asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 júl 07, 13:02:30 » |
|
Az én kedvenc harcom a Sasuke vs. Naruto. Abban van minden Érzelem, filozófia, és harc is a javából: Sharingan, Rasengan,Chidori taijutsu,ninjutsu, szörnyeteggé válás... De a 2. számú kedvenc csatám a Sasuke vs. Itachi. Ott is van érzelem, meg főleg és legjobban Sharingan vs. Sharingan és egy kis villám meg tűz meg persze kunainok...Azért nem lett első számú mert a vége kicsit elrugaszkodott szerintem. Amikor a hatalmas megidézett izé lepecsételia Sasukéból kitörő Orocsimarut az nekem kicsit sok volt.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 09 júl 07, 13:21:36 » |
|
Naruto vs Gaara Az 1etlen eset asszem mikor Naruto igazán félt valakitől.Úgy érezte nem győzheti le Gaara-t de már tudjuk mi lett a vége.Sokkal magasabb szinten harcolt Naruto Gaara ellen mint sok későbbi részben.Ezért ez a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 júl 08, 18:01:53 » |
|
A Gaara vs Deidara és a Gaara vs Lee a kedvenceim. Az előbbi mert egy jó kis tempós légi párbaj, az utóbbi mert majdnem megölték Lee-t. Jah és még a Naruto vs ORO, amikor előjön a 4ik farok is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 júl 12, 11:20:24 » |
|
Nekem a Sasori vs Sakurás párbajban az tetszett, amikor Sakura számolta vissza a másodperceket, hogy mennyi ideig hat még az ellenszer, a másodikat meg Chijo nagyinak adta, de az Sakurába szúrta... valahaogy így volt nem? Engem ez a párbaj fogott meg legjobban
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Yoropico
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 júl 17, 10:12:27 » |
|
lee vs kimimaro és a részeges ököl! "Nem vagyok részeg! Kiskorú vagyok! A kiskorúak nem ihatnak alkoholt!!!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 júl 19, 18:55:33 » |
|
Sasuke vs. Itachi harca kötött le igazán.... mert végül Sasuke megmutatta h sokat fejlődött és még a báttyát Itachit is túlszárnyalja..... de ez minden a semmiért, mert nem Itachit kellett volna megölnie.....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 jan 03, 18:53:52 » |
|
Sasuke vs Naruto imádtam azokat a részeket és akkor vallotta be végre először Sasuke h a legjobb barátja lett Naruto ésésés h nem tudta megölni pedig akkor megszerezhetett volna 1 nagy erőt és még megható is volt de a Sasuke Itachi harcot is imádtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Melinia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 márc 12, 15:50:16 » |
|
bár a sasori-sakura& chijo nagyi harcára szavaztam,de ezen kivül az itachi-saskue harc is nagyon tetszett.kár,hogy többet nem lehetettt jelölni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 márc 20, 15:02:29 » |
|
Sarutobi vs orochimaru: érzelemmel teli és ott tudtuk meg igazán mit is jelent a tűz akarata ,animében nagyon jól átjött ,ezen felül az akkori rajzolás szerintem sokkalta jobb volt.Ezenfelül bepillantást nyerhettünk az első két Hokage személyiségeibe és képességeibe ,illetve ott még viszonylag normális volt az anime és nem volt annyira elszállva ,mint most hogy Susanno Izanagi ,meg Legyőzöm a világot egyedül no jutsu. A másik meg egyértelműen Jiraiya vs pain:Pain stylusa és szinkron hangja illetve a karakter képességei nagyon ott vannak.Ezenfelül ebben van az eddigi legmeghatóbb és legjobban kidolgozott jelenet ,Jiraiya -sama halála ... R.I.P.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiniFru
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
london.
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 márc 20, 20:55:06 » |
|
"Nem vagyok részeg! Kiskorú vagyok! A kiskorúak nem ihatnak alkoholt!!!"ez nekem is tetszett. amugy Gai vs Kakashi legjobb. ésés. Sasuke vs Itachi. T_T azon télleg bekönnyeztem. :O vagyis inkább utána, mikor kiderült, hogy Itachi szerette Szászkét. T___T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wandor
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 ápr 03, 22:49:38 » |
|
Nekem egy kis segítségre lenne szükségem. Meg tudjátok mondani hányadik részben van az amikor naruto és sasuke a kórház tetején csap össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 szep 01, 16:09:41 » |
|
Nekem legjobban a Lee vs. Kimimaro tetszett.Nagyon birtam azt a részeges technikát De azon kívül a Naruto vs. Neji harc is tetszett.Abba inkább az hogy szinte mindenki azt várta hogy Neji fog nyerni de Naruto mindenkit meglepett.
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 szep 21, 21:33:31 » |
|
A legjobb 3 csata: 1. Sasuke vs Itachi: jó kis genjutsu harccal kezdődött és kiderült Itachi valódi szándéka 2. Rock Lee & Gaara vs Kimimaro: Kimimaro a kedvenc szereplő + jó taijutsu harc volt 3. Naruto vs Pein: a grafikája miatt csak a 3., de tetszettek benne az "új" jutsuk
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 okt 01, 20:53:27 » |
|
A legjobb 2 csata: 1.Narutó vs. pein,narutó nagyon erős lett,és jó cseleket alkalmazott. 2.Kimimaró vs. lee,az tényleg nagyon jó volt,és látványos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 okt 21, 17:58:47 » |
|
Nekem a Dei vs Sasuke tetszett mert jó volt a zenei aláfestés. Igaz hogy viszonylag rövid de az animében nekem nyagyon tetszett grafikailag is meg egyébként is. Szal nekem Deidara vs Sasuke a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
|