24 nov 16, 23:38:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 80
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animék a hazai televíziók adásaiban. (Változás a téma nevében. Olvasni 1. hsz)  (Megtekintve 241618 alkalommal)
0 Felhasználó és 127 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #870 Dátum: 10 ápr 29, 18:52:26 »

Miért? Kik lettek a hangjaik?  Mosolyog Érdekelne, különösen Batman hangja.

Marci: Akkor gázabb lett mint hittem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 18:53:41 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Hiei
Vendég
« Válasz #871 Dátum: 10 ápr 29, 19:03:37 »

Nem tudok rajtatok kiigazodni, ha olyan animét adnak, amiket ti szerettek, akkor fúj Animax mert ilyen-olyan a fordítás és a hang,de ha meg gagyikat adnak, akkor az a baj. Csodálkozok, hogy az Animaxos Ulq és Yammi hangját senki sem "szidta"

Mé megy blícs animaxen?:O Haragnál a pont:D. Amíg tehetségtelenek a szinkron színészek addig vehetnek akármit sz*r lesz. Ami sz*r az sz*r és ennyi.
Hol vannak már a Sinkovics Imre szintű művészek?
Nesze Animax hol vagytok ti ettől? http://www.youtube.com/watch?v=8Btn0MAqfW0
Na itt az etalon... Nem nem a hangotokkal van a baj sokkal inkább avval, hogy ti nem tudtok játszani és bele élni magatokat:D.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 19:08:08 írta Hiei the legend » Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #872 Dátum: 10 ápr 29, 19:26:08 »

Sinkovits Imre idejében nem futószalagon készültek a szinkronok, volt idő megnézni a filmet és elemezni, volt idő megtanítani a szakma fortélyait az újoncoknak, nem éhbérért dolgoztak 10-12 órákat és egy időben többen jelen voltak a szinkronizálásnál, nem úgy mint most, h nem találkoznak egymással a magyar hangok. Manapság még a szinkronrendező sincs nagyon képben a történetet illetően, hisz 2-3 rész alapján kell kiosztani a magyar hangokat. Amúgy akiket szidsz, éppen hogy Magyarország legjobbjai között vannak, csak lehet, h nem szeretik a feladatukat.
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #873 Dátum: 10 ápr 29, 19:29:32 »

Ha jól veszem ki, Ulquiorra hangja Valószínüleg Rékasi Károly. De nem vagyok benne biztos. De néhol nagyon arra utal.

Valaki nézze meg jövőhéten a stáblistában a Magyar hangok feliratokat. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 19:32:41 írta matten » Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Hiei
Vendég
« Válasz #874 Dátum: 10 ápr 29, 19:42:56 »

Ezek a legjobbak?XDDDD Értem... akkor teljesen világos miért ekkora a fansub csapatok látogatottsága.
Goku nem akarásnak nyögés a vége. Amúgy amit mondtál nem magyarázat. Mi az, hogy nincs idő? Idő mindig van, csak ők birkák és nem képesek beosztani. Az aki nem akarja pedig ne csinálja.
Érdekes full metal panicra volt idő? Inuyasára is akadt mi a különbség most?xDD Ez mind marhaság.
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #875 Dátum: 10 ápr 29, 19:53:52 »

Nekem a Bleach és a Naruto szinkronja kifejezetten tetszik. A Soul Eater karakterei meg jobb hangokat kaptak, mint eredetiben (kéretik nem megverni). Ami viszont nagyon el lett b...va, az a D.Gray-man.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 19:55:19 írta gyalogbagoly » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #876 Dátum: 10 ápr 29, 20:00:05 »

Ohhh nem mondod, hogy ilyenek mennek az animmaxon a magyar animaxon:O WTF?ikszdé A baj az, hogy nem késztetést érzek arra, hogy belenézzek inkább félek, hogy meghallomxDDDD.
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #877 Dátum: 10 ápr 30, 20:09:33 »

