Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 aug 16, 08:05:44 » |
|
nálam 20:00 -tól egésze hajnali 2 -ig kb megy az animax .... és télleg sok gagyi dolog megy rajta de azokaon jókat röhögök mint pl kukucska kalandjai vagy mi meg akuie és gacsimpó vagy mi a szösz... és az a divat tervezős sztem jó.... grafika elképesztő....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 aug 16, 08:09:26 » |
|
Persze, biztos, meg akár szépen is lehet megrajzolve...dehát a történet könyörgöm, a történet mondom, nekünk itthon nics, csak balcsin és kikapcsoltam ezek után...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 aug 16, 08:23:55 » |
|
a történet is jó végülis.... persze én is inkbb az akciódús animeket komálom öm pl yuyu hakusho-t ( animax -on ) bár igaz vagy 18-19 -ikre látom.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 aug 16, 12:41:49 » |
|
Akkor segíts...tom, hogy nem ez topicja, de lusta vok most megkeresni és csak egy rövid kérdés Az hanyas rész, ahol Juszuke (fingom nincs hogy írják ) találkozik az alvilági apjával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 aug 16, 12:48:16 » |
|
Hát.. Az Animaxon tényleg elég sok gagyi sorozat megy, de vannak jók is pl: Paradise Kiss, R.O.D , Yuu Yuu Hakusho (Ritka, én úgy emlékszem, hogy az a 98. rész.. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 aug 16, 13:34:26 » |
|
Hát.. Az Animaxon tényleg elég sok gagyi sorozat megy, de vannak jók is pl: Paradise Kiss, R.O.D , Yuu Yuu Hakusho (Ritka, én úgy emlékszem, hogy az a 98. rész.. ) Hogy lenne már gagyi a YYH? Szerintem sokkal jobb mint pl. a Naruto. Nagyon jó története van, érdekes jellemek és egyedi rajzolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 aug 16, 14:23:51 » |
|
de vannak jók is pl: Paradise Kiss, R.O.D , Yuu Yuu Hakusho Úgy értettem, hogy ezek azok a sorozatok, amiket érdemes nézni, és nem gagyik :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 aug 16, 14:36:00 » |
|
Ja bocs. Fáradt vagyok. Pedig normális állapotomban még olvasni is tudok. Bizony. Na mindegy én addig úgysem nézem az animaxot amíg nem lesz valami Death Note, FMA, vagy Bleach.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 aug 16, 14:44:40 » |
|
Semmi baj Én már nagyon kíváncsi vagyok az új sorozatokra.. Annak örülnék a legjobban ha feliratosan adnák őket, mert mondjuk Ed-et az FMA-ból csak Paku Romi hangjával tudom elképzelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 aug 16, 14:52:36 » |
|
Hát az hatalmas előrelépés lenne, ha lenne Bleach magyarországon...na azzal aratna az Animax, ha nem rontják el a szonkront
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 aug 16, 20:09:50 » |
|
Aratna az enyhe kifejezés. De nem helyette nézhetyük helyette Kukuska kalandjait vagy mit.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 aug 16, 22:33:06 » |
|
Hé,a Kukucska Kalandjai nagyon jó nem a 12-18 éveseknek szól,nyugodjatok bele.GY-E-R-E-K-M-E-S-E. Bár anime,a fiatalabb korosztálynak szól.A Bleach meg nem olyan jó.Én inkább az FMA-t meg a Death Note-ot várom nagyon A Bleach is jó,nem azt mondom de nem annyira mint ez a kettő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 aug 17, 16:31:07 » |
|
A Kukucskát én is nézem. Olyan mintha a '60-as években készült volna, és van egyfajta nosztalgia érzetem a nézése közben, a '90-es elején adott sorozatokat juttatja az eszembe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 17, 16:31:55 írta Goku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 aug 23, 09:20:24 » |
|
Tegnap jöttem vissza a nyaralásból és esténként én is mindig Animaxot néztem. Kár,h otthon nincsen. Mondjuk a Kukucska kalandjain nagyot röhögtem, amikor szárnyas betétekkel táncol az openingben.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 aug 23, 11:09:55 » |
|
Pedig az Animax fórumon nagyon azt mondták, hogy az animék is változni fognak. Hát eddig ez nem történt meg, mert a kukucska kalandjain meg az Akuei és Gacchinpo-n kívül nincs új anime, és ez a kettő is gyerekes. habár ott van még a Hell Girl, az nem gyerekes és a grafikája is elég jó. De ahogy a reklámokat elnézem, ugyanazokat az animéket fogják adni amit az A+. De hát a változáshoz idő kell... és a reklámok sokkal jobbak mint régen voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|