Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 11 máj 03, 18:13:52 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 00:10:11 írta Kroli94 »
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #121 Dátum: 11 máj 03, 18:17:03 » |
|
Össze lop...mármint szereztem hotelekből, közintézményekből, panziókból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #122 Dátum: 11 máj 03, 19:25:42 » |
|
Én egy ukrán hotelból szereztem univerzális (Pet, dobozos, üveges) sörnyitót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #123 Dátum: 11 máj 03, 19:54:28 » |
|
Van olyanom, heinekenes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #124 Dátum: 11 máj 04, 11:36:44 » |
|
Én dobókockákat gyűjtök. 4, 6, 8, 10, 12 és 20 oldalúak, minden lehetséges színben és méretben. Ja, és gyüjtöm a fegyvereket is, csak abból még nincs sok, mert drágák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #125 Dátum: 11 máj 04, 14:45:00 » |
|
Én Energiaitalos dobozokat gyűjtök. Van 69 különböző. Sőt még Tunéziai dobozom is van. Nahát nem vagyok egyedül. Én energiaitalokat gyűjtök körülbelül 7-8 éve. Mostanság ez nagy divat, de mikor elkezdtem még alig lehetett ilyesmit kapni azóta bezzeg annyi van, hogy néha nem győzöm hellyel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #126 Dátum: 11 máj 05, 14:22:56 » |
|
Ismerőseim most az új focis kártyákat gyűjtik.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #127 Dátum: 11 máj 05, 16:03:07 » |
|
Én régebben gyűjtöttem matricákat (a sok Cheetos matricával is kellett kezdeni valamit! xd). 100 darabnál több volt, még megvannak valahol egy füzetben.
Mostanában posztereket gyűjtök animékről és van egy pár másfajta is. Van már Bakemonogataris (Senjougahara az ágyam fölött, höhö) egy rakat Bleaches, K-On! meg még egy rahedli azokból az időkből amikor a Mondohoz járt poszter, meg amikor Jetixen ment pár olyan sorozat ami érdekelt és megvettem a magazint amikor arról volt poszter. De sorolhatnám még mennyi mindenből van még ><.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 11 máj 06, 18:38:24 » |
|
Én pislogást gyűjtök már egy csomó van. Amúgy kicsikoromban olyan kerek pokemontazót gyűjtöttem, meg olyan 3szög alakút, amit ha mozgattam, átváltozott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #129 Dátum: 11 máj 06, 18:45:45 » |
|
Mangákat gyűjtök, de ha lenne rá pénzem, akkor gyűjtenék DVD-ket, könyveket és képregényeket egyaránt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 11 máj 11, 14:40:14 » |
|
Animékat és mangákat. Persze a kártyák sem maradnak ki a sorból. A figurák nekem drágák. Nem akarok függő lenni azért. (Hisz már az vagyok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #131 Dátum: 12 jan 31, 21:31:00 » |
|
Én is gyűjtök! Ha nagy ritkán elmegyek itthonról valahová, valamilyen nagy helyre, múzeumba stb. akkor mindig kötelező dolog egy emlékérem. Emlékszem és gyűjtök. Mivel gyerek vagyok az a 6 emlékérem nem nagy szám, de a régiek elvesztek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 31, 21:33:24 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 jan 31, 21:32:55 » |
|
Hát, az Avataraimat én csinálom, kikeresek egy képet, és egy weboldalon megszerkesztem, úgyhogy legfőkképpen azt. Régebben a matricékat megszállottan. Amúgy csodálom, hogy a bélyeget nem tetted bele. o.O Pedig az az egyik legismertebb gyűjtéses-dolog.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 jan 31, 22:33:45 » |
|
Na most kapott el egy legó láz és abból is főleg a Star Wars-os legókat gyűjtöm, meg építem a modelleket. Van már figuráim is Jodából például kettő, befagyasztott Han Solo, varacskos disznó harcos, Csubakka, Luke, Duku grófból is kettő, lézer kardok piros és zöld, AT-ST, Nagy lépegető kicsiben persze, 3 ezer éves sólyom, amit én épített minibe aztán R2-D2, Szripió, stb... van még, de ezek a legjobbak Majd ha eszembe jut még valami, amit gyűjtök, akkor írok még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 31, 22:34:21 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 jan 31, 22:45:09 » |
|
Nekem nem volt semmi extra: oviban pokémon tazók, meg suli 2-3-ig a matricaláz, de ez sztm kb. mindenhol így volt. Meg ha ez gyűjtésnek számít, akkor a mangákat, de ha nem jók, eladom őket. Valszeg erre a sorsra fog jutni a Vampire Knight első, és a Vízisten menyasszonya első két kötete ^^" De eddig van 11 Death Note-om, meg egy Hetaliám
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|