xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #855 Dátum: 09 ápr 15, 10:07:32 » |
|
ömm a szépség szalonos valahogy nemtomm nekem kicsit scoobydoos feeling volt, de nagyon faxa lett
A szépség szalonosnak pont az volt a lényege hogy Scooby-s legyen mer mondta is hogy ez az ötlet egy cingár csávó meg egy beszélő kutya szintjén volt vagy valami ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #856 Dátum: 09 ápr 15, 12:47:21 » |
|
Powaa rész volt, Dani honnan van ennyi ötleted ehhez? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #857 Dátum: 09 ápr 15, 14:36:54 » |
|
Tól jó a fantáziája, és minden filmet, animét megnéz... ez már eleve túl sok forrás... és igen Kisa szendvicse is Shaggy-s
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #858 Dátum: 09 ápr 15, 16:14:42 » |
|
Nekem az teccett a legjobban, amikor Deidara meg Hidan ötleteket mondta. Dei ötlete értelmesebb volt mind Hidan-é, de Pein mégis csak Hidan ötletét gondolta ésszerűbbnek....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi 69
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #859 Dátum: 09 ápr 15, 16:45:42 » |
|
Nekem az a rész tetszet benne legjobban amikor kinyitotta a szörny az ajtót és Hidan erre "Hopácska-Hopácska mondtam én hogy egy velociraptor" na ezen beszartamXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #860 Dátum: 09 ápr 15, 17:06:39 » |
|
Már bocs , de az nem Hoppácska-hoppácska, hanem Hoppácska-kapácska...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #861 Dátum: 09 ápr 15, 17:10:06 » |
|
Engem még az érdekelne hogy Konan mért angolul köszönte meg Nagatonak a "segítséget"? Végül is Narutóban is sokszor hallottuk, mikor "thankyou"-znak, úgyh szerintem ezért Meg igen, a mai világban trendibb, japcsik szeretik az angol szavakat Amúgy jó volt a rész, kösz szépen Jót nevettem, mint mindig, szegény Kiszel..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #862 Dátum: 09 ápr 15, 17:26:12 » |
|
Kakuzu ágya fölött van egy kép. Ha jól láttam, pókerezőket ábrázol. Ezt biztos a google-ból kereste ki Dant-C
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #863 Dátum: 09 ápr 15, 17:34:17 » |
|
ÁÁÁÁÁáááááááááááá még mindig a szűnni nem akaró fuldokló nevetés gyötör!! ( azta milyen szépen fogalmazok xD) "Mondtam én hogy velociraptor!" xDDDDDD De én már eleve azon is röhögtem ahogy Zetsu megszólal hogy "Mi a penész van" (vagy vmi ilyesmi, nem emlékszem pontosan) Meg hogy "Tobi te mi a retket csinálsz?" Kiszel Tünde a halálosan ott volt xD Meg a vízipipa-szobor xDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
benn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #864 Dátum: 09 ápr 15, 17:42:33 » |
|
sztem már kezd kifogyni az ötletekböl hiszen a fun whit akatsuki is azért lett abba hagyva mert a készitője kifogyot az ötletekből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vitli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #865 Dátum: 09 ápr 15, 17:44:22 » |
|
Nagyon jó a rész (igaz ez nem kifejezés rá de a többiek már bővebben kifejtették előttem). Visszatérnék Nagato haja színére, lehet az a kép ahol vörös volt csak egy rajongói festés, vagy lehet vörös, de az animében meg nem vörös lesz, mert már volt olyan, hogy a mangában más volt, mint az animeben, meg feketében sokkal jobb is, jobban illik hozzá. Dant-C, kultuszt teremtettél
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 18:39:19 írta Vitli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #866 Dátum: 09 ápr 15, 17:55:38 » |
|
sztem már kezd kifogyni az ötletekböl hiszen a fun whit akatsuki is azért lett abba hagyva mert a készitője kifogyot az ötletekből Már honnan veszed hogy kezd ki fogyni??? gondolat olvasó vagy ha ??? sztem máskor ekkora hülyeséget ne írj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #867 Dátum: 09 ápr 15, 17:58:40 » |
|
sztem már kezd kifogyni az ötletekböl hiszen a fun whit akatsuki is azért lett abba hagyva mert a készitője kifogyot az ötletekből Dant-C már írta, h nem kellenek neki tippekNah, erre szeretnék mindenkit megkérni, hogy lécci ne adjatok ötleteket az epizódokhoz. Természetesen előbb-utóbb elfogynak majd az ötletek, és akkor abba is hagyom a sorozatot. De ez még messze van.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 15, 17:59:12 írta Saku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #868 Dátum: 09 ápr 15, 18:48:52 » |
|
Engem még az érdekelne hogy Konan mért angolul köszönte meg Nagatonak a "segítséget"? Ez eredetileg japán kiejtés paródia akart lenni, és Konan azt mondja: Ssszánk júú! Csakhogy tisztelt Dudujca nem hangsúlyozta kellő képpen. kakairuRULEZ: Igen, pókerező kutyák. És igen, kimondhatom bátran, hogy a google az ember legjobb barátja! sztem már kezd kifogyni az ötletekböl hiszen a fun whit akatsuki is azért lett abba hagyva mert a készitője kifogyot az ötletekből
Ezt sértésnek veszem.. Vitli: Nem t'om miért nem tudnak ennyien beletörődni, hogy Nagato piroska? Ha Kishi egyszer annak színezi, akkor az az is. (Sajnos..)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #869 Dátum: 09 ápr 15, 19:00:59 » |
|
de amúgy szerintem logikus is, hogy ha az összes pein testnek vörös a haja, akkor nagatonak is az.. ennyi. szerintem sem kell túlbonyolítani Ja am még nem is mondtam mennyire jólett a 12. rész, Gratulálok Sírvafakadtam rajta (de nem a szomorúságtól )
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
|