Chakra
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 09 szep 24, 19:19:24 » |
|
Dant-C és a saját érdekemben is csináltam, így legalább kevesebb "ez melyik szám?" kérdés lesz. (Egy ideje már terveztem a lista elkészítését. ^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 09 szep 24, 22:50:29 » |
|
Zsírcucc :d Ideje volt! Úgyhogy Dani, egy újabb gond leszedve a nyakadról úgyhogy hajráááá és mindent bele!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 09 szep 24, 23:04:42 » |
|
Köszönjük Chakra nagyon jó volt ez a lista ötlet
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 09 szep 25, 23:18:23 » |
|
indítványoznám, hogy minden egyes részhez írjátok oda a soundtracket, és akkor talán elkerülhető lenne, hogy minden oldalon megkérdezze ezt valaki.
Chakra, fantasztikus ötlet volt, köszönjük a gyors megvalósítást!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 25, 23:19:24 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
T@BI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Örökös Hot-Dog /blöki/ faló! x|
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 09 szep 26, 10:17:37 » |
|
héj....nyalizásra itt vaagyok énxDköszi chakra hogy megint egy isteni művet állítottál össze nekünk:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 09 szep 26, 12:28:30 » |
|
Most már nincs is más dolgunk, mint megszerezni a zenéket, és azokat hallgatva várni a filmet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 09 okt 03, 17:44:30 » |
|
Hmm... asszem ide még nem írtam be: Időközben elindult a webshop és vannak "Egy akatsukis élete" pólók is. A készlet természetesen bővülni fog. Webshop elérhetősége: http://webshop.naruto-kun.hu
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1822 Dátum: 09 okt 03, 19:19:39 » |
|
Ez most félig tartozik ide:D Csináljatok már PEAIN os pólót is amit Pein visel az uccsó részben:D Túlzottan EAÉ függő lettem. ÉS KÖSZI MINDENKI NEVÉBEN CHAKRA A ZENELISTÁT:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #1823 Dátum: 09 okt 04, 20:53:22 » |
|
Hali Dani-sempai [Könyörgö boci szemek] 1-etlen 1 kis (v nagy) kulisza titkot kérhetnénk (téma . megj v más egyéb) mint minden nagy film elött mert az lesz mert hozák a kényszer kabátkát [Könyörgö boci szemek] Léccike ( fut a kabát hozok ellöl ) nagyon köszönöm elöre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 04, 20:56:22 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 09 okt 05, 03:40:53 » |
|
héé itt csak én nézhetek nagy bociszemekkel... jaj hovatűntaz énkis nagyszeműűm... áhá megvan amúgyis párhét és már legalább 150 ilyen üzenet lesz, hogy naaa léccilécci, várjatokmár egy kicsiiit, minr ahogy mindenki teszi
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #1825 Dátum: 09 okt 10, 13:23:17 » |
|
Örülünk h várod a filmet.Csak h ez egy "sorozat" nem?xD De,most ujranéztem az összes részt.és belegondoltam,ehhez nagyon nagy türelem meg ügyesség kell! Szal Gratula még1x!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 09 okt 10, 13:33:38 » |
|
Zsombee szerintem olvass vissza. Lesz film belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 09 okt 10, 13:36:23 » |
|
Hopsz elnézést. Tudom,Visszaolvasás no Jutsu xD. Ha meg lesz film *.* akkor énis nagyon várom xD
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 09 okt 10, 15:20:40 » |
|
A hivatalos ősz november végéig tart... ne sürgessétek, ő is emberből van, mint ahogy a moderátorok állatból. xD Sürgetés > Dani ideges > Kapkod > Rossz film > Búúús panda rajongók > Kis látogatottság > Megszűnik az NKW > Megszűnik a Naruto rajongótábor > Kishi szomorú > abbahagyja a mangát > sok bús ember > EMO világ. Kell ez nekünk? T___T Türelem, EAÉ-t terem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1829 Dátum: 09 okt 10, 16:01:38 » |
|
xD Cart xD Am. igaz. Dani is ember, gondolom ti is hazaértek a suliból akk kicsit kikapcsolódás stb... de azért egy 7-10 perces rész se lehet könnyű, de egy 1 órás... Én várok, várok... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|