefogok bukni, lefogok bukni. Megfogom most már csak azért is nézni ezt a részt párszor, hogy kiderüljön mit motyog. Vagy jön Dani és elmondja hogy valójában nem mond semmit xD
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 09 nov 29, 14:31:31 » |
|
Hehe az is meglehet bár lol lenne ha tényleg ezek közül mondana valamit. legyen ahogy te mondod akkor bebizonyosodik, h rossz a hallásom De majd kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 09 nov 29, 19:22:40 » |
|
MateusGrandus: Itachi csak halandzsázik. Amúgy -mielőtt már holnap reggel azon rinyálna mindenki, hogy "30.a van! Hol A Film?? Nyenyenye!"- elmondom, hogy minden bizonnyal estefele fog megjelenni, mer a drágalátos technika ördöge jó szokásához híven hozta a formáját, és úgy gondolta megdolgoztat engem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 09 nov 29, 19:23:45 » |
|
Gyerünk daniiiii sikerülni fooog xD Nyugi bízunk benned, és ha már ennyit vártam kibírnék még egy napot simán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 09 nov 29, 22:22:00 » |
|
Dani, Kisame beefeljen már egyet Gyilkos Méhhel! vagy nyomjanak le egy freestyle battle-t mekkorát szakadnék LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 09 nov 29, 23:05:38 » |
|
Egy rap csata tényleg nem lenne rossz, de arra még sokat kéne várni. Már csak azért is, mert a mangában még viszonylag friss szereplő Killer Bee, az 1AÉ szerencsére még messze nem tart ott történetben Holnap piros betűs nap, minden rajongónak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 09 nov 30, 12:48:54 » |
|
és most Dant-C közli hogy -bocsi skacok kék halál format: c minden törlődöt de semmi pánik majd tavaszal lesz film Én már itthon várom a filmet már csak egy kicsit kell várni ...tik .... tak...tik...tak ááááááá hosszú lesz ez a nap
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 09 nov 30, 13:27:56 » |
|
Hello szeretnék csatlakozni én is a sok megfanult fan közé. xD (akko kezdtem el nézni az EAÉ-t amikor a 7.rész volt az új) Már alig várom a filmet! űdítő popcorn csipsz rágcsa minden bekészítve bár még korán van de azé muszály addig megnézem az eddigi részeket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 30, 13:28:32 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 09 nov 30, 14:23:11 » |
|
Össze kéne a FILMre vágni egy olyan pizzát mint amiet Kisame evett vagy azt a nagy hamburgerhez hasonlítható "izét" az M&M's ről ez jutott az eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 09 nov 30, 14:39:17 » |
|
igen,de ahhoz kéne Konan titkos spaggettiszósza Már mindent megvettem,már csak várni kell
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 09 nov 30, 14:50:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 09 nov 30, 14:54:21 » |
|
Most kaptam a hírt Dant-C-től, hogy a Film 3 hetet csúszik technikai okok miatt!... Csak vicceltem xDDD Remélem levert a víz mindenkit xDDD hány órakor lesz a FILM????
Ma 25 óra 61 perckor ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|