Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 11, 15:55:05 » |
|
Te jó ég, hova keveredtem? :o
Nekem a kedvencem a Naruto vs. Gaara, mert az volt a legmonumentálisabb csata mindent összevetve. Meg a történetben is különleges jelentőséggel bír.
A második kedvencem a Sasuke vs. Naruto a Valley of the End-nél, majd a Shikamaru vs. Temari és a Lee vs. Gaara
Csak tessék szólni és már beis rakom...volt egy pár, ezért ne hibáztassatok...na!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 11, 15:57:34 » |
|
hát igen a naruto vs. gaara az tényleg egy nagy csata volt, és legalább ott megmutatkozott, hogy naruto erősebb Szószkánál de akkor miért nem tudta legyőzni ott a valley of mittoménhol-nál? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 11, 16:17:15 » |
|
Mert szerencsére közben mindketten fejlődtek egy kicsit. Ja + Naruto nem volt igazán motiválva, hiszen most senki nem haldoklott a szeme látára.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
L
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 11, 16:39:41 » |
|
Gk: Bocs, csak kicsit... meglepődtem Köszi, hogy beraktad Seed: Azért, mert nem igazán akarta legyőzni. Csak egy kis észt verni bele. Ezért volt szimbolikus, hogy csak a headbandjét karcolta meg - ezzel bizonyította be, hogy igenis egy szinten állnak. A végén meg azért dőlt ki jobban, átment "egyfarkú Kyuubi módba" (hogy mondjátok ezt? ), és az már őt magát is pusztította (így kell kezelni a spoilereket?)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 16:40:13 írta L »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakarotto
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 11, 16:54:19 » |
|
Nekem azért tetszik mert ez a csata a legizgalmasabb, és mindenki szinte azt hiszi naruto meg tudja állítani sasuket, de mégsem. És az is amikor narutobol kitör a démon róka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolita
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 12, 00:40:45 » |
|
Kakuzo vs. Team 7.. Igaz hogy csak mangában lehetett látni de ahogy Naruto használja Shuriken Rasengan-t, az valami leírhatatlanul jó volt...kivi vok milyen lesz majd animében.. :o
Moderátor: A spoiler-t át kell húzni! - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 18:25:10 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 12, 16:54:40 » |
|
Gaaa vs. Lee figh-ra szavaztm,a legjobb csata az egész szériában! Meg az animáció is nagyon nagy volt ott...ahgy körbefordult a kamera ahogy Lee püfölte a homokot :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 12, 19:51:29 » |
|
én is arra szvaztam és eddig az is vezet tényleg a legjobb harc amikor bejöttem ide rögtön azt kerestem nem gondolkodtam rajta sokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 12, 19:56:20 » |
|
érdekes...akkor ki szavazott a Lee&Gaara vs Kimimaro-ra? viszont a Lee vs Gaara, csak 2-t kapott...amennyi volt...:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 14, 08:38:37 » |
|
Én Gaara & Lee vs Kimimarora szavaztam. Még hozzá, azért, mert itt látható a legtöbb fordulat a csatákban. Mellesleg eleinte Naruto is harcolt Kimimaro ellen csak aztán váltotta őt fel Lee, majd Lee-t Gaara.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 14, 15:24:54 » |
|
nekem azért is teccik, mert a legpörgősebb harc...mindhárom féllel egyaránt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 14, 16:32:50 » |
|
jah én azt hittem nilius is a Lee- Gaara- Kimimarora szavazott mert elolvastam én a fentebb említetre szavaztam, mert az legkirályabb, és Gaara rengeteg technikát mutat meg benne, és Lee iszonyat jó volt részegen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 15, 19:31:41 » |
|
Moderátor: spet95-től törölve 1 hsz, mert nem volt meg a minimum 4 szó.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 15, 19:53:54 » |
|
egyértelmúen a Sasuke-Naruto csata volt a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 16, 08:32:07 » |
|
Rock Lee&Gaara - Kimimaro...a legjobb a többi is nagyon jó, de ez a legösszetettebb, engem ez kötött le a legjobban...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|