Dani
|
|
« Válasz #870 Dátum: 09 ápr 15, 19:04:45 » |
|
Egy Pein testnek se vörös a haja, csak Nagatonak. A többieknek narancssárga, mint Yahikonak.^^ De hogy miért?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #871 Dátum: 09 ápr 15, 19:48:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #872 Dátum: 09 ápr 15, 19:57:16 » |
|
Itachi 69:Nekem is az poén/de ne adj ötleteket! Hogy így újra meghallgattam a thank you-s részt így már érte, hogy leírtad.és tényleg hallatszik. És mindenki törődjön bele nagato piros hajába
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #873 Dátum: 09 ápr 15, 20:21:13 » |
|
Ez is jó rész volt Ez tetszett a legjoban: "Ahol engem nem szeretnek a nők, Deidara férfi, és a Barátok közt mindenki kedvenc sorozata, Magdi anyussal az élen" Ezen akkorát röhögtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #874 Dátum: 09 ápr 15, 20:43:34 » |
|
Egy Pein testnek se vörös a haja, csak Nagatonak. A többieknek narancssárga, mint Yahikonak.^^ De hogy miért? nem-e? én azthittem ugyan olyan színű a hajuk na mind 1 akkor megnézem újra Ez tetszett a legjoban: "Ahol engem nem szeretnek a nők, Deidara férfi, és a Barátok közt mindenki kedvenc sorozata, Magdi anyussal az élen" Ezen akkorát röhögtem...itt énis lefordultam a székről meg dei feje is jó volt mikor halgatta
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #875 Dátum: 09 ápr 15, 22:16:21 » |
|
Ez meik részben volt benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #876 Dátum: 09 ápr 15, 23:53:30 » |
|
A legújabb részbe...nem nézel oldal főoldalt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #877 Dátum: 09 ápr 16, 09:16:44 » |
|
Nekem a legjobban az a poén jött be, amikor megjelenik Nagato hologramja és azt mondja: "Hajtsák végre a 66-os parancsot" Na ott kész voltam. Meg amikor Kisame: "Cs*szd meg Itachi! Hát tudjad már, hogy mikor kell feladni" xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 16, 09:40:04 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #878 Dátum: 09 ápr 16, 10:32:35 » |
|
Meg is vagyok ám lepődve, hogy az eddigi részek közül ez volt a legjobb. Úgy vettem észre, hogy a 12. rész kapta a legtöbb postot A filmes paródiák / beszólások kihagyhatatlanok! A szörnyért nagyon odavagyok Talán, mert ez csak egyszerű "firkálmány" Iskoláskoromban gyakran rajzolgattam különféle szörnyeket különböző fogakkal (amit a legjobban szerettem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #879 Dátum: 09 ápr 16, 11:24:28 » |
|
Az FWA nem azért maradt abba mert kifogyott az 5letekbőlk hanem azért mert a készítője egy motorbalesetben meghalt, több emlék FWA is készült a tiszteletére. Dani csak így továb, további jó munkát várjuk szeretettel a kövi részeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #880 Dátum: 09 ápr 16, 11:29:30 » |
|
Aniwa-kun: tudtommal az a motorbalesetes cucc csak egy kamu volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #881 Dátum: 09 ápr 16, 11:42:01 » |
|
Te jó ég... az a hülyeség még mindig tartja magát??? o.O Semmi baja a tagnak, máig él és virul. Csak gondolom a nap neki is 24 órából áll és lehet éppen számára fontosabb dolgokkal van elfoglalva, mint a FWA... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
evernight
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #882 Dátum: 09 ápr 16, 12:44:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"a lehetetlen egy tévhit, semmi több"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 09 ápr 16, 13:52:41 » |
|
A legújabb részbe...nem nézel oldal főoldalt? Peddig láttam is a legújabb részt... Megkne nézni újból.. Kihagy az agyam.. Te jó ég... az a hülyeség még mindig tartja magát??? o.O ...
Ugyanúgy mint a tengus baromság a narutoban... Egyszer szétszéled valami kacsahír a neten, mindig lessz aki felhozza..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #884 Dátum: 09 ápr 16, 14:43:21 » |
|
:)A net teli van baromságokkal a kül. videomegosztó oldalakon. Múltkor azt olvastam, hogy Tobi valójában az Uchiha Obito testét elfoglalt Uchiha Madara, és élőhalott, vagy valami ilyesmi ... Fekete Dani, a szendvicses rész az eddigi legjobb poén, és megfogadtam, h én is készítek egy olyan szendót! Csak azt nem tudom, honnan szerzem meg Konan titkos spagettiszószát...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 16, 14:46:49 írta Ninbikun »
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
|