rondár
|
|
« Válasz #495 Dátum: 09 máj 22, 20:07:50 » |
|
1.) Akkor még nem ment, hiszen még csak frissen lett átalakítva. Ma azonban már mennek. Egyébként a Szuper robot Majom Csapat Akcióban szintén a Jetixen került sugárzásba Amerikában, ahogy az ATOM is, csak a Jetixet az amcsik saját maguknál kivonták a forgalomból. 2.) A Disney vette meg, ergó amerikai kézben van. Most már ott kint a Jetixet is megszüntették, helyette a Disney - igen, - megy Amerikában.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #496 Dátum: 09 máj 22, 21:55:22 » |
|
Shiro, ezt úgy képzelted el, hogy a szakácssrác leöl egy sellőt, csinál valamit két-három tucat főre, aztán a pár ember aki nem evett belőle, vagy szerencsésebb hatással volt rájuk a sellőhús, próbál életben maradni?
Amúgy, valaki azt is tudja, mikorra várhatók az animex nagy újításai, mert már egy ideje hallani róluk, de az oldalán nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #497 Dátum: 09 máj 22, 22:19:20 » |
|
Valaki volt a szinkronos- fordítós beszélgetésen? ha igen, akkor az elmondaná nagyjából, hogy miről volt szó? előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #498 Dátum: 09 máj 22, 22:48:20 » |
|
ha jól tudom eme újítások júliusban várhatóak, de erre nem vennék mérget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #499 Dátum: 09 máj 23, 16:31:49 » |
|
Valaki volt a szinkronos- fordítós beszélgetésen? ha igen, akkor az elmondaná nagyjából, hogy miről volt szó? előre is köszi
Nem volt valami érdekfeszítő. amikor kiderült, hogy nem lesz szinkronos, elmentem.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #500 Dátum: 09 máj 26, 16:29:21 » |
|
Még ahozz: pár hozzászolással elöbb mondták hogy mivel cseszték el az adók a nézettséget: hát ja , még régen volt a YET(X)I-n a kölykök a 404-es teremböl(vagy mi volt a neve) 3 jobarát és yerry, az andy a vagány( a kishableány xD) meg rajz filmek, jók! most meg lazy town lazy town lazy town, és mért? mert nagy a nézettségük! A fogyatékosok meg a kis csecsemök ezt a sz*rt nézik mindig! mert vicces hahaha, mikor rotter robi beleesik a gödörbe és hahahaaha, meg H2O-ban is olyan ellenszenvesen viselkednek a szereplök, nyitogatják a szájukat beszéd közbe és ez lesz az animax-en is! lazy town: hotpuirsit 2, power fingók... Na meg persze valoság show-k
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #501 Dátum: 09 máj 26, 16:53:20 » |
|
Ma már szinte minden csatornát szétk*rnak nem csak az Animaxet persze van még pár olyan csatorna amin még van pár nézésre érdemes film, sorozat stb. Mondjuk én néha délelőtt még néha-néha belenézek a Jetixbe mert akkor még van pár szórakoztató rajzfilm de délután már csak ezek a sz*r Lazy troty, Power idióták és társai mennek, nem értem ezek a Jetixesek nem néznek néha fel az oldal fórumjára mert ott szinte mindenki szidja ezt a hülyeséget és ráadásul még új részeket is vesznek belőle ahelyet hogy valami érdemlegeset vennének, tehát mára már a jetix egy kalap sz*rt sem ér, pedig azelőtt mennyit néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 09 máj 26, 19:00:17 » |
|
Nah álljunk meg! 1: swada: Nekem a Három jóbarát annyira nem jött be! 2: Senki nem mondta, hogy ezek menni fognak az Animaxon! Ilyen nem lesz! Honnan vettétek ezt a baromságot? Csak szóbahoztam, hogy a Jetix (így írják) itt cseszte el! Az animaxon csak valóságshow-k meg animék lesznek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #503 Dátum: 09 máj 26, 20:17:22 » |
|
Ja igen matten! Tuloztam nem fogmenni, csak ugy fölhoztam, az animaxen az anyátok közt ismétlésétöl mennek egészen a monika show-tol a jozsi-barátigXD na jo 3jobarát és yerry, de akkor is értelmesebb volt mint a h2o egy kis .... is elég,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #504 Dátum: 09 máj 30, 23:39:01 » |
|
Pedig a H2O aranyos És elsősorban lányoknak készült, szerintem értelmes sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 09 máj 31, 16:25:04 » |
|
Rondar... Én nem ismerlek téged...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 09 jún 15, 10:56:25 » |
|
a jetix meg a cartoon network egy rakás szar, animaxom meg nincs, szal sok értelemset nem igazán látok a tv -ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #507 Dátum: 09 jún 15, 16:46:37 » |
|
Tegnap volt a Death note 2 az Utolsó név a végéből 10-15 percet nemláttam de így is nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 09 jún 16, 10:04:59 » |
|
Rondar... Én nem ismerlek téged...
xD Lányoknak készült? Azt hittem amcsiimádó kis 8 éveseknek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #509 Dátum: 09 jún 16, 11:17:53 » |
|
Jaja, 8 évesek mind amcsi filmet néznek, én a Rambo 3-mat xD
--- Muter tegnap, vagy tegnap előtt nézte rajta a Deth Note movit s tetszett neki xD
Bem tudjátok milyen új szinkronos cucc rajta lesz rajta a közeljövőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|