drnever
Újonc
Nem elérhető
jelentéktelen
|
|
« Válasz #645 Dátum: 09 márc 16, 23:12:01 » |
|
nagyon jó lett.. remélem nem hagja abba és hamarosan már itt is a 100. részt ünnepelhetjük amúgy jó az új opening Hajrá Dani! megfeküdtem ettől a résztől... nehogy alább adj
|
|
|
Naplózva
|
nyuszika és róka kijöttek az erdőből. Nyuszika a tóhoz ért, a róka egy kicsit a villanyszereléshez
|
|
|
podwill
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #646 Dátum: 09 márc 16, 23:29:05 » |
|
Esetleg ha valaki megmondaná h mi a annak a számnak a címe amin a na spanyol macska előadja a görög isten testével a táncát,meg azt amiben Konan a barbár és Pein akciózik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nakaji
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #647 Dátum: 09 márc 17, 00:36:45 » |
|
Ez kész. Haltam rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #648 Dátum: 09 márc 17, 07:26:48 » |
|
A nagatosaqt nem tudom, de az utóbbi az Crazy Town - Butterfly
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #649 Dátum: 09 márc 17, 13:28:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #650 Dátum: 09 márc 17, 15:43:59 » |
|
podwill: Hiei1107 már írta, de kicsit pontosítok: Crazy Town - Butterfly (Extrem Hard mix) ^^ A másik pedig: Hot Rod feat. Tila Tequila - I like to fuck kakairuRULEZ: Csak az arcán változtattam meg 1-2 dolgot, miután kicsit jobban tanulmányoztam az animét.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #651 Dátum: 09 márc 17, 15:52:34 » |
|
Ááá halálosan jó ma is megnéztem 2szer és még mindig röhögök rajta... Sőt utána is fogok! Ááá de irigylem a készítőt én sose jutok el ilyen szintre xD Nagato tánca meg az opening a kedvencek xD Mondjuk sztem Dei már túl sokat van szivatva xD Ő a csicskájuk még mindig? Azt hittem Hidannak kéne mert nem nyert a kidobóban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #652 Dátum: 09 márc 17, 17:01:15 » |
|
köszi Chakra! megint megnéztem és csak most esett le a South Parkos jelenet
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
|
Ettike
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #654 Dátum: 09 márc 17, 18:28:56 » |
|
Nagyon ajánlom Dant-C, hogy adj ki minden részhez egy Értelmező szótárt... Tartalmazza: a zenéket, a poénok magyarázatát és a kulisszatitkokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #655 Dátum: 09 márc 17, 18:29:53 » |
|
lehet, hogy jó lenne, én csak a poénok magyarázatát nem tenném bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #656 Dátum: 09 márc 17, 18:38:37 » |
|
Haton, nem hiszem hoyg Dant-C bevállalná annak a harcnak a parodizálását, de végülis én nem tudhatom.
AMógy meglepően jó megoldást találtál a Peined és a mangabeli Pein "konfliktusára", grat. Dant-C. A Na, spanyol macska dolog magától jött (talán tanulstz/beszélsz spanyolul?), vagy hogyan?
Konannak őgy tűnik a rin'neganos pasik jönnek be.. bár ez a HAyate dolog akkor nem klappol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #657 Dátum: 09 márc 17, 18:56:17 » |
|
Hátizé... Hayate barátnőjének is olyan kékes a haja: http://images1.wikia.nocookie.net/naruto/images/8/85/Yugaouzuki.jpgDe az is lehet, hogy csak szimplán rábökött Hayatéra, esetleg azért választotta, mert róla tudjuk, hogy volt barátnője... ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #658 Dátum: 09 márc 17, 19:05:58 » |
|
STM: Csak annyit mondok, hogy ha minden jól megy akkor egy szép napon az 1AÉ is el fogja érni a manga jelenlegi eseményeit.^^ Amúgy nem tudok spanyolul, de a google csodákra képes. xD Chakra: Nem t'om.. de szerintem Hayate és Nagato eléggé hasonlítanak egymásra. Legalábbis az 1AÉ-ben.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #659 Dátum: 09 márc 17, 19:13:22 » |
|