Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1860 Dátum: 09 okt 23, 16:29:51 » |
|
Amúgy benne lesz az a rész amit Dani a XIV. rész végére tett be? (Amikor a 2 srácot elkapja Sasori)
Szerintem ja, ha azt afféle trailer-nek szánta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #1861 Dátum: 09 okt 24, 13:18:18 » |
|
De rég írtam már ide. Na, látom alakul a film. Hajrá Dani, csak így tovább! A képkocka érdekes. Dei szájas pulcsija tényleg üt. xD Látom Hidan megint produkálja magát. Már maga a kép is elárulja, hogy jó lesz. Tehát kíváncsian várom a filmet!
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
JovJan21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1862 Dátum: 09 okt 24, 18:58:03 » |
|
Nagyon jók a részek Mikor lessz folytatás? Alig várom Minden tiszteletem az alkotónak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1863 Dátum: 09 okt 24, 23:51:48 » |
|
Dani azt mondta miután kész a film, azután folytatja a sorit.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1864 Dátum: 09 okt 25, 10:52:25 » |
|
érdekes véleményeket formáltatok meg arról a képről, amit Dant-C rakott fel. Előszöris: -szájaskabát... LOL! én szájas pólónak neveztem. Nem úgy néz ki, mint egy kabát. -Deidara haja: nekem is feltűnt, hogy más lett a haja, de nem kell ettől megijedni Biztos sietett és nem volt ideje megcsinálnia. Majd kiderül Dant-C sosem bakizik -az is feltűnt, hogy Hidan szája is ferdén van megalkotva, mint Deidara szájas pulcsija A kép önmagáért beszél: Hidan biztos berúgott és valami marhaságokat mond, ezért lett 75%-osan nagy Sasori szeme. Dei szemei inkább az értetlenkedésről árulkodnak. De meg kell, hogy mondjam, hogy ez a kép leginkább egy festményre emlékeztet. Tényleg úgy lett megalkotva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1865 Dátum: 09 okt 25, 11:38:14 » |
|
Szerintem csak az árnyékolás miatt. Nézd meg, amikor a sorozatban szabadban vannak, minden fényesebb (pl: mikor Hidan lepisili Zetsut). Itt valszeg egy dohos kocsmában ülnek, enyhe világítással.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1866 Dátum: 09 okt 25, 14:24:59 » |
|
És mindezt egy féltéglával meg egy eperrel emberek... de tényleg, ezt összehozni paintel, azért tényleg lenyűgöző.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1867 Dátum: 09 okt 25, 16:37:49 » |
|
hehe Nagyon jó kép igy tovább remélem minéél hamarabb meg lesz a film már nagyon várjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1868 Dátum: 09 okt 25, 20:07:17 » |
|
hát ja paintel ilyet csinál hú else tudnám képzelni lehet tudnék csinálni [ 1képkocckát xD] de az is 1 vagy fél óra biztos lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #1869 Dátum: 09 okt 25, 22:45:56 » |
|
Keressetek rá googleba, hogy kisame rap és máris az első találat ami sztem magáért beszél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1870 Dátum: 09 okt 26, 13:11:37 » |
|
és ez így is van jól hacsak valaki nem csinál jobbat ,de az egyszerűen lehetetlen és ilyen ember aki erre képes az nem igazán akad. csak Dant-C.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 26, 13:14:42 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
nemcopyz
Újonc
Nem elérhető
MW 2 HARDCORE GAMER!!
|
|
« Válasz #1871 Dátum: 09 okt 26, 16:24:10 » |
|
Azért érdekes hogy EGY képkocka mennyire felborzolja a kedélyeket. . A film mennyi képkocka lesz vajon?
|
|
|
Naplózva
|
"Nem számit kinek van a legnagyobb kardja.... az számit hogy ki lengeti"
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1872 Dátum: 09 okt 26, 17:22:03 » |
|
Eddig 1122. (Nem lett túl tartalmas hsz, de talán nem kerül törlésre.xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1873 Dátum: 09 okt 26, 17:51:19 » |
|
elárulod azt is, hogy az 1122 az hány perc? (nevezzük a percek számát y-nak, a képkockákat xnek) így meg tudhatnánk, x=(1122/y)*40 Amúgy tudod, hogy a műved csak 13567876543-szor van fent YT-n?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1874 Dátum: 09 okt 26, 17:53:18 » |
|
Eddig 1122. az szép. ha lehet akkor az 1123. is tedd fel ide.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 26, 17:54:08 írta Pachenko »
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
|