Dani
|
|
« Válasz #510 Dátum: 09 feb 24, 20:30:17 » |
|
Akkor az a topic szerintem, sajnos, nagyon üres lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 09 feb 24, 20:31:56 » |
|
valószínű, egyébként jó ez így, hogy a rész megjelenése előtt nem tudunk róla semmit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #512 Dátum: 09 feb 24, 21:09:10 » |
|
Szerintem tiszta jó lett a 7. rész átfordítása angolra, csak valahogy reklámozni kéne a youtubon, hogy jó sokan megnézzék Őszintén szólva meglepődtam a 10. rész storyán, de nem baj, szerintem aranyos rész volt, a legkeményebb pedig Yamato volt. Ehez kapcsolódik hogy jó volna például Gai-t is látni a sorozatban
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #513 Dátum: 09 feb 24, 21:45:02 » |
|
Hát hosszabb is lehetett volna, már mint azt hittem lesznek Tobinka más társai is. A népmesében van aki messzire lát., (Neji), aki nagyot lép (Chouji) és aki tűzet nyel/köp.. De elismerésem így is , gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
onodirobert
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 09 feb 24, 22:27:07 » |
|
Hát ez nagyon jó volt, akárcsak a többi, sokat nevetek rajtuk Gratula, nagyon ügyes vagy "Fanyűvő" tetszett "Mokuton, ilyen hosszú függőleges fa" Meg mikor Tobi mondja, hogy: "Üdvölet! Tobi merészeli betolni a pofáját Mr. Hatalmas Háromfejű sárkány!" Meg a Mr. Sü' is jó volt A végén meg sejtettem, hogy a csaj kezét le fogja vágni Nagyon jól kitalálod a történetet, és szépen megrajzolod, a szöveg meg a hangok nagyon jók Sokszor már az vicces amilyen hangon megszólal valamelyik illető + még amit mond Csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #515 Dátum: 09 feb 24, 23:17:10 » |
|
woooow...állati jó volt xDD Az elején az a madaras XDDDD "A haja meg olyan mint Halle Barrynek az Xman 3ban" XDDDDDDDDDDD "12perc 36másodperc" <---Hogyhogy ennyi? "Mokuton, ilyen hosszú függőleges fa!" XDDDDD De kurvanagy ahogy a sárkány bekapta a csajt, az meg lazán kijött Tobi a narancsfejű <3 xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thulya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 09 feb 24, 23:53:22 » |
|
Szerintem a "bátyjánk" is durva volt, pláne kétszer... kakairuRULEZ: Ééés elkövettem (tudtommal) az első helyesírási hibát a sorozatban. (CsalLán )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #517 Dátum: 09 feb 25, 00:19:55 » |
|
Szerintem a helyesírási hibákat elég pü-ben megírni Dant-C-nek, mert mivel mi magyarul nézzük, ezért az értékelésen, poénokon nem változtat.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #518 Dátum: 09 feb 25, 00:24:14 » |
|
Tény, h light-osabb, de attól még jó rész volt ez is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 09 feb 25, 01:23:22 » |
|
Hát de azért lett light-os,mert direk úgy lett tervezve,és még így sem lett rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #520 Dátum: 09 feb 25, 07:29:05 » |
|
Ha úgy nézzük minden hétre egy újabb poénnal előállni nem könnyű. Ez a rész lehet lightos lett, de elnézzük . Azért nekem tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #521 Dátum: 09 feb 25, 08:52:46 » |
|
Nah megnéztem. Ez eddig a legrosszabb rész szerintem, bocsi. Az ötlet jó volt. Már az elejétől gondoltam hogy ez lesz a vége... Nah nem baj, legközelebb jó lesz ahogy a petrezselyem is mondta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kovacsrobert
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #522 Dátum: 09 feb 25, 13:40:50 » |
|
bocs de ez tényleg szar volt... én is tudtam h levágja a kezét... legközelebb legyen pls jobb:D thx csá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #523 Dátum: 09 feb 25, 13:46:09 » |
|
kovacsrobert: Ez nem szép tőled... rondar & Zoll-sama: Szerintem nagyon jó lett az angol felirat! Az a kár, hogy Suigetsu-nál angolba nem jön ki, hogy dedósan beszél. Nem kritikának szánom, mert tudom hogy nem lehetett volna hogyan lefordítani, de azért kár. Alig várom már, hogy legyenek kommentek. Kíváncsi vagyok mit fognak szólni a külföldi fanok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
podwill
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 09 feb 25, 14:06:53 » |
|
Most h 3szor 4szer megnéztem a 10-k rész észre vettem valami érdekességet.A fa amin gyakorolta a fanyüvést Yamato hasonlít 1 f***-ra.Egyébként ezen a részen is sírva röhögtem,csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|