|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 09 ápr 27, 21:43:38 » |
|
Dejó, Morita keresztanyum és Temari hugim is jön  És miaz, h nincs fényképezés?O___o De hát Hitsu... azért egy közöset hármasban szabad?xD Sakuval is jó lesz találkozni, őt is utoljára a Matsuri napon láttam  (ahol nem ismertük fel egymást fél óráig...xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 09 ápr 27, 21:46:57 » |
|
Én Sakut csak képen láttam xD És bár én szeretem Hitsut, én tuti NEM fogok vele fényképezkedni. És erre megvan a nagyon jó okom. Dedede anyucimmal akarok közös képet  Majd odaképzelem, hogy nem Hinamori ^^ Tényleg... Aysee-Moonie-Temari-Aemy közös fénykép? <3 Szeretnék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 09 ápr 28, 06:33:47 » |
|
Ha rajtam múlik, lesz, kedvenc félunokahugim  Megveszek a közös képekért*__*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 09 ápr 29, 01:51:07 » |
|
Hello! Jegyeket majd a helyszínen meg lehet venni, vagy animebótban lehet csak kapni?  Ja, a helyszínen... feltéve, ha nem zavar a tömegverekedés, a tömegiszony, a "gombostűt nem lehet leejteni" és a "MAT-os vagyok, okos vagyok" akciók.  Tavaly tavaszi con-on, nem jegyet venni, hanem hogy hamarabb bejussak, odafurakodtam az ajtó közelébe (akkor még az ottani pénztárnál árulták a napi jegyeket). Kb. fél 20 perc után klausztrofóbiára hivatkozva kiverekedtem magam a tömeg(nyomor)ból. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tsunade-hime
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 09 ápr 29, 13:16:10 » |
|
Puli ha elfogatsz egy tanácsot, akkor valamelyek animeboltban veszed megy a jegyet mer ahogy Chakra említette kész életveszély a helyszínen jegyet vanni. Így ha megteheted és még lesz készleten inkább vadd meg elöre a saját testi épséged érdekében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 09 ápr 30, 08:04:22 » |
|
Tudtommal a Zakában elfogytak a jegyek, de az animelandben még van, akit érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 09 ápr 30, 18:52:24 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 30, 18:59:59 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #173 Dátum: 09 ápr 30, 18:59:30 » |
|
Aham, erről beszélünk/írunk már 2 oldal óta.  Persze, hogy lehet... feltéve, hogy túléled. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 09 máj 01, 09:28:53 » |
|
Az én szép piros 2napos jegyem már itt van a fiókban  Már várom a rendezvényt, még 15nap:) (nem, nem tervezem minden nap beírni, h még 14nap.. még 13nap.. ) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 09 máj 01, 10:18:18 » |
|
még nem voltam conon, úgyhogy nem tom de az árusok kint szoktak lenni, vagy bent? mármint aki nem tud jegyet szerezni, az mit tud csinálni a csarnokon kívl?
sürgős, légyszi válaszoljatok, amilyen gyorsan csak lehet... szerk.:öhm... ez gyors volt... köszönöm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 01, 10:37:18 írta Nikolka17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 09 máj 01, 10:24:12 » |
|
Kint és aki a csarnokon kívül van az hülyül a többiekkel  én nemis veszek jegyet.... mineeekaaaz... xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 09 máj 01, 10:35:47 » |
|
Sensei ne oltsál, mi már rég nem a rendezvény miatt megyünk, de vannak akik még hisznek benne, hogy megéri megvenni a jegyet, ne rontsd el az örömüket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 09 máj 01, 10:37:42 » |
|
Bazz de érted voltam eddig kemény egy conon és sztem max a nyárira veszek mer kívánics vagyok mivel töltik ki a három napot :"DD Deee am nem veszem el senki kedvét a jegyvásárlátsólXD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|