yeti88
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 09 nov 27, 14:11:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2071 Dátum: 09 nov 27, 17:41:35 » |
|
Nah itt az általam kreált intro a DVD menüjéhez. Sry a minőségért, de a youtube ilyenre hozta össze. http://www.youtube.com/watch?v=Tf1lRZsnp0o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 28, 16:18:06 írta Hiei1107 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 09 nov 27, 17:45:21 » |
|
sztem jó lett Sasori a vécésképpel am nemcopyz ez hogy jön ide?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 09 nov 27, 19:44:48 » |
|
wáá nekem nem hozza bé a linket amúgy már csak 3 nap ha ezt a 4 és negyed kis órát nem számítjuk... edit: na behozta és sztem tökjó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 27, 19:48:53 írta Yuurauchiha »
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 09 nov 28, 13:05:33 » |
|
Mennyire király lenne ha a webshopban még dvd-n is meg lehetne rendelni az eaé-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 09 nov 28, 13:44:19 » |
|
jaja ez mind szép is jó de azért kaphatnék 1 pü-t hogy mért törtölték ami nm rég irtam itt -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 09 nov 28, 13:52:43 » |
|
Moderátor:
Valószínűleg azért, mert a fórumszabályzat úgy kívánta. ^^ Már nem emlékszem mi volt a hozzászólásban (elég sok hsz-t olvasok naponta), de ha minden törölt hsz után PÜ-ket írogatnék, akkor még a 36 órás nap sem lenne elég a moderálásra.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 09 nov 28, 14:35:15 » |
|
most elképzelem Chakrát hogy a törölt "Naruto Manga" topic 1038 oldalán levő sok-sok hozzászólás írójának egyenként megírja hogy miért törli:D Még1szer megkérdezem, hogy a Trailer zenéjét nem kellene betenni a betétzenék listájába? Csak mert Egy Akatsukis Élete, és mert zene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 09 nov 28, 16:19:01 » |
|
A feltöltött videóm linkje cserélve lett, gondoltam szólok Hétfőőőn máááááár FILM!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 09 nov 28, 17:05:20 » |
|
ha igazán kelendő lesz akkor majd meg kell kérdeznünk Danit, h benne lenne-e ha ez így elkészülne, és ha igent mond akkor majd a honlap szerkesztőit kell megkérdezni ez ügyben, mert akkor amint elkészülök a saját dvd-mmel akkor azt vagy annak az iso-ját a részükre bocsátom. És akkor akár a borítókat ők is szintúgy megvalósíthatják hiszen elnézve a fórumot, a webshopot az oldalt...stb. Eléggé jól bánnak az ilyen képszerkesztőkkel is és nagy valószínűséggel több kreativitásuk is lenne hozzá De mindez a feljebb valóktól függ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 09 nov 28, 21:19:35 » |
|
Am fenn van a sorozat angol felirattal vhol pl youtube-on? Mert sztem ezt meg kéne ismertetni a világgal xD Ha pedig van akk vki be tudná linkelni? Bocsi ha már volt erről szó előbb csak nincs időm visszaolvasni 140 oldal hsz-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 09 nov 28, 21:24:10 » |
|
Fönt van!: ezt kell beirni: an akatsuki's life van pár föliratos rész-vagy 2-3 biztos! Meg a Kisame-rapp is fönt van agolul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 09 nov 29, 00:42:25 » |
|
Hmm... a bijuu(asszem így van írva) szívós részben, amikor Tobi megszólal, Itachi tényleg azt motyogja magában hogy: nem akarok meghalni?
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
Himara
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 09 nov 29, 09:14:57 » |
|
Nyáááh nagyon jó lett a dvd birító is meg a trailer is csak így tovább:) És már csak egy nap!!! */-\*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2084 Dátum: 09 nov 29, 09:59:44 » |
|
Hát szerintem Itachi azt mondja hogy "lefogok bukni, lefogok bukni". Lehet hogy holnap 23 óra 59 perckor lesz feltöltve a film de reméljük hogy nem kell majd annyit várni rá
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|