peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 09 júl 01, 09:58:40 » |
|
már párszor leírták, de itt van: Crazytown - Darkside am még az is teccet amikor Itachi elkezd pszcihológusoskodni, amikor pont h ő a "depiscsávó"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 11:41:17 írta peti93 »
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 09 júl 01, 11:29:15 » |
|
Ezt nem igazán értettem. Öm tehát mikor ugye elolvasta, a szöveget, h "beszoptátok" akkor felcserélődött a két kéz(bal->jobb jobb->bal) és a hüvlykujjaknak nem kellen volna felcserélődniük, vagy csak én gondolom így
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 09 júl 01, 11:53:23 » |
|
Paff! xD Látom itt jó páran félreértelmezték ezt a jelenetet. Ha ugye valaki felolvasta azt a bizonyos szavat a szerencsesütiből, annak rögtön felcserélődött a lelke egy másik emberével. Na most, Elton és Leo' alapból lelkek. Így ők csak szimplán helyet cseréltek, semmi több. Szín tiszta logika.xD Itt a válasz Dante-C-től!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 09 júl 01, 12:24:17 » |
|
ÁÁÁÁÁÁ!!!!!meghalok,meghalok!!!Ez a rész baromi jóóóóó Én meg már nézem az oldalt h körülbelül most kéne kijönnie az 1AÉ-nak,felmegyek,és fel volt rakva....Csak így tovább,a rajzolás javult,a poénok még mindig viccesek,szóval vároma következő részt! Nekem lenne egy kérdésem a filmmel kapcsolatban:Az is ilyen tömörített változatba lesz?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zalan96
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 09 júl 01, 14:54:25 » |
|
Én még annyit tartok furcsának hogy azt mondja Petya, hogy valami jót kell cselekedni a testetek jelenlegi birtoklójával...és ők meg azzal a testtel tettek jót, amiben az ő lelkük volt. Én azt hittem, hogy pl. Peinnek Hidannal kell jót tennie, aki az ő (Pein) testében van...kicsit zavaros a dolog De lehet, hogy csak én vagyok hülye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 09 júl 01, 15:16:37 » |
|
Nos, azzal, hogy Hidanék visszajöttek már mondhatni jót tettek. De úgy kéne, hogy Két feles a dolog. Kölcsönösen kéne jót cselekedni!
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 09 júl 01, 16:17:10 » |
|
Dant-C biztos ezzel akarta bemutatni, hogy jót kell cselekedni egymással. Tanulságos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 09 júl 01, 16:58:35 » |
|
na ez is nagyon jó rész volt bár ez jóval durvább mint a többi a legjobb amikor Kakuzu menstruál meg az hogy Zetsu fehér felének olyan unott a feje és a fekete fele meg mosolyog. amúgy Zetsu fekete felét tényleg Yoropikonak hívják, vagy azt csak poénból találtad ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 09 júl 01, 18:26:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 09 júl 01, 18:42:26 » |
|
Aki ennyibe beleköt az nem normális. Menj orvoshoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 09 júl 01, 19:21:45 » |
|
Pedig ez nem hiba, ha már komolyan vesszük. Akkor nagyon kis energiát fejtet ki, mindössze egy poharat rántott magához, és minél nagyobb a lökés/rántás, annál több időnek kell eltelnie, minél kissebb, annál kevesebbnek, és mivel normális esetben ennél jóval nagyobb a bashou tenin és a shinra tensei is, ami után öt másodpercnek kell eltelnie, hogy újra használhassa valamelyik jutsut, logikus, hogy itt valamivel kevesebb időre volt szükség. Bár nem godolom én sem, hogy az ilyesmibe bele kellene kötni egy ilyen produkcióban, vagy akár érdemes figyelni itt ilyesmire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 09 júl 01, 19:23:39 » |
|
na ez is nagyon jó rész volt bár ez jóval durvább mint a többi a legjobb amikor Kakuzu menstruál meg az hogy Zetsu fehér felének olyan unott a feje és a fekete fele meg mosolyog. amúgy Zetsu fekete felét tényleg Yoropikonak hívják, vagy azt csak poénból találtad ki? Dant-C egyszer említette, hogy a manga vmelyik fejezetében hangzott el a Yoropiko név. nagyon ritkán említik meg ezt a nevet. Nemtom, miért, de úgyis ki fog derülni előbb-utóbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 09 júl 01, 19:30:45 » |
|
am ebbe belekötni téll hülyeség, de én megnéztem és pont 5 másodperc volt a 2 jutsu kimondása között ^^
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Krissy
Újonc
Nem elérhető
Ha nem tanulsz a hibáidból, felesleges elkövetned!
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 09 júl 01, 20:52:20 » |
|
xDD Azt hiszem Hidanék már nem nagyon örülnek a testüknek xD =P
|
|
|
Naplózva
|
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! =P
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 09 júl 01, 21:54:23 » |
|
am zsír a megoldás Nagatonak ezzel a piros hajas dologgal,ha a mangában tényleg piros a haja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|