vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 máj 01, 13:57:23 » |
|
Az én kedvenceim: Itachi vs Sasuke (manga) mert végre egy igazi sharingan vs sharingan harc volt Sannin vs sannin a 3 állat megidézése meg Jiraiya és Oro beszélgetése Sasori vs Chiyo & Sakura a rengeteg báb techinka Kakuzu vs team7 többiek a fuuton rasen shuriken első főbb használata ^^ Hidan vs Shikamaru egy halhatatlan megölése nem semmi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 24, 15:29:25 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 máj 02, 20:51:21 » |
|
Ömm én a shikamaru vs hidant jelöltem,akárhogy is,tettszett a kis death note-os beütés,ahogy shikamaru előre kitervelte a dolgokat! A másik pedig a sasuke vs naruto! Régi klasszikus,tele érzelemmel,erővel,múltal,jelennel,jövővel és még sorolhatnám,szal mindennel,ezért a második fav csatám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #227 Dátum: 09 máj 03, 21:01:38 » |
|
Mindet szeressük 1 picit legalább Dehááát favoritnak én is a Shika versus Hidant írnám most be, mert maga az a tény, hog te most egy halhatatlant akarsz eltenni lábalóól... hát az eleve nagyon 'érdekes' , hogy is lehet ezt megfogalmazni másképp, mint hogy Nagyon okos a srác!
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #228 Dátum: 09 máj 03, 21:52:47 » |
|
A Gai vs Kakashi is jó de én egy Gai vs Pszihológusra lennék kiváncsi. De a kedvence az a Gaara vs Deidara volt meg a Sasuke Itachi. És A Naruto Pein is ütős harc volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #229 Dátum: 09 máj 04, 17:08:04 » |
|
Nálam a Sasuke vs. Itachi a fav, de nem is annyira a harci jelenetek miatt, hanem mert kiderülnek a végén a dolgok Itachi valódi személyiségéről, hogy miért lett az, aki. A halála nálam meg a leszívszorítóbb rész az egész animében - eddig. Az nem kellett volna a végére, de anélkül meg nem lenne értelme a dolgoknak. Jó harc még a Naruto vs. Gaara, Sasuke vs. Dei, és Sakura, Chiyoo-baa sama (tuti, nem jól írtam le ) vs. Sasori (girlpower 4ever! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #230 Dátum: 09 máj 04, 20:14:50 » |
|
OFF de ezt muszály leírnom. A legszívszorítóbb rész Jiraiya halála volt. Én ott akadtam ki.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #231 Dátum: 09 máj 05, 11:21:25 » |
|
Az biztos, hogy felveheti a versenyt az Itachi vs. Sasuke harc végkimenetelével. Maga a harc is volt olyan látványos, de ott meg Jiraya utolsó szavai és ahogy az egész Tsunadét és Narut megviselte, az volt szívszorító. Valahogy viszont választani kellett a kettő közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #232 Dátum: 09 máj 05, 12:28:15 » |
|
Itachi, Kisame vs. Kurenai, Asuma, Kakashi.Ez nincs a listában de szerintem elég jó csata!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Triton
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 09 máj 05, 20:24:26 » |
|
nekem a gaara # lee vs kimimaro harc tetszett eddig a legjobban (meg naruto vs sasuke ) amikor kimimaro a majdnem kinyírta gaara -t az dúrva volt és h gaara pont lee vel volt , pont azzal a személlyel akit majdnem kinyírt legszivesebben 2 re is szavaznék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #234 Dátum: 09 máj 05, 21:44:29 » |
|
... de én egy Gai vs Pszihológusra lennék kiváncsi. ...
Gai győzne, kiütéssel. A pszichomókus pedig beadná a lemondását, nyugdíjba vonulna, kényszerzubbonyt öltene és bevonulna egy párnázott faló helyiségbe (gumiszoba).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #235 Dátum: 09 máj 05, 23:22:51 » |
|
Az még a jobbik eset lenne szerintem. Hirtelen sokkot kapna az tuti. Állna ott mint egy sóbálvány x) És hát most néztem vissza a részeket Gai team vs Kisame már szinte könnyeztem a röhögéstől
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 09 máj 23, 23:45:44 » |
|
Sasori vs Sakura , Chiyo az egyik leglátványosabb legérzelmesebb és történetben dús fokozza a családi kötelékek jelenléte az anime-ben a zenék pontos eltalálása a bábok csattogása recsegése ropogása és az ember soha nem tudja mikor is van ténylegesen vége a harcnak mert elég sokszor megvolt a hit h Sasori tényleg meghalt de NEM de a végén mégis a brutális vég h anyu és apu ölte meg őt vagyis csak a hasonmásuk de akkor is brutális
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #237 Dátum: 09 jún 18, 22:51:37 » |
|
Szeritem a legjobb az a deaidara vs sasuke. Főleg azért mert deidara fan vagyok. Hihetetlen milyen ötleteket, taktikákat alkalmaztak. Csak éppen úgy tudom, hogy csak a byakugen látja a chakrát. De ez abban a csatában nem így volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #238 Dátum: 09 jún 20, 12:27:24 » |
|
FélOFF: A Sharingan is látja (csak nem annyira aprólékosan), különben nem lehetne vele jutsut másolni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
daniwww
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #239 Dátum: 09 jún 24, 10:17:14 » |
|
Az én kedvencem Gaara vs Deidara mert az egy idagi légi háborús jelenet volt + látványos Jutsu-kat vetettek be egymás ellen és az is tetszett benne ahogy mindenki féltette Gaarat pedig régen rettegtek tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|