24 nov 23, 11:28:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Mit gyűjtesz leginkább?
Figurákat
Kártyákat
Matricákat
Háttérképeket
Mangákat/Animéket
Linkeket
Mást (Leírom)
Semmit. Minek?
Kit érdekel?

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit gyűjtesz?  (Megtekintve 50552 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Marci1996
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #75 Dátum: 09 aug 27, 17:41:36 »

Én önbizalmat meg GB-ket gyűjtökXD Am néhány évvel ezelőtt Garfield újságokat gyűjtöttem,talán még megvannak valahol smirksweat
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Justine
Újonc
*

« Válasz #76 Dátum: 09 aug 27, 21:16:23 »

Nya, ez az én témám! Nevet
Gyűjtöttem
< Újságokat: Dörmögő Dömötör, Tudás Fája(ú ebből nagyon sok van), Reder's Digest félig örökölt('93-tól 2004ig meg van az összes, több kétszer is).
< Könyveket: Búvár zsebkönyvek( két polcnyi), Mi micsoda (csak hét darab).
<Mindenfajta kártyát: a franciakártya- meg magyarkártyapaklik kifolynak a szekényből... Akkor régen adtak olyan kocsi kártyákat a benzinkútnál, nos apa egész nap vezet szal van egy pár...Yugioh, nah nem néhány pakli, hanem egy cipősdobzzal...
<Chipses dolgok, na abból rengeteg, főleg tazo, de pl. pupák is sok van, meg olyan akármis matricák...
<Chipicao, Narutos matricák
<Negyedikig a mtricákat, 8 album... 9 volt, de egyet elloptak, pont azt amibe a szőrösök, meg púposak, meg ezek a különlegesek voltak Szomorú
<Poszterek IM-ből, Bravoból, Bravogirlből, 100Xszépből, Popcornból(bár ezt kevésbé).
<Jegyeket és bérleteket távolsági buszról, de ezeket anya megunta és kivágta... Szomorú
<Repülők, helikopterek, kocsik százával

<Plüssállatok, (egy csomót kidobáltunk)bár ezt a húgom már megörökölte...

<Pólók...nem is folytatom Hümm-hümm
<Labdák, teniszlabdák nyammi, olyan cukik
<Golyók, azok a százforintosok, meg van egy pár nagyobb, meg egy pár ötven forintos... Múltkor megszámoltam 250 valamennyi...
<Kinderfigurák, de abból annyi van, hogy külön kellett csoprtosítani: egy cipősoboz az autók repülők, egy az egybe figurák és még egy pár doboz a maradék...

No, hát ennyi. Anya a szalvétákat gyűjtötte, meg a fényképeket  Mosolyog
Naplózva

Az álmok legtöbbször valóra válnak, a gond az, hogy sokan egy bizonyos álmot kergetnek, és nem veszik észre a sok-sok beteljesült álmot maguk körül...

Olyan borzalmas, hogy ehhez képest egy rémálom esti ima.
Obinata
Újonc
*

« Válasz #77 Dátum: 09 aug 31, 12:20:01 »

nem tudjátok hol lehet venni Dragonballos és narutos figurákat venni?? amúgy nekem ezernyi kártyám van van Fullmal achemistes,Narutos,Magic,Yugioh,Dragonball és még egész nap sorolhatnám...kérlek válaszoljatok kérdésemre nagyon szeretem az igyen kis figurákat előre is köszönöm
Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #78 Dátum: 09 aug 31, 19:01:16 »

Én könyveket gyűjtök, illetve könyvsorozatokat. Rengeteget olvastam de még mindíg imádom az alaposan kidolgozott hosszú sorozatokat, világokat.
Naplózva
boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #79 Dátum: 09 szep 01, 02:58:19 »

bélyeg, matrica, poszter, szalvéta, pénz(értsd: érdekességek,ritkaságok, külföldi pénzek, régi pénzek) és van egy unicumos üvegnyi egyforintosom xDD... anime-k manga-k, kitűzők, rajzok, zöld pet palackok (nee nenézz idiótának, de imádom a zöld palackokat, már van vagy 60 darabból álló sprite.os üveg gyűjteményem), unicumos üvegek (kicsi, nagy), zászló (szal amilyen országokba járok, onnan hozok egy nemzeti lobogót, persze ha tudok), hűtőmágnes, tájképek, bagolyfigurák, macsek figurák, sárkány figurák, sas figurák, colás poharak, plüssmacik, keresztek, karkötők, könyvek, kaktuszok, zenék éés asszem most jön az hogy etc/stb...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 01, 03:00:47 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Yoropico
Gennin
*

« Válasz #80 Dátum: 09 szep 10, 09:38:41 »

van egy jó adag képes sportom, de nem mondanám, hogy gyűjtöm. Régebbben a kis 100 ft-os automatából vehető pattogós labdákat gyűjtöttem.
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #81 Dátum: 09 szep 10, 10:58:40 »

Leginkább könyveket, animéket és filmeket  gyűjtök. Van néhány mangám de arra inkább nem mondanám, hogy gyűjtöm. Régebben National geographicot meg Tudás fáját gyűjtöttem.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #82 Dátum: 09 szep 20, 19:15:27 »

Sok Sok 2 est a suliban ^^ persze törekszem az 5-ösre
Naplózva
L1nk
Újonc
*

« Válasz #83 Dátum: 09 okt 02, 13:42:04 »

Tapasztalaltot.
Macskaszőrt ami néha a gatyámra ragad.
Hajamat ami néha hullik.
és még sorolhatnám... DE nem akarom, még valaki felidegesíti magát, és öngyilkos lessz. Technikai KO
Naplózva

Nincs tollam, hogy írjam alá. LOL
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #84 Dátum: 09 okt 05, 20:49:10 »

Mára már úgy érzem kinőttem a gyüjtögetésből (nem rosszra gondolni! Nevet). De régen én is gyüjtöttem minden vackot, ami épp a sláger volt. Figurát, kártyát, matricát, könyvet, játékot, videókazettára mesét vettem fel és még sorolhatnám Nevet Szerintem ezen a korszakon minden gyerek átesik, a felnőtté válás fontos része  >.<#
Persze vannak olyan dolgok, amit felnőtt korban is szokott gyüjteni az ember (pl pénz Nevet), de nekem épp nincs ilyen hobbim Mosolyog
Naplózva
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #85 Dátum: 09 okt 20, 05:19:14 »

Én nem gyűjtök semmit sztem felesleges  Mosolyog
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #86 Dátum: 09 okt 21, 14:21:20 »

Én evőpálcikákat gyűjtök Nevet meg...kis pici kancsókat,amiket a nagyobb városokban lehet kapni szuvenirként xD
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #87 Dátum: 09 okt 21, 23:43:26 »

Nem tudom írta e valaki... de én pénzt gyűjtök a miért pedig egyértelmű mert nélkülözhetetlen a városi élethez:D.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #88 Dátum: 09 okt 22, 17:21:06 »

Én avatar és háttérkép és anime gyűtő vagyok... Nyelvesít
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #89 Dátum: 09 nov 19, 19:50:41 »

a körömlakkjaimból 10-et ki kellett dobni úgyhogy jócskán megfogyatkozott a számuk...  Szomorú
De rájöttem valamire: masnit is gyűjtök. Csak eddig nem vettem észre. A kedvencem egy nagy skótkockás hajgumin :3 nagyon cuki  Mosolyog
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins