Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 09, 23:02:13 » |
|
meg megbotlott a saját lábában...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 09, 23:12:08 » |
|
...és mindezek ellenére tökéletes és meglepő harci technika. Tök jól nézett ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 10, 12:25:35 » |
|
a Gaara vs Deidara-ban azt szerettem, hogy Gaara oda Sand-surfölt a levegőbe, Deidara-hoz... Ha sikerült volna bezárnia Dei-t, akkor most nem kéne meghalnia Sasukéval szemben... najó, csak vicc volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 10, 13:05:34 » |
|
hát a részeges stílus az ez iszonyatnagy lopás a részeges karatemesterből ;D engem a dei vs gaara kötött le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 10, 13:07:32 » |
|
Azért a Hidas csaták sem voltak éppenséggel semmik, ahhoz képest, hogy még nem voltak benne nagy Jutsuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 10, 14:29:49 » |
|
hihetetlen hogy senkit se kötött le eddig a narusasu harc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 10, 14:54:36 » |
|
hát a részeges stílus az ez iszonyatnagy lopás a részeges karatemesterből ;D engem a dei vs gaara kötött le
Seed, ez a részeges technika létezik. Nem hinném, hogy pont Jackie Chan az aki az ötletet adta... ----------- Egyébként nyaf-nyaf, mert nem lehet többre is! A Choujis harcot is nagyon szerettem! (Sasu-Naru hihihi > ) De a Lee Gaara páros
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 10, 16:32:55 » |
|
Nekem még a Chuunin vizsgán tetszett a Lee vs Gaara harc, az is izgalmas volt!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 10, 16:35:07 » |
|
tessék parancsolni...még Sasuke vs Gaara is idetévedt...Shikamaru vs Temari? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 10, 17:41:33 » |
|
akkor már egy Hidan vs. Shikamaru, vagy Kakuzu vs. Kakashi csapat és Ino-ék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 10, 19:39:48 » |
|
Én a sannin-os harcot néztem meg többször. Nagyon bírtam mikor Tsunade jójózott Oro nyelvével!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 10, 19:40:47 » |
|
ahha az nekem is tetszett, benne is van az oros amv-mbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Vendég
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 11, 15:24:12 » |
|
Te jó ég, hova keveredtem? :o
Nekem a kedvencem a Naruto vs. Gaara, mert az volt a legmonumentálisabb csata mindent összevetve. Meg a történetben is különleges jelentőséggel bír.
A második kedvencem a Sasuke vs. Naruto a Valley of the End-nél, majd a Shikamaru vs. Temari és a Lee vs. Gaara
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 11, 15:27:43 » |
|
Rock Lee csatái a harcművészetek miatt voltak jók, de elsősorban a Naruto nem erről szól, és szerintem a legjobb csata a 3 sannin csatája volt (sajnos erre csak most jöttem rá, és nem erre szavaztam régebben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 11, 15:38:27 » |
|
Nem baj Seed ez megbocsátható, csak be kell látni a tévedéseket... Rájöttem, h melyik csata volt amit legjobban untam, mikor Oro és az öreg Hokage harcolt, és 3 részen keresztül húzta ki a Oro (szellem/lélek???)kezét. ???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|