A számot én se tudom letölteni sehogy sem.
Ha beírom, ami mögötte van akkor egy üres oldal jön ki.
Ha tud vki segítsen.
A rész nagyon nagyon jó lett! A rapp dolog főleg tetszett, mert kisebbik húgomnak is mániája a rappelés és otthon rengeteg jó poén születik ebből.
De különben te nagyon ügyesen csinálod és a szöveg is nagyon jó volt, rímelt is.
Kisame ízlelőbimbói nagyon édesek voltak és a hangjuk is.
Az is nagyon tetszett, hogy Itachi többet szerepelt és nagyon rendes volt, hogy segített Kisame-nek.
Omnistrife szerintem is nagyon poén volt és tényleg tökre így néz ki.
Ami a rész mondanivalóját és lélektani hátterét illeti én nagyon elszomorodtam, amikor láttam, hogy ilyen mélyen érintett egyes emberek alantas vádaskodása. A két sorozatot nem lehet összehasonlítani és aki azt mondja, hogy te koppintottál annak az IQ-ját csak mínusz számmal lehet kifejezni!! Szóval ne foglalkozz az ilyen emberekkel és ne hagyd, hogy letörjenek. Szerintem neked sokkal több rajongód van és ráadásul elérhető vagy a rajongók számára, válaszolsz a kérdéseinkre, szóval nem az Olümposz tetejéről nézel le ránk és ez emberileg is nagyon jó fényt vet rád.
Nem tudom Omnistrife hogyan volt ezzel, de azért az hogy a saját halálhírét keltette nem igazán emeli a fényét a szememben. Szóval továbbra is jó munkát és kitartást!