sas012
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1935 Dátum: 09 nov 05, 16:57:33 » |
|
hát az sajnos nem tudom hol van de ha írsz pontos címet egyszer biztos elmegyek Conon meg ha nagyon keresnélek akkor is csak nagy nehezen találnálak meg. De majd ha lesz legközelebb biztos körülnézek úúú volt már olyan hogy valaki Fekete Daninak adta ki magát? fúú de miért ilyenek az emberek hihetetlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1936 Dátum: 09 nov 05, 17:50:21 » |
|
Ééééén is akarok menni xD Am. meg majd Dani kiáll a színpadra, h mik fognak történni (Mint az Animax-nél szokás) és akk majd meglátod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyoro-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1937 Dátum: 09 nov 05, 19:20:27 » |
|
Szija! Arigatou! És soha nem adnám ki magam egy ilyen fontos személynek! Az csak te lehetsz senki más! Fejet hajthatnánk előtted ezért a remek részekért. Ha a link alatt a honlapomra gondontál PÜ-ben elküldöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1938 Dátum: 09 nov 05, 21:53:15 » |
|
hát az sajnos nem tudom hol van de ha írsz pontos címet egyszer biztos elmegyek Conon meg ha nagyon keresnélek akkor is csak nagy nehezen találnálak meg Hmmm... Nehéz megtalálni, túl sokan nem mászkálnak 1AÉ pólóban, olyan fejjel mint Dani^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1940 Dátum: 09 nov 06, 15:43:31 » |
|
Most nézem hogy van Sasori kezében 1 papírlap. Talán egy 5-ös lottó szelvény és ezért örülnek ennyire
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1941 Dátum: 09 nov 06, 15:50:37 » |
|
Vagy Konan húgának a telefonszáma
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
prtomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1942 Dátum: 09 nov 06, 18:10:42 » |
|
Dani tényleg rátóton laksz? hát én mindent el bírtam képzelni,csak azt nem,hogy itt laksz tőlem egy köpésre xD
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az ember úgy érzi egy helyzetben,hogy a hülyeség már elérte a felső szintet,akkor jelenek meg én xD
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1943 Dátum: 09 nov 06, 18:46:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1944 Dátum: 09 nov 06, 19:43:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #1945 Dátum: 09 nov 07, 01:14:13 » |
|
Én is kaptam Dan-C-tól autogrammot a conon Konan huga LoL nem rossz ötlet De akkor már Hidan nagymamája is megjelenhetne (őt fogom cosplayelni a következő Sakuraconon )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyoro-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1946 Dátum: 09 nov 07, 07:10:42 » |
|
milyen jó kis ötletek. a Konan huga ötlet teccik. de Kakashi masz nélkül sem rossz. Én sajnos csak a kövi NyaCon-ra tudok menni. De Dant-C ha tudnál nekem küldeni egy autogrammot a címemre, örök hálám üldözne. Nekem is feltűnt másodjára a papír Saso kezében. Amikor b.nőmnek megmutattam a képet rögtön ezt mondta: lehet megint lélekcsere, mert Saso oan fejet vág, mint a testében akkor Tobi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #1947 Dátum: 09 nov 07, 11:22:26 » |
|
A kép valami eszméletlen!!! És a Trailelre pedig türelmesen várunk Dant-C Mester :angyalfej:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bakkiadam
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1948 Dátum: 09 nov 07, 21:45:36 » |
|
Cső! Új vagyok! Méltó helyett kerestem az első hozzáoszlásomnak, mivel imádom az EAÉ-t! Gratulálok a sorozathoz, alig várom a filmet! Minden részt ráraktam a telefonomra, majd a filmnek helyett kell csinálnom! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1949 Dátum: 09 nov 11, 10:09:43 » |
|
Nekemmár a PSP-n is rajtavan az összes rész. Suliban azon röhögök xD Pl rajzórán, v szünetben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|