zolee144
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #825 Dátum: 09 ápr 14, 11:36:05 » |
|
Skacok engem a Nagato Made in China robotpower jelenetnél lévő zene címe érdekelne :D Már keresem egy ideje és nagyon tetszik Am a rész nagggyondetisztáraflashül jó xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #826 Dátum: 09 ápr 14, 12:10:28 » |
|
Transformers The Movie Score - Scorponok
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
podwill
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #827 Dátum: 09 ápr 14, 12:35:02 » |
|
Azért Hidant is kirázta a hideg mikor megtudta hogy Nagato Konan ex pasija ,pont mint Kisamet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #828 Dátum: 09 ápr 14, 12:54:13 » |
|
Juuj nem ismered a transformerst? na mind1, nem akartam regelni én se de muszáj megköszönöm, valahányszor roszt napo van megnézem máris örömtelibb, ez a rész rohadt jó volt csak így tovább, nekem is jutnak ilyen baromságok az eszembe de nincs kedvem megcsinálni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #829 Dátum: 09 ápr 14, 12:58:50 » |
|
Mért kit nem rázna ki a hideg xDxD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #830 Dátum: 09 ápr 14, 13:38:46 » |
|
Hát ez a rész nagyon jó volt Eddig ez a rész tettszett a legjobban Meg mekkora az az elején amikor Nagato és Pein köszön egymásnak Meg Kisame szendvicse lol Nagyon GRAT!!! És egyébként ez volt eddig a leghosszabb rész, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #831 Dátum: 09 ápr 14, 13:50:43 » |
|
kikosquall: szerintem Kisame szendvicses szövege volt a leghosszabb Olyan hosszú volt, hogy azt hittem 1 hétig fog tartani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #832 Dátum: 09 ápr 14, 14:15:18 » |
|
kikosquall: Pontosan. Eddig a 11. rész volt az 08:09-cel, de a 12. megelőzte több mint 1 perccel. Még a Movie Maker se akarta elmenteni. Amúgy a 12. részhez kellett a legtöbb képkockát is megrajzolni, számszerint 445, amiben eddig az 5. rész (Kidobós) tartotta a csúcsot 324-gyel.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #833 Dátum: 09 ápr 14, 14:33:38 » |
|
hát ez a " sasori és kisame szépségszalonja" naon ott volt már hetek ót a nem röhögtem ilyen jót
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Lord Alamir
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #834 Dátum: 09 ápr 14, 15:00:56 » |
|
Kiszel Tündére sminkelték a szörnyet. Az a rész volt a legfélelmetesebb Itát sajnálom benne a legjobban szó szerint a halálát kivánja Kisame.(Unyja már a szobatársát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #836 Dátum: 09 ápr 14, 15:19:54 » |
|
Attól függ.. Amivel nagyjából sokat "szenvedtem" (kb 30-40 perc), és büszke vagyok rá, az az a jelenet, amikor Hidan menekül Kakuzu elől, de az meg visszahúzza a ház mögé. Nem szoktam ennyire részletesen megrajzolni a futást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #837 Dátum: 09 ápr 14, 15:26:59 » |
|
Amúgy itt írtad múltkor, hogy már majdnem kés volt a rész mikor megtudtad a Nagato piros haját. A következő részben valahogy jelen lesz amikor pirossá változik vagy ez titok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 14, 15:38:26 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Aniwa-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #838 Dátum: 09 ápr 14, 16:01:01 » |
|
megpróbálnékj szivesen csinálni egy ilyet de így éretésgi elött biztos nem, talán majd utána, félre ne értsétek nem fogok én is tömeggyártásba kezdeni mint Dani, ezt a helyet már lefoglalták, különben is úgyse fogom tudni felümúln:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #839 Dátum: 09 ápr 14, 16:28:44 » |
|
Megnéztem. Jó volt! Kisame-t nagyon bírom. Amikor Itachit húzta ki Kakuzu, Kisame meg rácsapta az ablakot, az a rész haláli volt! Így tovább, remélem Kakuzu kihányja a szereplőket és tudod tovább folytatni a sorozatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|