Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2025 Dátum: 09 nov 20, 13:16:09 » |
|
Szerintem a karácsonyi rész szép lenne, jó lenne, de azért gondolkozzun kegy kicsit! Dani most egy jóóó hosszú filmmel áll elő napokon belül, és ezután ilyen gyorsan nem hiszem, hogy előáll egy új résszel is. Nem akarjuk ugyebár kikészíteni, igaz? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2026 Dátum: 09 nov 20, 14:13:45 » |
|
Jóvanmáá' há' mi van itt? Le lehet cuppanni a sorozatról.xD Mindjárt itt A Film. Miért nem tippelgettek annak a sztorijáról? (Igen! Beszóltam..! x'D)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #2027 Dátum: 09 nov 20, 15:02:57 » |
|
Nézd el nekünk DÁNIEL!! Tudatlanok vagyunk és nem tudjuk mit beszélünk... és a Sorozatot hiába szánkra nem vesszük!!! Mindene3setre a Filmet már várjuk mindannyian. a Film meg szerintem amolyan világok harca effektes lesz sztem... csak közben vakerálnak a konohaiak, jön egy két tag hidden robot villageből.. megmutatják, h mi fán terem a rozsda aztán jó éjszakát jöhet majd még... világvége ugyebár eső, hó jééég netalántán, "homokvihaar" De itachi adottsága még mindig áll. majd az egészet megünneplik mert maradt a földön még egy utolsó Uchiha nőstény akit egy jó kis piálás után Hidanék beszervezik a vakegerünknek majd másnaposan Sasori ki kell az ágyból és az egész storyt csak álmodta, én erre tippelem a történetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
durkopeter
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2028 Dátum: 09 nov 20, 15:34:54 » |
|
Dani te mennyi idő alatt rajzolsz meg egy képkockát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2029 Dátum: 09 nov 20, 15:35:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2030 Dátum: 09 nov 20, 15:37:28 » |
|
de ti ezeket honnan tudjátok Kinek ki a kedvence? nekem tobi mert olan hülye és kisame mert annak vicces a beszéde
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #2031 Dátum: 09 nov 20, 17:44:05 » |
|
Nekem Hidan, de Kisame is keménny rapper lett mostanra... Amúgy Halloweenes rész tényleg jó ötlet, lenne is ötletük a jelmezekhez a 14. részben átéltek után. A Film az szerintem több szálon fug futni és nagyon érdekel, hogy mit keresnek az Akatsukisok világában a robotok. ( Kemény lenne: Egy Akatsukis Élete: A Klónok Háborúja )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2032 Dátum: 09 nov 20, 21:41:49 » |
|
Tudom, hogy akkor... azután meg van kemény 24 nap karácsonyig. ^^ Azt meg nem tudom megtippelni, hogy miről fog szólni a film, de az nagyon érdekelne, hogy miért van Deidarának olyan pulcsija. xD *ezen nem tud tovább lépni* Amúgy a legjobb szereplő szerintem.... AKATSUKI!! xD Mert nagyon nagy egyéniségek mind. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2033 Dátum: 09 nov 20, 22:02:30 » |
|
Dani....találgassunk? hát jó.....ugye anno azt mondtad h a film a 2 naruto sorozatot köti össze és ez egy fajta átmenet lesz....a trailerben lehetett látni amint gaara küzd gaara-val...szal téll jöhet a shippuudenes részek bevágása h mi lesz a történet....azt nagyon-nagyon kevesek tudják.....xD és én nem tartozom közéjük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #2034 Dátum: 09 nov 21, 07:06:40 » |
|
Egy kérdés a film után lesz még rész?
Persze, h lesz. egy kérdés a film után lesz még rész?
Persze, h lesz. x'DDD Am az akkor jó és ugye ugyanúgy fognak kijönni mint még"régen" vagy valami változás lesz? #> Máár csak 9 naaap xD 2#> Jó az aláírásod O: *-*3#> halloweenes rész? xD NEmmúltmár el egy kicsit? O:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 07:13:37 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2035 Dátum: 09 nov 21, 13:10:04 » |
|
Ja a hallowen már lejárt,de a karácsonyos az nagyon nagy lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #2036 Dátum: 09 nov 21, 16:43:15 » |
|
Tényleg jó ötlet, de sztem hagyjuk pihenni Danit xD Remélem nem megy át shippuudenbe, nem akarom h meghaljanak, főleg Deit nem Rem fölélednek vmi másik dimenzióban... Esetleg itt a Földön? xD Az a pulcsi lol, Dani elmehetne divattervezőnek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 19:27:16 írta yamashita_chiaki »
|
Naplózva
|
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2037 Dátum: 09 nov 21, 18:09:57 » |
|
Pff...már nem azért de láttál már élőben egy olyan ruhát ami egy anime/manga figura ruhája? Iszonyat rondák. Rajzoltan jól álnak a karakternek meg minden, de élőben nagyon gáz. Szal elmehetne divat-tervezőnek de nem lenne hosszú pályafutása....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 18:10:43 írta MateusGrandus »
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #2038 Dátum: 09 nov 21, 19:26:52 » |
|
Nem a manga-ruhára értettem, azon én is nagyot néznék ha pl vki megjelenne akatsuki-köpenyben az utcán... Am nem feltétlenül rondák, láttam már egészen jó cosplayeket És a szájas pulcsi akkor is jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2039 Dátum: 09 nov 21, 19:32:31 » |
|
Dani gratulálok a sorozathoz meg a film elkészítéséhez, szerintem belőled lehetne animen készítő is.Így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|