rondár
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 09 jún 08, 19:23:26 » |
|
Ha jól tudom, Dani már a következő epizódon dolgozik. A film pedig nyár végén fog megjelenni, ha minden jól megy neki és a Movie Maker nem kezd öncélúskodni.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Casio
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 09 jún 09, 06:06:56 » |
|
Egyedül egy dolog bosszant ezzel kapcsolatban hogy más körülmények között ezzel a sorozattal sok lóvét akasztanál,
amúgy jah eladná egy valami külföldi csatornának Mondjuk azok meg jönnének a szerződéssel, hog akkor 2 hetente kérnek egy rész stb Azt meg nem bírná vagy habár pénz függő, ha adnának 50ezret egy részért biztos bírná De a legütősebb az lenne, ha teljesen full jó special ova-t csinálnának belőle és a részek végén levetítenék, habár maga a rajzolás is hozzájárul a viccességhez szerintem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 09, 06:10:08 írta Casio »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shika-mamma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 09 jún 09, 06:58:25 » |
|
Ne szóljon minden a pénzről. A családunkban hosszú évtizedek óta (itt szerényen fogalmaztam ) szinte mindenki a rajz-faragás-festés művésze volt. Nem nagyközönségnek, nem pénzért : örömböl az alkotni vágyás erényével. A Dani tehetsége már pötty korában megvolt. Így él vele, magának, nekem és nekünk és nektek is. Az 1AÉ-t azért csinálja, mert élvezi. Az hogy másnak is örömöt okoz azért lehet, mert nem lökdösik a hátát. Nem szólnak bele mit csináljon. A karakterek a Narutóbol adják önmagukat, a Dani a plusszot teszi hozzájuk amiket ő bele lát. Istenem, van szeme, s még a humora sem rossz. A hangképzés pedig totál jól megoldott, Kisame, Tobi és Hidan hangja olyan plussz, ami a röhögés installálója. Bocs, ha hosszú voltam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 10, 06:15:40 írta Shika-mamma »
|
Naplózva
|
\\\"Egy műnek a való értékét csak maga a mű mondhatja el, mások csak beszélhetnek róla.\\\" Egry József
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 09 jún 09, 11:25:06 » |
|
Végre!Már alig vártam!! Hazaérek kb fél 5-kor és nézem is!!mikor lesz már fél 5? Minden jót Dant-C,csak így tovább!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
podwill
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 09 jún 09, 15:58:14 » |
|
EZ is nagyon nagy!Egyébként nem tudom valaki észrevette de 2:35-nél Itachi vmi játtékal játszik a gépen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 09, 16:00:24 írta podwill »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 09 jún 09, 16:46:40 » |
|
De ami még jobb, hogy már van egér, billentyűzet, és maga a PC is látható, nemm csak egy monitor és két kábel
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 09 jún 09, 17:03:36 » |
|
Shika-mamma...Kisame Csak sértésnek ne vedd..^^'[/quote] én először észre se vettem hogy elírta, szóval nemhsiezm hogy nagyon fontos lenne te se vedd sértésnek :'Dnagyon jó volt ez a rész én a ben10 es figurára azthittem star wars aztán rájöttem hogy nem az almafás rész nagyon tetszett "AZ ALMÁRÁÁÁÁ???" upsz elb*sztam az idézettet de már nemtom hogy kell javítani, szal ígymarad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 09, 17:04:29 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 09 jún 09, 17:06:22 » |
|
podwill jah azt én is kiszúrtam asszem az ősrégi tenisz játék Nekem is tetszet az almafás rész de abból az is jó, hogy tobi ordít mint 1 hülyegyerek, hogy : ÁÁÁÁÁÁ NÉZZÉTEK 1 ALMAFAAAA!!!
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 09 jún 09, 17:13:13 » |
|
Nem veszem sértésnek, csak gondoltam jobb ha szólok, h az a helyes, és én legalább kijavítom, mer ha senki nem teszi, tévhitben fog élni..
:'D
Amivel Itachi játszik..az.. őő.. pinball..asszem. x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 09, 17:15:59 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 09 jún 09, 18:42:25 » |
|
Amivel Itachi játszik..az.. őő.. pinball..asszem. x'D
Az! X'D Pont a gyári kamerázás után kezdett el. És a gyárban pont Super Mariózott a társaival Azon is röhögtem, hogy Zetsut mindenféle zöldségnek nevezik: petrezselyem, most meg fejessaláta... És maga Zetsu növénynyelven cseveg néha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
k1a9t9a0na
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 09 jún 09, 22:49:56 » |
|
Csak gratulálni tudok Fekete Daninak! Ennél humorosabb, eseményekkel teli animációt még nem láttam, tényleg csak gratulálni tudok és persze aki még részt vesz az "egy Akatsukis élete" c. animációban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 09 jún 10, 11:12:43 » |
|
Nagyon jó rész volt, bonyolódik a sztori, Hidan lázad, nem is csoda, én szurkolok neki. Alien nyomja a szerencsesütiket.. És vajon mi az a Zetsu-szerű izé... Egyre több a rejtély, már több szálon fut a cselekmény. A Film remek meglepetés, alig várom, hogy elkészüljön, mindent bele Dant-C! Kájás vágyok szál gyűrök bé egy kis csokit.
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 09 jún 10, 12:55:32 » |
|
Pikkon az amire aszitte sasori, hogy zetsu az a ben10-ből egy gyerekeknek szóló meséből egy "személy" szal az csak 1 kis pluszpoén
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1259 Dátum: 09 jún 10, 14:21:29 » |
|
Dant-C: Amikor a házibulis jelenetnél a karaktereket csináltad, volt valóság alapjuk(pl.:ismerős, haver stb.)vagy csak ami az eszedbe jutott?
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
|