Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1380 Dátum: 09 jún 30, 09:24:48 » |
|
Amikor csináltuk a szinkront mindig elkellett fordulnom a smink eltávolításnál. Lelassítva nézve áu ! Nekem a Konan/Kakuzu téma jött be, mert hát valóban így szembesülni egy férfinak a havival biztos padló. Na meg Pein bénázása...
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1381 Dátum: 09 jún 30, 09:28:21 » |
|
Deidara kezeinek a szellemei helyet cseréltek vagy mi? ezt most nem értem Igen, mivel a többieknek is a szellemei cseréltek helyet, csak azoknak voltak testeik is. x') Biza! Ezen nagyot röhögtem bal-jobb - és mivel cseréltek jobb-bal lett LOOOOOOL! Csípem Dei kezeinek szellemeit. Különböző személyiségűek, egyikük fiatalos, másikuk öreg (ráncos a szája). Ötletes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
molylepke
Újonc
Nem elérhető
Békefenntartásra Oktatott Gépesített Ionizátor
|
|
« Válasz #1382 Dátum: 09 jún 30, 10:54:14 » |
|
Jujj, hát amikor a predator asszonta, h ''én Petya vagyok'' azt hittem, leesek a székről
|
|
|
Naplózva
|
Teljesen normális vagyok. A hangok is megmondták.
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #1383 Dátum: 09 jún 30, 12:25:21 » |
|
>4szavas szabály xDD Jaj nagyon jó rész volt. Nagyon ki volt találva h. legyen nagatonak vörös haja Meg igen szegény "Konan" vérzése.. Amúgy Jó volt a predátoros alienes rész is, meg minden. Jó rész, de csak nekem tűnt rövidnek o.O
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
esztrecso
Újonc
Nem elérhető
Yondi 4ever
|
|
« Válasz #1384 Dátum: 09 jún 30, 14:24:35 » |
|
ÁÁ ez nagyon jó volt. :DEddig a 9.rész volt a kedvencem de most ez lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
k1a9t9a0na
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1385 Dátum: 09 jún 30, 15:16:56 » |
|
Mint mindig Fekete Dani "egy Akatsukis élete" c. animéjével újra megröhögtetett, csak így tovább!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #1386 Dátum: 09 jún 30, 16:31:43 » |
|
Micsoda rész volt atyám eddig ez volt a legbetegebb és legalább az a fajta amin röhögni lehet, a Predatoros rész nagyon faja lett + jól is lett megrajzólva, na meg mikor Zetsu leharapja a csaj arcát na akkor azt hittem felborulok a székkel együtt. Úgy hogy gratula Dant-C.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #1387 Dátum: 09 jún 30, 20:12:30 » |
|
>> váázeg nem lehet megjegyezni, 4 SZAVAS SZABÁLY x'DDDD Jaj amúgy h.h. az ujjak nem cserélődtek fel mikor a két lélek lelket cserélt, hmm vagy direkt volt így megcsinálva? Am Dant-C letudnád írni a rész zenéit? Ha már írtátok vagy írtad, akkor szljatok, visszaolvasok
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1388 Dátum: 09 jún 30, 20:21:23 » |
|
Irie Maffia - Hands in the air Lionrock - Rude Boy Rock (Ha ezt valaki megtalálja jobb minőségben, az elküldhetné nekem.^^) The Archies - Sugar Sugar Jaj amúgy h.h. az ujjak nem cserélődtek fel mikor a két lélek lelket cserélt, hmm vagy direkt volt így megcsinálva? Ezt nem igazán értettem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1389 Dátum: 09 jún 30, 20:50:05 » |
|
Irie Maffia - Hands in the air
De meglepődtem amikor magyarul szólaltak meg benne. Ja és pont a szám legjobb részét használtad fel szerintem
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #1390 Dátum: 09 jún 30, 20:59:00 » |
|
Nekem akkor is a Kamerás rész az örök kedvenc! De egyébként ez a lélek visszacserélésesdi nagyon buktatós, mert ezek szerint csak az egyik félnek kell jót csinálnia a másikkal, az meg csak ül a babérjain. Miért nem kölcsönösen kell? De legalább Nagatonak tetszett a Vörös haj
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1391 Dátum: 09 jún 30, 21:02:28 » |
|
Jaj amúgy h.h. az ujjak nem cserélődtek fel mikor a két lélek lelket cserélt, hmm vagy direkt volt így megcsinálva? Ezt nem igazán értettem. [/quote] sztem arra gondol, hogy ha a kezeket megcseréled, akkro a hüvejkújnak a másik oldalra kell kerülnie, mint mikor keresztezed a kezeidet nemtudom érted e de sztem jó ez így én észre se vettem ezt a kis "bakit" ahamm.. elb*sztam az idézetet nembaj ígymarad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 30, 21:03:05 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Hinashi-chan
Újonc
Nem elérhető
nani?
|
|
« Válasz #1392 Dátum: 09 jún 30, 21:11:20 » |
|
Ha valaki meg tudná mondani hogy mi az első részek főcímdalának előadója és címe annak nagyon örülnék az akatsukis élete pedig olyan jó hogy a haverom aki nem szereti a Narutót sírva röhögte végig a 12. részt (hála Tobinak) minden elismerésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1393 Dátum: 09 jún 30, 21:13:17 » |
|
Paff! xD Látom itt jó páran félreértelmezték ezt a jelenetet. Ha ugye valaki felolvasta azt a bizonyos szavat a szerencsesütiből, annak rögtön felcserélődött a lelke egy másik emberével. Na most, Elton és Leo' alapból lelkek. Így ők csak szimplán helyet cseréltek, semmi több. Szín tiszta logika.xD Hinashi-chan: Overseer - Supermoves
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Csillám
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1394 Dátum: 09 jún 30, 21:14:14 » |
|
Fantasztikus volt de tényleg, kakuzu volt a legjobb.....fergeteges
|