Munenori Hattori
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4095 Dátum: 10 aug 21, 21:18:37 » |
|
a rész fantasztikus volt és igen a rajzolás az vmi eszméletlen jó nekem tátva maradt a szám amikor a csajból kigyütt a kétfarkú az az az olyat akarok én is *-*
|
|
|
Naplózva
|
" Még egy szó és teljesen pontosan éppenhogy"
"A főiskolán megtanultam a könyvek értékét.....INGYEN PAPÍR" by Kurta
"L'amour quand tu donnes ton coeur á quelqu'un et tu te fies qu'on ne le brise pas."
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #4096 Dátum: 10 aug 21, 21:34:26 » |
|
gratulálok amikor megnéztem kicsit lebénultam eddigi legjobb minden elismerésem dant-c telis tele volt poénokkal szétröhögtem az agyam na de megkell néznem megint mert nem bírom ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4097 Dátum: 10 aug 21, 21:44:57 » |
|
Nah dani kijelentkezik msnről, megnézem a személyes üzijét, és áá Jön is lefele, csak nem a leggyorsabban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4098 Dátum: 10 aug 21, 21:56:44 » |
|
Ez nagyon jó volt Sejtettem hogy lesz benne vanília fagyi És Kisame rappje a végén mindent visz. De észrevettétek hogy Elton helyén Pikachu van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #4099 Dátum: 10 aug 21, 21:59:03 » |
|
Nagyon állat rész. A Mi Atyánkon röhögtem nagyon xD Miért lett Leonidas pikachu? Mivel Dani még nem rajzolt pikácsut xD Omni-s rész király Favorit a Kanosodásos rész
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
NEPHY
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4100 Dátum: 10 aug 21, 22:12:27 » |
|
a rapp miatt a végén valahogy úgy érzem hogy, Dani herótot kapott már a fanok basztatásából. pl:zetsu nem szerepel annyira,házterv stb... Az Évás rész jó volt. -Ééééva Madara hangja akkor tisztára olyan volt mint WALL-E-nak! Cuki volt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 22:14:09 írta NEPHY »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4101 Dátum: 10 aug 21, 22:13:12 » |
|
beállok én is azok sorába, akik szerint ez votl az eddigi legjobb rész na nem mintha mindig ezt mondanánk, mikor kijön egy új rész... xD
vicceket nem sorolok, röhögtem mindenen Hidan imája, LOL és alatta a zene .. hmm .. Gladiátor, ugye? : DDD imádom *w* megmeg az a Kenós cucc
amúgy amikor Konan beszélt, ti is hallottátok a zúgást.. ? az miért van? :o nem egy mikrofonnal veszitek fel a hangot?
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #4102 Dátum: 10 aug 21, 22:20:42 » |
|
a rapp miatt a végén valahogy úgy érzem hogy, Dani herótot kapott már a fanok basztatásából. pl:zetsu nem szerepel annyira,házterv stb...
A rap Omnistrife-nak, a Fun with Akatsuki készítőjének szólt, az utóbbi időkben kezdi kicsit utánozni/koppintani az Egy akatsukis életét...pl. Omni is tett közzé ház-alaprazot, csakúgy, mint Dani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dean
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Csak mert Dean vagyok.
|
|
« Válasz #4103 Dátum: 10 aug 21, 22:29:15 » |
|
Nagyon jó rész volt. Nemsokára már olyan lesz mint a Naruto anime... Amikor mozognak a szereplők... eszméletlen jól megcsináltad!
|
|
|
Naplózva
|
"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4105 Dátum: 10 aug 21, 22:35:16 » |
|
Gladiator betét zenéjére az az Ima Hidanface nagy volt >.< Vége is nagyot ütött...*hozzá ért valamihez is? Igen a lábfejemhez * Jó rész volt tetszett. Am. Drogba már előzőleg volt Pikachut. Csak az Bijuu volt anno xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #4106 Dátum: 10 aug 21, 22:51:22 » |
|
nagyon király lett, szét röhögtem magam nagy sikert aratott ez a rész is, gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #4107 Dátum: 10 aug 21, 22:52:49 » |
|
Valóban a legjobb, az ezelőtti részeken valamiért nem nagyon nevettem, pedig imádom, de ez most... *-* Kisame meg csinálhat albumot
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Roodmas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4108 Dátum: 10 aug 21, 23:08:11 » |
|
a rapp miatt a végén valahogy úgy érzem hogy, Dani herótot kapott már a fanok basztatásából. pl:zetsu nem szerepel annyira,házterv stb...
A Zetsu dolgot csak én mondtam, és emlékeim szerint nem baszogattam vele senkit (: De most miért, akkor a Hidan-fanoknak se szabad sajnálniuk Hidant, amiért mindjárt "meghal" szegény? Meg pont az előbb mondtam, hogy milyen jó, hogy Zetsu kapott néhány sort ebben a részben (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mexx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4109 Dátum: 10 aug 21, 23:25:00 » |
|
Mindegyik részt imádtam eddig. A legközelebbit már jobban várom mint az eredeti narutók epizódjait. Itachin már kezdek teljesen elérzékenyülni. Komolyan kezd a szívemhez nőni az EAÉ karaktere. Ő a kedvencem+Konan,Kisame, Hidan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|