Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #585 Dátum: 09 márc 15, 16:08:40 » |
|
Na azok a PowerPeinek...Deidara férfi stb.Leestem a röhögéstől a székről.Na meg a "Tobi megszólalt?" beszólás.És még sorolhatnánk tovább is,de mivel az Egy akatsukis élete minden részében minden perce humoros,így...
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #586 Dátum: 09 márc 15, 16:23:15 » |
|
Ez felülmúlja egy párszor a Fun with Akatsukit. Még az nagyon nagy, amikor Kishame és Kakuzu Peinéknél hallgatózik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DjMustang
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #587 Dátum: 09 márc 15, 20:42:51 » |
|
Help me :] Az "Egy Akatsuki élete 9. rész"-ben 2:28-nál van egy szám, annak a címe kéne. Illetve ha valakinek megvan akkor nagyon megköszönném ha átküldené :] PLS! Nagyon kéne (legalább a szám címe ^^) Előre is köszi! :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #588 Dátum: 09 márc 15, 20:49:40 » |
|
Én azt a jelenetet csípem nagyon,mikor itachiék elmennek narutoért,és találkozik ita sasuval! Itachi elkezd sunyiban örülni hogy ottvan emokid,kisame meg így néz hogy mi baja van! Erre ilyen"ki,mi,hol?"fejjel ita beleküld egy olyat sasu-ba hogy megborul! Az nekem nagyon tettszik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 21:05:03 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #590 Dátum: 09 márc 15, 21:08:54 » |
|
Én szabályos röhögőgörcsöt kapok. Egyszerűen akkorát szoktam borulni, akárhányszor megnézem, hogy az már fáj. Az a medencés rész sem semmi, amikor Kishame beleborítja Itachit a vízben. Bár mondjuk annál a résznél én Hidan fejesénél röhögök nagyokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #591 Dátum: 09 márc 15, 22:45:44 » |
|
Felkerült a 11. rész >>KATT IDE<<! Kösz, Dant-C! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #592 Dátum: 09 márc 15, 23:06:22 » |
|
Dant-c öregem ez beszarás volt az új főcím királyság... áfonya lekváros palacsinta szegény Nagatot még sajnáltam is, bár a ghost busteres kirucanás már egy kicsit tulzás, de mindent összevetve nagyon jó kis rész meek is meg nézem megint.
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 09 márc 15, 23:18:22 » |
|
ehh... Chakra! Itt valami geb@sz van a 11. rész helyett az első van feltöltve. 2x is leellenőriztem,de csak nemjó
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #594 Dátum: 09 márc 15, 23:23:10 » |
|
ehh... Chakra! Itt valami geb@sz van a 11. rész helyett az első van feltöltve. 2x is leellenőriztem,de csak nemjó
Nézd egy kicsit tovább. :-D Gratula, úgyfent nagyon tetszett, így tovább. Nagato táncán majdnem meghaltam a röhögéstől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #595 Dátum: 09 márc 15, 23:24:07 » |
|
vazeeee XDD most akartam írni hogy rájöttem hogy már megint hülye vagyok, csak megelőztél áááááá újj kedvenc részem lett XDXD végigröhögtem az egészet nagyon jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 23:32:51 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #596 Dátum: 09 márc 15, 23:28:07 » |
|
Hát, hogy őszinte legyek, én is majdnem megnéztem, nem rossz részt töltöttem-e le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #597 Dátum: 09 márc 15, 23:32:24 » |
|
Dant-C isten vagy alapíts vallást ezek a beteg poénok mióta fel lett töltve 2szer néztem meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #598 Dátum: 09 márc 16, 00:00:02 » |
|
HAláááálos! Bakker ez nagyon kemény! Főleg Nagato! meg Kisame arca miközben nézi! De Konan a Barbár mindent visz! Ja és Gyurcsány Hanzou sem egyszerű!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 16, 00:01:27 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #599 Dátum: 09 márc 16, 00:45:25 » |
|
ez a rész egyszerűen megb*sz ezt vártam már majdnem másfél hete és véégre:D behaláááás Konan egy barbáááááár Ghostbusteeers!!! nagyon állaat isten vaagy Dani:D Szentelünk neked egy Isten polót köszi az új rééészt Kisame megint aratott Hayata?? Semmi semmi lol volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|