Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 szep 03, 07:25:04 » |
|
szerintem a FMA nagyon jó de én nem tudnám sem a bleach hez vagy sem a Death Note.hoz hasonlitani de szerintem a Bleach jobb a FMA-tol a FMA lényegében teljesen más meg szerintem a Blach sokal viccesebb és az akció is tőbb
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 03, 07:51:33 írta Miroku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 szep 03, 20:57:07 » |
|
Bár nem akarok flame-elni,de szvsz az FMA klasszisokkal jobb a Bleach-nél A Death Note megközelíti a szintjét,de nem jut el olyan nayságrendekbe mint az FMA... All hail FMA and Trigun! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
Vendég
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 szep 05, 15:54:51 » |
|
de az mondjuk fura lesz hogy ha el kezdi adni a bleach-t is mivel még minig megy japánabn is és még egy jó darabig meni is fog a végén a Bleach is ara a sorsra jutt mint az inu! amugy csak az FMA nézhető de nekkem nem tetszet anyira hozzám a bleach müfajilag közelebb ál mint az FMA ! és amugy igaz hogy a Bleach-t tényleg le akkarják szinkronizálni nem hitem volna hogy valaha ilyet mondok de sajnálnám az aredeti japán hang nagyon jó remélem nem szúrják el a szinkront ha tényleg ugy lesz !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 szep 06, 14:19:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 szep 24, 16:21:13 » |
|
Az FMA országos premierjének időpontja: Október 13.szombat,20:30...Ki ne hagyjátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 szep 24, 17:46:43 » |
|
Gondolom feliratos lesz. ;D Nem hallottam, h készül hozzá a szinkron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 szep 24, 19:05:46 » |
|
Hát,ilyen kaliberű animéhez egy szinkron alapkövetelmény IMHO.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 szep 24, 19:06:43 » |
|
Ilyen korán szinkronnal szokták az animéket adni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 szep 27, 05:53:22 » |
|
Nem igazán ekdvelem. sajnos a nagyrésze az animeknek ami oda kerül az mind divat lesz és hát....... khm.-.- nem örülök neki. mert jön a sok tinilány és a szexi fiúnak a nevét dobálja. Talán az egyetlen jó az egészben, hogy viszonylag pozitív a szinkron nem úgy, mint a jetixen. az borzalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 szep 27, 12:36:13 » |
|
Nem bánnám, ha szinron lenne hozzá,mert már japánul úgy is láttam. Igazából az A+/Animaxos szinkronokkal nincs bajom, talán csak egy két félre fordítás lehetkellemetlen. Másrészről ez az egyik legjobb anime ami valah készült tehát jóhogy leadják.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 szep 27, 21:27:43 » |
|
Engem az érdekel, hogy a Death Note magyarul fog-e menni. Úgyis elrontanák, de legalább szélesebb körben lenne sikere. Sztem a Bleach meg az FMA szinkronos lesz. Mind a három több embert vonz, mint a Pokoli lány vagy a Betűk bűvöletében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 szep 28, 19:52:18 » |
|
mi van? Nekem tetszett a Read or die! :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 szep 28, 21:47:25 » |
|
Az FMA feliratos lesz lásd. AA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 szep 28, 22:03:41 » |
|
Á, nem ér! Kereshetek, hozzá feliratot a neten! :idegroncs:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 szep 28, 23:05:14 » |
|
Ben,honnan veszed ezt?Nincs az AA-n kiírva ogy szinkronos,vagy feliratos lesz az FMA,az a con-on fog kiderülni,nem tudunk semmi biztosat.Az AA-n csak feliratot készítenek hozzá. szerk.: Itt egy cikk,ami sokat elmond http://ma.hu/page/cikk/ae/0/179037/1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 04, 20:24:42 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
|