kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 nov 12, 17:25:49 » |
|
Nem értitek.... A FMA MAGA AZ ISTEN! (meg a Trigun ) de igen értjük ha maga az isten! de látom h naon bevagy zsongva ettől az animetől hehe >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 nov 17, 22:32:23 » |
|
Nos a Blood+ szinkronos. Ezentúl, csak szinkronos animéketz adnak? Remélem igen.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 nov 17, 22:37:03 » |
|
Nem rossz a szinkronja. Bár már nem igazán emlékszem az eredeti hangokra, így nincs igazán össze hasonlítási alapom.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 17, 22:39:12 » |
|
Valószínűleg, mivel amik lesznek még, pl. Death Note, Bleach, szinkronosak lesznek úgy tudom... mondjuk a Blood+ szinkronja egész jó volt, FMA-é se rossz (még Ed hangját is megszoktam)... bár a japán lesz mindig a legjobb, azért ezek is egész jók, bármi jobb a Jetix-énél Én a Bleach szinkronjától félek... örök kedvencem, és ha Hitsugayának kisfiú hangot adnak, megrugdosok pár szinkronos hátsót >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 nov 17, 22:40:46 » |
|
Igen a Bleach.re én is kíváncsi leszek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 nov 17, 22:48:53 » |
|
Én is inkább úgy fogalmaznék, mint Moonie-chan: hogy tartok a Bleach szinkronjától ;D Meg rengeteg szereplő van benne és vagy mindenkinek külön hangot kéne keresni (igen, az összes mellékszereplőnek is!), vagy pedig néhány szereplő ugyanazt kapja, ez esetben pedig a szinkronszínészeknek el kéne változtatnia a hangját... ez utóbbi viszont a legritkább esetekben történik megˇˇ" T_T Amúgy tudja valaki, mikortól lesz Bleach az Animaxon? :heee?: (ha valaki írta már, bocsássatok meg, de most nincs türelmem visszaolvasni az egészet :-X :-[ )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 nov 20, 21:09:22 » |
|
öh...asszem tavasszal, de lehet, hogy nem jól tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 nov 20, 21:28:06 » |
|
Ooooh... az még messze van :o Mindenesetre a választ köszi^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 nov 20, 21:50:45 » |
|
Nekünk nincs is Animaxunk, szal én ebből valszeg kimaradok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 nov 20, 21:52:36 » |
|
Nekünk van, szal én meg félek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 nov 20, 22:01:04 » |
|
Nálun most váltottak a szolgáltató bácsiék és az új csomagból kimaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matsure-kun-
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 dec 01, 00:10:21 » |
|
At A+ jobb volt sztem szerintetek???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 dec 01, 00:13:21 » |
|
Hát, külsejében mindenképpen jobb volt az A+... ez az Animax túl gyerekes nekem, csodálkoznak ezek után, h az animéket az amcsi rajzfilmekkel fogják összehasonlítgatni :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 dec 01, 09:05:25 » |
|
én az animax-on ma már csak a FMA-t nézem de ezt sem sokáig a magyar szinron kicsit f*s lett majd unokatesómtól elkérem az angolt... ;D a felét már ugyis érteném belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|