Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 09 nov 18, 12:46:34 » |
|
S mégis voltak olyan email üzik, hogy Gordon R. módra a fejét verte a falba. 'Mit képzel, mikor lesz kész..., Szeptemberre ígérte... meg a hasonlók.
Sajnos elkerülhetetlen, hogy az ilyen "túlinteligens" emberek üzengessenek. Ez sajnos hozzátartozik a sorozat népszerűségéhez, de szerintem nem kell az ilyenekkel foglalkozni, idegeskedni sem érdemes rajtuk, persze tudom hogy könnyebb ezt mondani egy kívülállónak, de szerintem tényleg nem érdemes foglalkozni az ilyen üzenetekkel. Ha nekik ekkora tragédia egy kis várakozás akkor meg is érdemlik hogy minden éjszaka stresszben legyenek hogy mikor lesz már film.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 09 nov 18, 15:49:37 » |
|
de szerencsére a legtöbben nem ilyenek és kitudják várni a filmet. UI: még 12 nap MUHAHAHAHA!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 09 nov 18, 15:55:07 » |
|
Thonatos, teljesen egyetértek. A türelem EAÉ Filmet terem! x) Pachenko, nekem látom nagyon bejött a trailer! (Az aláírásodra célzok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 09 nov 18, 16:03:09 » |
|
jaja ha kijön a film akkor lecserélem EAÉ-s mozgóképre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 18, 16:03:59 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
cibinator
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 09 nov 18, 17:24:20 » |
|
Egy kérdés a film után lesz még rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 09 nov 18, 17:26:34 » |
|
Még jó hogy lesz.... ...gondolom De az már a shippuden idejében fog játszódni, legalábbis valami ilyesmit olvastam itt valamikor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 09 nov 18, 17:58:17 » |
|
Egy kérdés a film után lesz még rész?
Persze, h lesz. egy kérdés a film után lesz még rész?
Persze, h lesz. biztos nagyon nehéz lehet megírni az EAÉ sok munka de annyira szuper Megírni?? xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
MateusGrandus
Gennin
Nem elérhető
Krump-Lee
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 09 nov 18, 18:02:47 » |
|
De az már a shippuden idejében fog játszódni, legalábbis valami ilyesmit olvastam itt valamikor.
Az nem lessz jó, akkor már a fél csapat halott Milesz velem a depis Itachi meg az idegbajos Hidan nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
Áldott legyen az ATTEE Which Final Fantasy Character Are You?- Azon gondolkoztam... hogy miért okádok én mindig csak lecsót. Amikor minden vagyok, csak vegetáriánus nem. Az szintén örök rejtély marad hogy a tegnapi lecsó adagot, hova terítettem. - Geráppá. Hm!
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 09 nov 19, 14:57:44 » |
|
Banyek, képes beírni azért, hogy benyőgje, hoyg "nem tom"... Ez azért nem semmi trollság. On/ én sem tom De emlékeztet Hidanra, ami vagy véletlen vagy nem.. viszotn maga a szituáció kíváncsibbá tett.. miért támadta meg Nagato a tagot!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 09 nov 19, 15:51:55 » |
|
Biztos azért, mert ő az ellenség! Főgonosz feje van ám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 09 nov 19, 15:58:42 » |
|
Nagyon várom már a filmet, csak jönne már (türelmetlen vagyok, de nagyon szeretem a sorozatot) 1 kérdés: Dant-C nem tervezel valami karácsonyi részt/különkiadást, ahol lehetne hó is az Akatsukisoknál : ?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 09 nov 19, 18:51:53 » |
|
1 kérdés: Dant-C nem tervezel valami karácsonyi részt/különkiadást, ahol lehetne hó is az Akatsukisoknál : ? Annak én nem örülnék... na jó, űzzön gúnyt a karácsonyból, mint a south parkosok. Nesze neked, Karácsony!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 09 nov 19, 19:10:00 » |
|
Egy ilyen karácsonyos témájú rész minden sorozatban jó pont , én egyáltalán nem bánnám ha lenne, de persze ez csak Danitól függ Amúgy ha tippelhetek, és vigyázat mert nagy hülyeség lesz, de ha olyan mint Hidan, akkor ez a srác Hidan Super-Saiyajin formában
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 09 nov 19, 20:49:02 » |
|
Nagyon tetszett a Trailer Karácsonyos rész nem rossz ötlet de sztem ne legyünk telhetetlenek Most alig vároma a filmet h. egy jót röhöghessekXD
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|