Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 18, 16:57:58 » |
|
Na az a vélemnyem a csatornáról, hogy lényegesen színvonalasabb a kinézete az A+hoz képest. De egyébként amit én ujjat felfedeztem rajta (mármint sorozat) a Hell Girl amiért nem rajongok, meg valami Paradise Kiss (nem tudom ment e ez előtt is) az se tűnik valami nagy számnak. Igaz én nem sokat nézem. Az is igaz, hogy nem fogom nézni rendszeresen akármilyen animet is adnak rajta de ez teljesen független a csatornától. Akármilyen animet adnának akkorsen nézném azért, hogy ott nézem meg azt az animet. Mert ha már kell egy anime akkor letöltöm és kiírom.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 18, 17:13:27 » |
|
Hm. azelőtt is volt a+-om, de az animaxra többet kattolok... :-X A Hell Girl-ről meg annyit, hogy nekem pont az az első kedvencem a csatornán
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 22, 21:25:15 » |
|
Kukucska kalandjait nézi valaki? Nekem nagyon bejön. A szinkronja is tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 22, 21:26:47 » |
|
jajj, az inkább olyan kis gyerekes anime. De azért cukker.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 22, 21:40:33 » |
|
Jah, gyerekes, de aranyos mese. Tetszik, h. a legtöbb név magyar, és csak 1-2-t hagytak japánul. A zenéjét is lefordíthatták volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 23, 08:12:23 » |
|
igen, és szerintem azért is lett leszinkronizálva, hogy a kisebbek értsék. ??? ??? máris írom az AA-ra az ismertetőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 23, 11:07:59 » |
|
pfft nekem tenap az egyik Hell Girl részen nem volt felirat(amugy se nézem ugyhogy mind1) és azon felül h más a kinézet nem sok minden változot rajta...inkább menne már Death Note, meg Bleach parancsoljatok ennyi animét tud sugározni az animax http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_programs_broadcast_by_Animaxés japánba 24/7 non stop anime...mivel a Sony ugyis tele van pénzel nyugodtan megjátszhatnák itt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 23, 12:59:37 » |
|
A Kukucska kalandjai inkább a Minimax-ra való! Az Animax-ot meg turbózzák föl sorozatokkal!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 23, 14:23:34 » |
|
pfft nekem tenap az egyik Hell Girl részen nem volt felirat(amugy se nézem ugyhogy mind1) és azon felül h más a kinézet nem sok minden változot rajta...inkább menne már Death Note, meg Bleach parancsoljatok ennyi animét tud sugározni az animax http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_programs_broadcast_by_Animaxés japánba 24/7 non stop anime...mivel a Sony ugyis tele van pénzel nyugodtan megjátszhatnák itt is A Pokoli lány premier-vetítésekor vmiért mindig lemarad a felirat. Animax állítólag csak 1 év múlva lesz 24 órás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 23, 15:56:34 » |
|
igen de azt már alig várom egész nap anime ??? naon jó lesz de úgy tom csak este 10 -ig lesz vagyis nem teljes 24 óra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 24, 12:47:29 » |
|
Az tökmindegy! Napközben csuklófrászt szoktam kapmi, hogy semmi jó nem megy!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 24, 14:40:40 » |
|
én meg attól kapot frászt mikor 2 vagy több rész Pokemon megy egymás után az RTL 2-ön...remélem az Animax nem mutatja előröl pokemont...az orange vagy a johtótól jóbb lenne(és utálom pikachu-t...Raichut nem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 25, 19:18:09 » |
|
az lenne a legjobb, ha a jó animeket normálisan leszinkronizálnák. és megvennék a JAPÁN Narutot, meg Bleachet, és azt szinkronizálnák le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 25, 19:19:34 » |
|
Japán Narutot nem vehetik meg, mert az a Jetix tulajdonában van, és tudtommal kizárólagos forgalmazó. A Bleachet pedig már megvették, és szerintem szinkronos lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 25, 19:21:00 » |
|
szerintem megvehetik, mert a Jetix tulajdonában az amcsin verzió van. Jah igen, a Bleachet télleg megvették, már csak a szinkron kéne. Inuyashat télleg folytatják magyarul? nem mintha érintene, mert csak kb. az első 70 részt láttam Inuból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|