Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 09 ápr 26, 15:23:03 » |
|
mi neten rendeltük szombati napra és már küldtek jelzést hogy átment a pénz a számlájukra amúgy valaki marad After partyn és az kb meddig szokott tartani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 09 ápr 26, 16:33:28 » |
|
Hmm, azt hiszem con honlapján már elfogyott a 2napos jegy
a con honlapján azt írják, hogy a szombati jegyek fogytak el^^ ne hozd rám a szívbajt, könyörgöm. O.O"" én szerdán utaltam át a pénzt... eheh.. ^^""
|
|
|
Naplózva
|
 Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 09 ápr 26, 16:35:48 » |
|
akkor biztos hogy meglesz a jegyed csak sasold az e-mailedet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 09 ápr 26, 19:16:17 » |
|
Én majdd vasárnap kimegyek...ha elsz jegy lesz,...ha nem nem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 09 ápr 26, 19:24:47 » |
|
Tök mind1 lesz-e jegyed vagy nem ott leszel... vagyis nekem mind1 csak velem xD am nekem nincs és nemis lesz jegyem nem vagyok kíváncis mi lesz ott ben a csoportos CP érdekelne de úgyis fen lesz youtubon xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 09 ápr 26, 19:41:48 » |
|
énis elszeretnékmenni...csakehet elutazunkazon a hétvégén aztán az sziivás  deha nem akkor 1inap tuti kimegyek...de jegy nélkül az tuti :'D kizzárt h veszekjegyet megint 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 09 ápr 26, 19:43:09 » |
|
Ha meg vki be akar menni az is megoldható...csak nem rakom magamra olyan szorosan a jegyet és tádá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 09 ápr 27, 11:33:19 » |
|
Hehe, hát én úgy emlékszem, hogy megragadták belépéskor a karomat és egy tűzőgéppel szorítottak a lazácska jegyecskémen:P Nem mindig játszható forma, amit írtál Aysee, de sok sikert;)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 09 ápr 27, 11:52:54 » |
|
Hát valószínűleg nekem se lesz jegyem, de különösebben engem se érdekel mi van bent, igazából nem is azért megyek.  Am Hugi ha nem jössz ki conra akkor, hogy fogunk veled találkozni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 09 ápr 27, 12:55:57 » |
|
Van telefon felhívom és megkeresem  műholdas követő rendszert építettem a cipőébe >.> najó neeem ^_^ vagy mégis?  vagy mégse 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 09 ápr 27, 16:50:14 » |
|
Hehe, hát én úgy emlékszem, hogy megragadták belépéskor a karomat és egy tűzőgéppel szorítottak a lazácska jegyecskémen:P Nem mindig játszható forma, amit írtál Aysee, de sok sikert;)
Az enyémet próbálná meg megtüzdelni, ősszetűzdelném én az ő kezét az tuti... a Con szabályzatban nincs arról szó, hogy ne lehetne átadni a jegyet, az se hogy szorosnak kell lennie. Elő kell adni neki, hogy azé nem szoros, mert érzékeny a vérkeringésed, és egyébként is mindenféle fóbiád van ami miatt nem lehet szorosXD Én jegyemet is nézegette, hogy nem tul laza-e, de megállapította, hogy jó. (ezt is délután, mikor már sokszor beengedett) Egyébként is, ezeknek az őröknek annyi eszük van... multkor megkérdezte tőlem, hogy "Nincsenek kések a táskádban? Olyan furcsán tartottad"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 09 ápr 27, 16:56:03 » |
|
Ez fura, őszi conon bementem vagy 5x, de abból 3 alkalommal meg se nézték a jegyem. xDD
Am kösz Sensei, de felhívni én is feltudom. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 09 ápr 27, 18:26:16 » |
|
Mondjuk az őszi biztonsági őrök elég bunkók voltak, legalábbis szerintem  Szinte szét akarták tépni a táskámatO__o De amúgy a lazulós karszalag tűzést én megértem, azért ennyire ők sem hülyékxD (szoros karszalag fóbia... érdekesxD) Bár azért az is poén, h valakinek engedtek műanyag kunait bevinni, másoknak meg nem... megnézik, h mennyire vagy nekik szimpatikus, és az alapján ellenőriznek, v mi?  Keresztanyum... jössz és kész, nincs vitaxD Valamint ma meglett a jegyem  *örül*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 09 ápr 27, 18:34:45 » |
|
Nem tom honnan jött hoyg nem megyek...  Én azt írtam nem biztos hoyg veszek jegyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 09 ápr 27, 18:37:06 » |
|
Nágyiiii *.* Örülök, hogy jössz ^^ Nagyon =)
Am nekem télleg hamar el lehet szorítani a vérkeringésem...kórház óta :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|