Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #615 Dátum: 09 nov 19, 21:49:08 » |
|
én a bleach japán szinkronnal kezdtem és érdekes volt a magyar hang de én mind a kettöt szeretem soul eater magyarul tetszik meg egy kis off: nekem az animaxos naruto jobban jön be de a dattebayo s japánt senki sem tudja felülmulni Xp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #616 Dátum: 09 nov 21, 12:56:49 » |
|
Helló,bocsánat,hogy eltérek a témától,de nemrég olvastam itt,hogy valaki azt írta,hogy 24 órás lesz az Animex. Csak meg akarom kérdezni,hogy ennek mennyi a valóság alapja,és ha igaz akkor kb. mikortól?
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #617 Dátum: 09 nov 21, 15:15:27 » |
|
az szerintem király lenne mert én este csak azt nézem ezt egyépként hol hallotad mert utánna néznék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #618 Dátum: 09 nov 21, 16:19:44 » |
|
"Az Animax Lengyelországban 24 órás ifjúsági csatornává vált, de ott sem lesz több anime mint itthon. Így talán van rá esély, hogy itthon is 24 órás lesz valamikor."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #619 Dátum: 09 nov 23, 16:39:03 » |
|
Jó lenne ha tényleg 24 órás lene, több Naruro, Bleach, Death Note, Helssing, FMA.... és akkor nem csak olyan nyomorék animeket adnának ( pl: régen volt az a madaras a nevét nem tudom, meg az a dino király vagy mi..)
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #620 Dátum: 09 nov 23, 17:21:12 » |
|
El kell, hogy keserítselek, ha 24 órás lenne, sem lenne több anime, csak valóságsók, stb... Mert a 8 óra előtti sávban, főműsoridőben melyik animét adhatnák szerinted? Kukucskát, meg azt a dínósat azt mondtad utálod....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 03, 22:20:38 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #621 Dátum: 09 nov 23, 17:48:59 » |
|
Azoknál bármelyik anime jobb lenne... Na jó igazad van tényleg a show-k mennének.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #622 Dátum: 09 nov 23, 18:40:19 » |
|
Meg tele lenne ismétléssel annyi lenne csak az értelme. Amugy kaleido star, kukucska, parappa, dino king, kamichu, digimon kb. ezek mehetnének napközben meg persze a valóságshowk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 09 nov 23, 20:52:08 » |
|
FMA, Nana, meg més sokan mások mehetnének főműsoridőben, de am akk felvennének egypárat a nappali részekhez, am meg ez a főoldalon volt hír h animex és NKWT közös projectje a DB GT vagyis akkor télleg újra lesz Mo-n DB?? ráadásul a GT és magyarul? ez vmi istenkirály lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #624 Dátum: 09 nov 23, 21:27:57 » |
|
Ha mindenkinek más hangja lenne, akkor hidd el, kevésbé örülnél neki.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #625 Dátum: 09 dec 03, 21:13:35 » |
|
Az animax csak eltudja rontani a szinkronokat. Ezért remélem nem fogják a Code Geasst leadni, vagy pedig magyar felirattal és megtartják az eredetit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #626 Dátum: 09 dec 03, 21:43:26 » |
|
Az utóbbi szinte 100%, hogy ki van zárva. És sajnos csak idő kérdése és adni fogják... Túl népszerű
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #627 Dátum: 09 dec 03, 22:10:30 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Mindenki tudja hogy arra reagálsz! Moderátor Bocsi:P Figyelek...
Akkor én most elmegyek és elkezdem ásni a sírom, vagy inkább tüntetek ellene, habár nem vagyok az a tüntető típus, de ez megengedhetetlen. Magyar felirattal sokkal jobb lenne mert megmaradnának a jellegzetes karakterhangok. Jobban tud azonosulni az ember.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 03, 22:31:29 írta Yumi-neechan »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #628 Dátum: 09 dec 04, 06:27:41 » |
|
Csak sajnos a digin nem jók a feliratok animaxhoz igy inkább magyaritsák. Aki akarja ugyis nézheti neten felirattal, de ugy ne legyen japán, hogy felirat meg nincs mellette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #629 Dátum: 09 dec 04, 14:44:31 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Mindenki tudja hogy arra reagálsz! Moderátor Bocsi:P Figyelek...
Akkor én most elmegyek és elkezdem ásni a sírom, vagy inkább tüntetek ellene, habár nem vagyok az a tüntető típus, de ez megengedhetetlen. Magyar felirattal sokkal jobb lenne mert megmaradnának a jellegzetes karakterhangok. Jobban tud azonosulni az ember.
Na ezzel egyet kell értenem Megértem hogy valakinek jobb szinkronnal nézni egy animét,de az animaxosok úgy el tudják cseszni a szinkront hogy azzzz már fáj x'D Én inkább figyelnék a feliratra mint hogy sokszor a nem is a karakterhez illő hangot hallgassam 20 percen át
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
|