Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 09 máj 07, 14:12:29 » |
|
Hát: Pein-Hidan Konan-Kakuzu Sasori-Tobi Deidara-Itachi Zetsu csak oldalt cserél :Đ Kisame-Nagato
Ha jól emlékszem
"-Mondd, hogy szép vagyoook... -Szép a belsőd." XDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 07, 14:14:10 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 09 máj 07, 14:15:26 » |
|
Ez egy rendkívül kreatív rész volt, nekem tetszett. Érdekesek voltak a párosítások is a cserében: Pein - Hidan Kakuzu - Konan Itachi - Deidara Sasori - Tobi ( örültem az utalásnak a sharinganra) Zetsu - Zetsu Kisame - Nagato A kedvenc jelenetem amikor megmutatkozik, hogy ki mit csinál a msáéik testével Szóval várom a folytatást. Grat
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 09 máj 07, 14:16:16 » |
|
Ebbe én néha belezavarodtam. Nem mindig tudtam követni, hogy kiből ki lett. De nagyon király rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 09 máj 07, 14:22:54 » |
|
Ez is nagyon jó rész lett főleg nekem azt tetszet amikor Itachi poénkodni akart meg az amikor Kisame nem tudta hogy hogy működik a szék! :DJaj és a Supermenes rész is nagyon ott volt De gondolom az még nem a vége volt!ugye? mert ha igen akkor legaláb ki kellet volna teni hogy folytatjuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 09 máj 07, 14:24:54 » |
|
"Amatőr!" Látom Dani tényleg nem fogynak ki az ötleteid. Grat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arkhamer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 09 máj 07, 14:51:21 » |
|
CSak egset tudok mondani: ÜBER ALLES!Eddig a Bijuu-szívás volt a kedvencem de ez felül múlja még azt is. Így belegondolva kihagyhatatlan ötlet volt a test csere, grat. A Vissza a Jővőbe meg az Egy rém rendes család nagyon ott volt. De a legjobb sztem a pizzás volt: " Én legalább nem a gyerekkori pajtásaidat zabálom fel!"...XDezen szakadtam és várom már a fojtatást
|
|
|
Naplózva
|
"Halni nem halhat meg az, ami öröklétig áll. Számlálatlan korok során enyészik a halál."
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 09 máj 07, 15:14:48 » |
|
Marhanagy lett! szegény kisame mondjuk konanhoz képest mázlista és sasori se szívott szerintem nagyot... meg amikor ettek... "Én legalább nem a gyerekkori pajtásaidat zabálom fel!" Grat Dani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 09 máj 07, 16:37:12 » |
|
ez.. nagyon nagy volt. xD (melyik nem? :"D) de ez.. szép a belsőd.. xDDD aztán Konan szövege.. :"DD Itachi^^ jameg Hidan.. miért matat ott Konan.. :"DD értelmes komment volt. csak így tovább, Dani x)
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 09 máj 07, 16:42:06 » |
|
nah, én olyan vagyok ,hogy nem szoktam megdicsérni semmit, de ezt muszály Föleg az Itachi-t, mikor , "szuperhiperrealiszitkusanlát", (mivel csináltad meg az a képet? Meg az a zene cime is kéne(köszi) Nagyon jórész volt, a legjobb eddig! Igazam van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Futókagirl
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 09 máj 07, 17:17:42 » |
|
nah most a helyzetem: könnyes szemmel fulladozom haljátok 1 jó tanács ne egyél közbe SEMMIT!!!mert megjárod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 09 máj 07, 17:38:31 » |
|
Ez a rész, bakker, azt hittem, röhögőgörcsben halok meg. XDDDD Nem gondoltam volna, hogy az akatsuki kecós részt felül lehet múlni, eddig az volt a fav, de most nem tok dönteni. Kisame megint hozta a formáját, de sztem Dei járt a legjobban Itachi testével. Szal, megint csak grat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 09 máj 07, 18:27:54 » |
|
gratula dani ez volt szerintem az eddigiek közül a legjobb rész! majd b****tam a röhögéstől csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 09 máj 07, 18:28:20 » |
|
Nem tom Vicces meg belehalok de olyan nincs befejezve érzésem van mert a végén ugye Hidan(itt Pein ) mondja h szétverjük a Szerencse süti gyárat de akk is mi a végeee??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 09 máj 07, 18:58:07 » |
|
Wow, hallod, ez is nagyon ott volt a szeren, egyre jobbak! A képek is! Főleg Itachi keze! (mondjuk az is painttel van, csak jobban megárnyékolva, meg bebarázdálva) Annál a résznél imádom a zenét! És tényleg állati az a sikoly, mikor Kakuzu elrohan!És az a villámlás is király a végén, már nagyon várom a folytatást! Juteszembe, ennél művészibb hányást még életemben nem láttam! Gratulálok hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 09 máj 07, 19:03:45 » |
|
Juteszembe, ennél művészibb hányást még életemben nem láttam! Gratulálok hozzá! A hányás neked művészet? Ha a filmben látok ekkora hányást, traumába esek! Ha vki kicsit hány... az nem zavar engem (pl. amikor Kisame Zetsut hányta drogmámor alatt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|