Nekem speciel se az FMP, se az InuYasha szinkronja nem tetszett. Nevet Ellenben elégedett vagyok a Bleach-csel, a Nanával, az Afro szamurájjal Death Note-ban három szereplőt leszámítva mindenki szuper hangot kapott, L jobb, mint eredetiben, a Narutot felesleges említeni, mert a jetixszes hangokat használták, a Méz és lóhere nem is érdekel japánul.
A retekklubbosok közül a Yuu Yuu Hakusho volt kiemelkedő, a Cowboy Bebop közepes, mert a mellékszereplők hangját elcseszték, a Blue Gendertől a falat kaparom, a Slayersben meg kínrímek voltak. Miben is voltak jobbak azok?
Jellemző a magyarok többségére, h mindenért nyavalyognak. Ugyanúgy fikáztátok az rtl-s szinkronokat, mint most az animaxszosokat. Mindenki rinyált, h legyen feliratos. Az lett. Erre mindenki azért sírt miért nem szinkronos. Szinkronos lett. Most követelitek szűnjön meg az animax. Ha megszűnne, az lenne a bajotok miért nincs anime a magyar tévében.
Én meg a fansubokat utálom, még hozzá a sok önelégült sznob miatt, akik ahelyett, hogy a filmekről/sorozatokról alkotnának véleményt, minden egyes alkalommal kötelességüknek érzik felnyitni az embereket szemét, hogy szar, amit hallgatnak. Ez megy sorozatjunkien, xpressen, porton, animax fórumán (amíg volt) meg itt is.  Miért fikáztok olyasmit, amihez nem értetek? Tök egyszerű a megoldás: utána kell olvasni mi lehet az oka a magyar szinkron hanyatlásának és lehet tolerálni, h ez a helyzet van ma Magyarországon vagy nem kell nézni és hagyni, h más is saját maga döntsön mi a jó neki! Az ilyen jellegű viták arra emlékeztetnek, amikor az anti-animések és az animések győzködték egymást, h miért nekik van igazuk. Senkinek nem lesz igaza, mert mindenki mást szeret. Ez van, ezt el kell fogadni.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #878 Dátum: 10 ápr 30, 21:58:32 »

Goku te csak egy porba fingó vagy az én animes múltamhoz képest azért mert láttál 5 shounen animet ne hidd már, hogy megváltod a világot. Te az anime világ bőrét se kaparod evvel a múltal. Meg súgom neked, hogy én felháborodtam A+-on mikor megláttam az első feliratos animet. Az felirat nevetséges volt az fmp szinkronjához képest. Megjegyezném 5 perc alatt szebbet sz*rok annál. Nana japán szinkrónja messze, korszakokkal jobb mint a magyar. Fmp magyar szinkornja meg vetekszik a japánnal sőt sztem még jobb is lett.
Bleachben Ichigó hangja meg olyan mint valami snob sz*rdarabéxDDDD

Azért tud már mit és kivel beszélsz. Ember én akkor animet néztem mikor te még az ujjadat szoptad és itt beszélsz nekem? Kit érdekel miért rossz a lényeg az, hogy sz*r. Nem a kifogást kell keresni a megoldást nekem nem úgy tűnik, hogy bármi javulás lenne.
Mit verébkedsz itt? Úgy beszélsz mintha Shinkovits lennél. A kommunizmus elmúlt az én munkámat bírálhatják akkor én is bírálhatom azt a sz*rt.
Akinek meg nem tetszik tehet egy szívességet...

Megjegyezném, hogy én ingyen szabad időmben készítem ezt. Ők pénzért támogatóval csinálják azt. Ne mond, hogy stúdió meg a rák tudja mi kell hozzá mert azt egyszer kellett megépíteni és megvenni!
A pénzt nem elsikkasztani kell, hanem befektetni. Az  baj, hogy az ilyenek mint animax csak a profitot meg a lehúzást látják. Kihasználják a magyar embereket.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #879 Dátum: 10 ápr 30, 22:22:10 »

Hiei nyugi! Mosolyog Oltást abbahagyni! Ne sértegesd a fórumozókat!

De abban igazad van, hogy ha az animaxon minden anime legalább FMP szintű szinkronnal futna, magamhoz nyúlnék a gyönyörtől... Nevet

Gokunix csak kíváncsiságból? Mi nem tetszett neked a FMP, és az Ijuasha szinkronjában? Mert úgy általában mindenki úgy van vele, hogy ez a 2 anime szinkronja a legjobb... Választ a megfelelő topikba írd!

Amúgy emlékeim szerint a szinkronnak van saját topikja! Folytassátok ott! Moderátor
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #880 Dátum: 10 máj 01, 13:41:02 »

Ha már elült ez a kis "vihar" mellékesen megjegyezném, hogy én baromi zabos lennék, ha megszűnne az Animax - szerencsére erről szó sincs.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #881 Dátum: 10 máj 01, 13:52:37 »

Én lejtenék egy örömtáncot asszem Nyelvesít
Eggyel kevesebb szemét a világon Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 19:28:33 írta Harag » Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Hiei
Vendég
« Válasz #882 Dátum: 10 máj 01, 17:32:19 »

Nem mondod megszűnik animax?:O
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #883 Dátum: 10 máj 01, 17:36:29 »

Hiei: Ezt a kérdést nem vártam volna tőled ikszdé Nem xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #884 Dátum: 10 máj 01, 18:50:40 »

Nálunk DigiTV van, azt leszedték. Arra jó volt, h néha nézem, mert nem unatkoztam legalább...
De japánul jobb nézni az animéket Nevet
Nekem a Bleach-ben am. Ichigo hangja nem jön be, a többi tűrhető...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 80
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins