Chakra
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 aug 11, 21:18:09 » |
|
Hát... lehet, hogy a szokásos rajzológárda a sok bunyó miatt nem merte vállalni azoknak a részknek a rajzolását. Mindenesetre jó kis harc, de akkor lenne a legjobb, ha azok rajzolták volna, mint akik a Gaara vs Naruto csatát.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 aug 11, 21:51:07 » |
|
Igen, az például szépen van megrajzolva...helyenként olyan mértékben el van torzítva Sasuke arca...ihajj
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 aug 12, 05:37:19 » |
|
nekem 4 csata tetszett nagyon, hmm 1. Deidara vs Sasuke 2. Deidara vs Gaara 3. Lee vs Kimimaro 4. Lee vs Gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 aug 19, 11:29:50 » |
|
A Sannin vs Sannin hányadik rész??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 aug 19, 11:35:45 » |
|
a 97-98 körül kezdődnek ha jól emléxem. sztem ezt törölni fogják, bár végülis az egyik csatáról van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 aug 19, 13:06:55 » |
|
A sannin vs sannin csatát nagyon bírtam Mondjuk én betettem volna olyan csatákat is a szavazásba, ami a mangában szerepel. pl Oro vs Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 aug 28, 16:16:15 » |
|
Gk írd bele azt ami Chakra írt,hogy Naruto&Sakura vs Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 aug 28, 19:48:19 » |
|
szavazni lehet a Naruto & Sakura vs. Kakashira is, akik újonnan érkeztek...lenullázhatnám a szavazást, mivel nem egy új opció...de ezért kérném a moderátorok véleményét! vagy ha őkis tudják szerkeszteni, akkor rájuk bízom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 aug 28, 19:55:57 » |
|
Moderátor: Éppen kinullázhatom, de az a baj, hogy rengeteg spoiler harc van (értsd: ami még csak a mangában volt) és mivel a manga most kezd felpörögni így még nagyon sok harc is lesz. Szóval, ha ki is nullázom, akkor is folyton frissítgetni kell. Szerintem maradjunk annyiban, hogy a listát nem nullázom, Gk majd folyamatosan frissíti az új harcokkal és a hsz-ekhez pedig lehet véleményt mondani.
Szerintetek? (De ne menjünk át OFF-ba!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 28, 19:56:54 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 aug 28, 19:59:03 » |
|
én benne vagyok, hogy frissítgetem! deha néhány felett átsiklanék, azért írjátok be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 szep 03, 13:23:07 » |
|
Gk, máris beírhatod a Sasuke-tachi csatát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D!-chan
Vendég
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 szep 08, 18:10:59 » |
|
Nekem a DeiGaara csata tetszett a legjobban! Bár Deidara-fangirl vagyok, mégis mind2jüknek drukkoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 szep 08, 21:42:14 » |
|
Énis arra szavaztam, de én csak Dei-nek drukkoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 szep 09, 06:51:39 » |
|
énis a Gaara vs Dei harcra tettem a voksom..szerintem ez volt az a harc ami tényleg komoly dolgokért folyt.. Gaara harc közben többször is bizonyította a népének hogy nem hagyja azt hogy egy embernek is bántódása essék..... nem azt mondom hogy a többi értelmetlen volt de ez volt az amin tényleg sok múlott.... Nem húzták el a csata rész mégis élvezhető volt és egy két helyen igencsak leesett az ember álla.... zúzós/pörgős ugynakkor nem eszetlen.. van benne eléggé sok taktikázás....... nem vitték túlzásba azt hogy meghalt a szereplő...mégsem halt me..aztán mégis meghalt..mégse.....naéspersze nem úgy volt előállítva a harc hogy egyértelmű legyen a végkimenetel........ Deit ebben a részben ismertük meg igazán.... Gaarának pedig láthattuk az új énjét hogy mennyit változott a felfogása a dolgokról.........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 okt 07, 21:25:00 » |
|
Igen. Az eddig szörnyetegként került Gaaráért mindenki aggódott. Szép dolog volt, hogy az utolsó erejével is a falu védelmével törődött. Én a sannin-sannin csatára szavaztam. Igazán nagyszabású volt. Tsunade legyőzte hemofóbiáját. Mi lett volna, ha Jiraija nem olyan kába? Biztos leverik Orochimarut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|