walk-man
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1845 Dátum: 09 okt 17, 22:02:00 » |
|
Sziasztok! Nagyon szeretem az EAÉ-t! Az lenne a kérdésem hogy a film után lesznek még sorozat részek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1846 Dátum: 09 okt 17, 22:58:44 » |
|
Szentem kicsit OFF: Dani te voltál a MOndo Conon? Mert ha igen akkor ugye voltál Bleachet is nézni, mmint a végét Mert akk láttalak ^^
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1847 Dátum: 09 okt 18, 10:06:44 » |
|
Öm. Igen, voltam. De azt nem t'om, hogy ültem e Bleach vetítésen, mer össze-vissza mászkáltunk.xD Deathnote-on ott feküdtünk, arra emléxek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1848 Dátum: 09 okt 19, 14:47:56 » |
|
Akkor nyugodtan lecsaphattál volna akár egy tockost is.xD És hogy tényleg ne Offoljuk teljesen péppé a témát: Kemény 1 képkocka A Filmből.xD Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 19, 22:09:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #1849 Dátum: 09 okt 19, 20:04:48 » |
|
Nagyon jól néz ki Egyre jobban várom! Nagyon kemény Deidara szájas pulcsija XDXDXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #1850 Dátum: 09 okt 20, 13:33:04 » |
|
Én vagyok csak béna vagy csak én nem tom megnyitnixD Off: Am nem tudtam 100%osan h.te vagy-e azt gondoltam nem vmi jó ha leütök egy idegent xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1851 Dátum: 09 okt 20, 18:13:55 » |
|
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! azta rohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadt... ez tök jól nézki Úgy látom Hidan megint lazul, de nagyooon áááh már alig várom, csak így tovább Dani.. tényleg.. minden okés volt hazafelé menet? Akkor nyugodtan lecsaphattál volna akár egy tockost is.xD És hogy tényleg ne Offoljuk teljesen péppé a témát: Kemény 1 képkocka A Filmből.xD Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1852 Dátum: 09 okt 20, 18:46:22 » |
|
Azta ez nagyon király lesz Azért Sasori valamin nagyon elképed. (szerintem azon hogy Hidan megitta az egész üveg bort, vagy valami alkoholos piát) Legnagyobb a szájaskabát. Csak így tovább Dani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1853 Dátum: 09 okt 22, 13:01:50 » |
|
Deidaranak okkal nincs meg a fölső copfja?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
nemcopyz
Újonc
Nem elérhető
MW 2 HARDCORE GAMER!!
|
|
« Válasz #1854 Dátum: 09 okt 22, 15:42:56 » |
|
Egyébként Dant-c: Mi a véleményed a kisame rap forditásomról? Tom kaki, de azért örülsz hogy leforditottam omninak és ha nem is jól, de megértette miröl van szó?
|
|
|
Naplózva
|
"Nem számit kinek van a legnagyobb kardja.... az számit hogy ki lengeti"
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1855 Dátum: 09 okt 22, 17:16:57 » |
|
Én látam a vidit amit fordítótál sztem meg jó a lényegrt úgy is értik Tehát nem kaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1856 Dátum: 09 okt 22, 22:00:53 » |
|
És tényleg lehet h levágatta a haját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1857 Dátum: 09 okt 23, 00:27:28 » |
|
Szerintem csak kiengedte a haját, de remélem inkább valami "baleset" érte Am Sasori itt nem a Tobi-s Sasori? Legalábbis nagyon hasonlít rá, de lehet csak a nagy szemek miatt Am tényleg nagyon király ez a kép (trailer-nek elég is ), már alig várom a filmet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akacuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1858 Dátum: 09 okt 23, 07:08:44 » |
|
Szerintem csak kiengedte a haját, de remélem inkább valami "baleset" érte Am Sasori itt nem a Tobi-s Sasori? Legalábbis nagyon hasonlít rá, de lehet csak a nagy szemek miatt Am tényleg nagyon király ez a kép (trailer-nek elég is ), már alig várom a filmet. Nem, már rég visszacserélték a lelküket, valószínűleg meglepődött azon, h mit mondott Hidan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1859 Dátum: 09 okt 23, 11:09:22 » |
|
Amúgy benne lesz az a rész amit Dani a XIV. rész végére tett be? (Amikor a 2 srácot elkapja Sasori)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|