Chizu-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 09 feb 16, 14:01:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Naruto- Hé, Sasuke! Te nagyon perverz módon csinálod a dolgokat. Sasuke:- HAH?! Naruto:- Hát úgy értem...a mozdulataid, és az ahogy megérinted a dolgokat sexik. Úgyhogy...Ma tilos megérintened! Sasuke:- És mégis, hogy a fenébe jutottál erre az eredményre?! Naruto:- Csa...csa...csak mert! Folyton rámmászol, anélkül, hogy törödnél a küldetéseimmel! Nehéz nekem tudod?! Mikor hozzám érsz, az olyan...mintha minden kiröppene a fejemből..." SASUNARU4EVER! :3
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 09 feb 16, 21:03:55 » |
|
Nekem két nagy kedvencem van: Szászke vs Naruto végzet völgye, mer nagyon brutális, gyors, kíméletlen. Shikamaru vs Hidan, mert Shikamaru óriási benne, plusz rekordot tart, mivel ő az egyetlen, aki 1on1be levert egy akatsukist (asszem). De szeretem a Gaara vs Rock Leet is, meg kíváncsi leszek azokra, amik az animében még nem voltak...^^
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #212 Dátum: 09 feb 16, 21:49:14 » |
|
nekem az a kedvencem amikor a három nagy öreg sannin összecsap van ott minden a békátol a csigáig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #213 Dátum: 09 feb 16, 21:51:00 » |
|
Ház az egyik kedvencem Naruto vs Szászke az összes és ami lesz még remélem Meg a Gaara vs Kimimaro vs Lee az nagyon tetszett (főleg Lee mikor megitta a sakét)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #214 Dátum: 09 feb 18, 14:18:23 » |
|
Nehéz volt eldönteni: -Hidan vs Shikamaru -Kakuzu vs Team 7 stb... Végül az utóbbira voksoltam. Nagyon látványosra sikeredett a csata és ezt sose fogom kiverni a fejemből. Hidan hülye feje , maszkos szörnyek, Kakashi mellény és fejpánt nélkül, Shikamaru intelligenciája és árnytechnikái lenyűgöztek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #215 Dátum: 09 feb 23, 12:19:16 » |
|
ezzek közül nehéz dönteni mert 2 kedvencem van az első az az Uchiha harc(atom teknikek) a második a Saske - Naruto de majd ha lesz akkor a kövi saske - naruto harc lesz nagy.
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #216 Dátum: 09 márc 22, 12:09:21 » |
|
Hát én először Shikamaru Hidant raktam,de változtattam Naruto vs. Sasuke (összesített)-re mivel belegondolva jó harc volt a Kyuubi vs. C2, meg úgy ők összeillenek és ha lesz harc majd a közeljövőben (SPOILER: Igaz Mangából kiderül hogy még jó messze lesz) akkor az nagy lesz
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #217 Dátum: 09 márc 22, 12:57:27 » |
|
Én Itachi vs. Sasuke-ra raktam de csak is Itachi miatt.Amelyik harcban benne van az nagyon gizda!(mármint Itachi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 09 márc 22, 14:04:45 » |
|
Nekem talán a Gaara & Lee vs Kimimaro talán a kedvencem nem csak azért mert nagyon jól lett megcsinálva az animeben, és ötletes is, hanem mert kicsit megmutatja a másik oldal gondolkodásmódját ,hogy nem csak azért követik orot mert alapból gonoszak. És hát Lee és Kimimaro harca visz mindent. De még lenne néhány kedvencem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 22, 14:08:02 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #219 Dátum: 09 ápr 16, 17:29:54 » |
|
Itt most azért nem a Hidanos csatára szavaztam, mert nem tetszett...főleg a vége...nem volt valami nagy eksön, ellenben a Deidara vs Sasuke, az nagyon ott volt, asszem a leglátványosabb, és mindig beállt valami izgalmas fordulat! Kihozta a legjobbat mindkettejükből és állat jutsukat használtak benne, de a vége annak sem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Naye
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A Bro.
|
|
« Válasz #220 Dátum: 09 ápr 28, 19:27:10 » |
|
Kedvencem a Naru vs Oro, meg az osszes olyan ahol Narubol elkezd elojonni a Kyuubi anyira durva es zuzos olyankor mindig eljon belolem is a gonosz enem es mondom gyerunk old meg, tepd szet az inait, furodj meg a vereben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #221 Dátum: 09 ápr 28, 21:23:53 » |
|
Eddigi kedvencem a Naruto vs. Pein mert eseménydús volt (egy darabig...xD), de mivel nincs a szavazásban, ezért a Sasu vs. Narutora szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #222 Dátum: 09 ápr 30, 15:31:50 » |
|
Moderátor: Natuto vs Pein hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #223 Dátum: 09 ápr 30, 15:58:08 » |
|
Na akkor át is tettem a voksom a Naruto vs Pein-re mert látványos volt és egyben azért mert sok mindnen történt benne, egy percig sem untam. Nálam a shippuba ez volt az egyik legjobb csata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naye
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A Bro.
|
|
« Válasz #224 Dátum: 09 ápr 30, 18:43:00 » |
|
En is át raktam nagyon bejött, volt benne minden idézett dögök, Sage mode zuzás/menözés, kyuubi 9 farokkal, egyszoval minden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|