Paulo55
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #885 Dátum: 10 máj 01, 19:39:24 » |
|
Engem csak kíváncsiságból érdekelne, hogy amikor mostanában lehet hallani, hogy az Animax mit vehet vagy mit akar megvenni, akkor nem szoktam hallani a FMP TSR részét. Pedig mit megnézném ha adnák magyar szinkronnal. Nekem abból a szériából az 5 rész a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #886 Dátum: 10 máj 01, 19:56:20 » |
|
Hiei: Ezt a kérdést nem vártam volna tőled Nem xD Bakker akkor eladó egy halom tűzi játékxDDD. Valakit érdekel?XDD Van egy jobb fajta pezsgő is:D. Ám csak ezért kérdeztem tudtam, hogy nem szűnik meg:D. Gondolom azért nem veszik meg mert nem tudják leszinkrónizálni normálisan:D. Az eredeti hangjai nincsenek animax keretébenxDDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 19:57:33 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #887 Dátum: 10 máj 01, 20:01:47 » |
|
Vagy azért mert minden amit ígértek eddig,pl a DB GT nincs sehol.... Ez vajon miért van?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #888 Dátum: 10 máj 01, 20:29:55 » |
|
Három sónent láttam asszem. Amúgy Hiei, nem a te felirataidat szidtam, hanem összességében van a tököm tele az évek óta folyó felirat-szinkron vitákkal. Az InuYashában a magyar hangok nem tetszettek, az FMP-ben a beleélést éreztem gyengének, a poénok nem úgy jöttek át, mint eredetiben, meg Kaname vinnyogó szinkronhangja sem tetszett,de az uccsó szériát még megnézném szinkronnal, mert idővel hozzá szokott a fülem, és még mindig jobb, mint avira egyesével rákódolgatni a feliratot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 05:26:19 írta Gokunix »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #889 Dátum: 10 máj 01, 21:36:04 » |
|
Nekem azok pont tetszettek, bát gyanúsnak tűnik, mintha zaokat még az rtl csinálta volna anno.... nem? (Mellesleg miért nem lehet simán ugyanolyan névvel mellétenni a feliratot?)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
CsepeLee fiú
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #890 Dátum: 10 máj 02, 09:56:55 » |
|
Igen, azok még RTL-es szinkronok, de szerintem az RTL-eseket nem nagyon izgatta, hogy milyen lesz a fordítás és a szinkron. A Digimon Frontier fordítását is jól elbaltázták egy olyan személlyel, aki megmondta, hogy neki nem tetszik a franchise és nem is ért hozzá. Az Inunál és a Slayers-nél azt nem bírtam, hogy egy támadásnak több neve volt. Az Animaxosok kemény pénzekért próbálnak minőségit összehozni. Nekem a többség tetszik is. Eddig csak a Chrno-é csalódás. FMP TSR: valami jogi gond van vele. Pont rákérdezett valaki a Con-on. Régebben azt hittem, hogy az RTL-esek nem adják át a jogokat, mert ki akarnák adni DVD-n. Más gond van a sorozattal, de egy ismim pont elterelte a figyelmemet, úgyhogy azt is elfelejtettem, amennyit egyáltalán értettem akkor. ^^" A szinkronszínészek meglennének. Az InuYasha TFA-hoz és az új Slayers-ökhöz is szervezik már. A DBGT-t szeptember 2-re tervezik. Ez még mindig nem volt biztos infó, de azóta a Twitter-re kiírták, hogy ezzel kapcsolatban figyeljük majd az őszi műsortervet, mert lesz. Eredeti terv szerint az új Slayers-öket váltja le. Egyébként az biztosnak tűnik, hogy az eredeti és a Z sorozat nem lesz, mert nagyon problémás lenne. Egyrészt nálunk régen cenzúrázott változat volt, amit nem szívesen használnának, de csak a licenszfrissítés is nagyon drága. Másrészt van olyan ország, ahol a vágatlan változat volt, így nem nagyon tudnák összeegyeztetni. Ezáltal valószínűleg csak MO-ra kéne megvenni a vágatlan változatot, de ha más országban már volt, akkor ott fognak nyavalyogni azért, hogy miért csak heti 2 résszel van. Nem éri meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 10:00:51 írta CsepeLee fiú »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #891 Dátum: 10 máj 04, 00:45:36 » |
