Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 08 okt 22, 20:56:13 » |
|
Aki nézte a mai Digimon Frontier részt írja le mi volt benne,mert anya tévét nézett és nem láttam.Am 33. rész.Please!Onegai!Nagyon szépen megköszönném ha valaki leírná nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #391 Dátum: 08 okt 27, 21:21:45 » |
|
Mindig ismétlin a részeket...Nézd meg az animax oldalán h mikor és megtudod nézni
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #392 Dátum: 08 okt 28, 08:39:20 » |
|
Áh már megnéztem japánul nem volt nagyszám.^^Tegnapi rész végére értem be a hülye óraállítás miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #393 Dátum: 08 nov 25, 14:27:13 » |
|
A Montekrisztót szinkronba, fagy feliratba tolja a csatorna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #394 Dátum: 08 nov 25, 15:09:38 » |
|
Hát Shiro nem tudom, hogy ez neked jó vagy rossz, de a Montekrisztót szinkronosan adják az Animaxon, mondjuk szerintem jó a magyar szinkronnal, de én még nem láttam eredeti nyelven, szóval az én szavam nem sokat nyom a latba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #395 Dátum: 08 nov 25, 15:16:22 » |
|
Lényegében jó, mert akkor nézem tévében, csak előtte még megnézem azt a pár részt gépen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #396 Dátum: 08 nov 26, 14:19:21 » |
|
Shiro kicsit tájékoztatlak az Animax csatornárol,hogy mi lesz még ebben az évben! * Október 25l a Hellsing lesz látható szinkronosan. * Novembertől a Gankutsuou - Monte Cristo grófja is szinkronosan. * Decemberben pedig a várva várt Naruto első 52 része, valamint a Detective Conan szinkronosan. * Márciusban pedig a Bleach újabb 52 Na remélem tetszett a kis felsoroláS!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #397 Dátum: 08 nov 26, 14:45:26 » |
|
gugle.-> animax blog mi?
Ezt tudtam, csak azért kérdeztem, mert a Hellsing is subtitulározva lett, szinkron helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #398 Dátum: 08 nov 26, 15:12:51 » |
|
Shiro kicsit tájékoztatlak az Animax csatornárol,hogy mi lesz még ebben az évben! * Október 25l a Hellsing lesz látható szinkronosan. * Novembertől a Gankutsuou - Monte Cristo grófja is szinkronosan. * Decemberben pedig a várva várt Naruto első 52 része, valamint a Detective Conan szinkronosan. * Márciusban pedig a Bleach újabb 52 Na remélem tetszett a kis felsoroláS! Nem lenne rossz ha ezeket nem láttam volna legalább 2 évexDDD. Parányi szinte jelentéktelen késésben vannakxDDD. Arról nem is beszélve hogy Bleach szinkron elég felejthető lettxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #399 Dátum: 08 nov 26, 15:23:19 » |
|
Ezt tudtam, csak azért kérdeztem, mert a Hellsing is subtitulározva lett, szinkron helyett.
A Hellsing most valóban feliratosan megy, de állítólag csak azért, mert az volt a jogtulajdonosok kívánsága, hogy először feliratosan adják le, de következőleg már szinkronos lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #400 Dátum: 08 nov 26, 17:44:16 » |
|
Én csak azon csodálkozom hogy a japán animére még feliratot sem adnak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #401 Dátum: 08 nov 27, 07:25:59 » |
|
Shiro kicsit tájékoztatlak az Animax csatornárol,hogy mi lesz még ebben az évben!
* Decemberben pedig a várva várt Naruto első 52 része, valamint a Detective Conan szinkronosan
Tudtommal a Detective Conan premierje elcsúszott és csak 2009-ben indul "a külföldi jogtulajdonossal elhúzódó ügyintézés" miatt.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #402 Dátum: 08 nov 27, 08:39:30 » |
|
Én csak azon csodálkozom hogy a japán animére még feliratot sem adnak . Ezt hogy érted? Tudtommal ami japán szinkronnal fog menni, vagy megy, azon mindegyiken van felirat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #403 Dátum: 08 nov 27, 16:28:54 » |
|
Hát ahogy mondtam .mert én már láttam olyat ami japánul ment és nem volt rajta nemhogy magyar de egyáltalán semmilyen felirat , és ez most biztos .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #404 Dátum: 08 nov 27, 17:04:39 » |
|
Vannak szolgátatók(Pl.:Digi-TV) akik külföldi(asszem cseh), vagy egyáltalán nem adnak feliratot. A kábeltvseknél működik asszem.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|