noamyyy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 09 jan 13, 18:17:49 » |
|
Ez teljesen beteg,de imádom nagyon jó volt! Nekem az a rész nagyon bejött mikor visszaemlékeztek arra,hogy hogyan mentek társat választani Itachinak! A zene nem volt egyszerű és az a mozgás!X'D
|
|
|
Naplózva
|
Alapszabály:Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal! Sokan mondták már,hogy szép vagyok, de nem elegen! Te is fiam Bluetooth!
|
|
|
Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 09 jan 13, 18:22:54 » |
|
kakuzu és kisame 4ever!!állati jó a hangjuk ,csak kakuzu szövegét olvasnom kell,mert nem értem de ettől még marha jó grat a készítőnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #152 Dátum: 09 jan 13, 18:30:12 » |
|
Akkor mit csináltál a régi hangnál? Én ezt már értem, és ez jobb mint az előző.(bár azzal se volt különösebb bajom. Ha ott a szöveg, akkor minek kell érteni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 jan 13, 18:42:16 » |
|
Most jut eszembe hogy valami hiányzik a sorozatból. Mégpedig az amit egyébként minden flashkészítő beletesz akinek a művei felkerülnek internetes megosztóoldalakra: Naruto belongs to..., szerintem ki kéne tenni azt hogy a jogok kihez tartoznak, mert asszem Fioriparty volt az a flashkészítő akit ezért megbüntettek, hogy nem tette ki. Ha hülyeséget írtam akkor mondjátok meg.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
csomolungma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 jan 13, 19:03:18 » |
|
Én is egyetértek Thanatossal, a végére be kéne tenni hogy minden Kishimoto Masashi tulajdonában áll nincs ebből semmi anyagi haszna és társai, meg hogy a zene sem saját készítésű, ahhoz is kéne ezteket írni; de nem baj, nekem így is nagyon bejön! Kenny az nagyon powaa Köd hét kardforgatója: Ichigo, Inuyasha, Kisame... Zorro még hiányzik Szegény Deidara meg már megint szívta
|
|
|
Naplózva
|
Átlag három másodpercig tart amíg ezt az aláírást elolvasod.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 jan 13, 20:25:47 » |
|
Noemi-chan: Nem fogom elkapkodni semmiképp se! Az eddigi részeket mindig úgy készítettem, ahogy időmből kitelt. A 7. rész csak azért lett ilyen hamar kész, mert az utóbbi napok tele voltak szünetekkel.^^ Thanatos: Hm.. Nem t'om. Szerintem elég az e-mail cím. De ha nem így van, akkor szóljatok. Bager: Íme a zenelista! 2. rész: Sharon Phillips feat. Se-sa - Like this, Like that 4. rész: 4F Club - Balatoni láz 5. rész: 2 Unlimited - Get Ready For This 7. rész: Shaggy - Mr Bombastic Na meg a Dev Parade - Bacchikoi! xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 jan 13, 20:35:27 » |
|
Dant-C! Szerintem arra gondolnak, hogy odaírjad Kishimoto nevét, meg hogy az eredeti karakterek az ő szellemi termékei közé tartoznak, meg a zenék címét és előadóit.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #157 Dátum: 09 jan 13, 20:46:11 » |
|
Zollnak igaza van; természetesen akkor, ha szeretnéd mondjuk youtube-ra, vagy hasonlókra felrakni. Ugyanis simán letörölhetik azon okok miatt, hogy ezek nincsenek kiírva (zenék előadói+címei, Naruto tulajdonjogok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #158 Dátum: 09 jan 13, 21:01:25 » |
|
Teljesen egyetértek azokkal, akik féltik Dant-C sikerét. Thanatos említette, hogy egy flashkészítőt megbüntettek emiatt. Utánajártam, és valóban kitörölte őt a youtube, ezért máshova tette fel a munkáit. Tényleg oda kéne írni, hogy kinek a tulajdonai a figurák meg egyebek. A fanficnél is így szokott lenni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #159 Dátum: 09 jan 13, 21:15:08 » |
|
Egyszer se szándékoztam Youtube-ra, videoplayerre vagy egyébre feltenni a részeket. Mindet mások rakták fel. De lehet benne valami. Lehetséges, hogy jobban járok, ha rátok hallgatok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
AsSasuke
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 09 jan 13, 21:47:47 » |
|
Amúgy ezt tök egyedül csinálod? Ha nem akkor kik segítenek? Bakker a Kisames részt kb óránként nézem meg annyira tetszik, ez az összesből a kedvenc jelenetem:D
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #161 Dátum: 09 jan 13, 22:09:48 » |
|
Rajzolásban, szerkesztésben, ötletben igen. Szinkronban segítenek 1-2-n. Köztük a legtöbbet tesóm, aki Konan hangját kölcsönzi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #162 Dátum: 09 jan 13, 22:39:44 » |
|
És szinkronizálás közben mennyiszer röhögitek el magatokat?:'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #163 Dátum: 09 jan 14, 01:09:13 » |
|
Ha megfigyeled pár rész legvégét (a "Vége" szöveg alatt), akkor ott van pár "elröhögés". ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #164 Dátum: 09 jan 14, 10:19:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|