|
Grimmjownak ha minden igaz, Varga Gábor lesz a hangja. http://iszdb.hu/?szemely=17753&lap=hangBelehallgathattok, engem meggyőzött a becstelen brigantikos hangjával.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #892 Dátum: 10 máj 04, 09:31:09 » |
|
Szerintem is elég jó hangja van Grimmihez. Tegnap megnéztem az ANIMAX -es részeket és örültem mert nem Lidércvillámot mondtak hanem szerót(Cero) Ha ezt meghagyták akkor nem értem hogy a Hogyoku-t miért mondják egyszer normálisan másodszor Lélekkő aztán Lélekbontó
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #893 Dátum: 10 máj 04, 10:12:07 » |
|
Meg Orrlyukhime tündére a múltkor Nárcisz volt most meg Tsubaki.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #894 Dátum: 10 máj 04, 14:27:53 » |
|
Hmm, tegnap belenéztem... UlkViorra? az szerintem Ulkiorra simán... Bár a hangja, az egész jó lett, Yammié meg nagyon tetszik...még ha a karaktert nem is kedvelem... ^^" Ueko Mundo? az Huékó Mundó szvsz... Arankár? az nem árránkár? oO
na mindegy... tegnap mikor volt ez előzetesben Grimmi, elég kultúráltan sikítottam fel... Varga Gábor hangja nekem is tetszik, szerintem jó választás Grimmjowhoz...~ Már ha tényleg ő.... igeen, a Becstelen Brigantykos hangja győzött meg engem is... ^^ Mint Grimmjow-fangörl, erre különösen kíváncsi voltam... ^^
Orrlyukhime? Ehhez az elnevezéshez, csak gratulálni tudok... ^^;
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #895 Dátum: 10 máj 04, 14:40:13 » |
|
sztem az "uekó mundó", a spanyolok nem mondanak h-t. (vagyis igen, a J helyett.) Hueco meg egy spanyol szó azt jelenti üres.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #896 Dátum: 10 máj 04, 14:44:22 » |
|
de akkor se ueko, hanem uékó...~ na mindegy, az ulkviorra név jobban idegesít... mármint, hogy került az Ulquiorrába egy v betű? oO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #897 Dátum: 10 máj 04, 15:07:20 » |
|
Én Mindig ezt a hangot képzeltem el Grimmjownak. Frankó! Azért kicsit jobb érzékük van a hangválasztásokhoz, mint a Jetixnek annó Mondjuk a Balszerencse Áradása mp3 sokkal Grimmjowosabb mint a Becstelen Brigantik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 04, 15:10:54 írta matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #898 Dátum: 10 máj 04, 15:27:55 » |
|
de akkor se ueko, hanem uékó...~ na mindegy, az ulkviorra név jobban idegesít... mármint, hogy került az Ulquiorrába egy v betű? oO Mert az új fordító bénább mint a régi, azért vannak ilyen hibák. Ilyenek a Narutóban is előfordulnak, sőt... Matten: én pont Grimjownál voltam úgy hogy nem találtam neki értelmes magyar hangot, aztán belehallgattam és meggyőzött. Nem is értem hogy a Narutót miért nem ugyanez a szinkronrendező csinálta meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #899 Dátum: 10 máj 05, 17:26:55 » |
|
Akkor ezek szerint csak nekem nem tetszik Ulquiorra hangja?! De nem baj, jobb mint a semmi, legalább tovább adják a részeket. Most meddig fogják leadni?
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
|