Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 08, 22:30:33 » |
|
Az ANIMAX-nak van sze,pont a legközkedveltebblehető legjobb animéket vette meg 8) Bleach,Death Note,és ami a lejobb:Fullmetal Alchemist Hű mi lesz majd ha a jövőben is ilyen szintű animéket vesznek meg! :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 08, 23:13:52 » |
|
Remélem én is hogy lesz minőség! Mert már odáig ment minden, hogy be se kapcsoltam... 24órás lesz? De jó! Csak sztem nálunk rögtön nem is lesz... és akkor k*rva mérges leszek... mint mikor az új DB részeknél levették az RTL2nket, meg a német Vivát, mikor az elkezdett animét játszani...grrrrr No, de ez most már jobb lesz... remélem...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 09, 15:20:57 » |
|
micsoda?? megvette a DN -t meg a Bleach -et meg a Fullmetal Alchemys-t?(vagy mit ) jaj az nagyon jóóóó, mikor fogják adni????? igen is vannak most is profi szinkornizálók akik a japánoknál is jobbak, sőt mikor először néztem japánul animeket azt mondtam magamba: (atya ég magyarok sokkal jobbak ) csak azóta mondanak a szinkronokra rosszat mióta Jetixen megy/ment a Naruto Az Animax az A+ -ból lett és tudtommal azt a magyarok kezdték.... vagyis csak fogják itt adni....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 15:22:02 írta Gaarahun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 09, 15:39:59 » |
|
5 évn belül lefut maj mind a 3 Ezek még később jönnek,maximum egyszerre 3 anmét hoznak be,amiből 1 a nagy dobás.OFF:Az FMA remekmű,nézd meg,és mellesleg Alchemist
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 09, 16:37:01 » |
|
Remélem eszükbe sem jut leszinkronizáni az új sorozatokat. Eredeti szinkronnal sokkal jobb, és az animexos felirat biztos jól lesz lefordítva. Sztem a fanok is a japán hanghoz+felirathoz vannak szokva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 09, 20:24:50 » |
|
Feliratosan tényleg jobb lenne. Csak kár hogy nekünk olyanok hogy 20:00-kor elkezdödik és 21:03-kor csak ugy slussz eltünik az adás (és akkor kiborulok.)
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 09, 20:52:18 » |
|
Nekünk meg egyáltalán nem jön be... :'(
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 09, 20:55:25 » |
|
én örülök hogy van feliratos de már idegileg ki vagyok akadva hogy lusták leszinkronizálni, és a felirat meg pocsék, szörnyen roditottak!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 10, 02:10:52 » |
|
Nekem meg müholdas tv-m van es a felirat roman rajta -.-, vagy asszem roman de lehet cseh is... Nem tudjatok miert ? Elvileg magyarnak kene lenni de..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 10, 07:02:02 » |
|
Semmi bajom a Yu Yu Hakusho-val, de kb amóta elindult ez a csatorna, azóta nem került le a műsorról. Először jó volt, még másodjára is élvezhető, de könyörgöm!!!! (4.-re már idegesítő) Ue. az Inuyasha-val is, kimozdulhatnának ez első 100 rész bűvköréből. Akkor még reménykedtem, h tényleg újul a csatorna, mikor hirtelen 3 új soroztot kezdtek adni (Spirál, Arc, READ), de nem!!! Számomra csalódás. Mot esetleg nem akarnak vmi új reménnyel kecsegtetni??? Egyedül a Pokoli lány az újítás? A csatorna nevén változtatni nem nagy szám, akár minden héten megtehetik......
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 10, 11:32:55 » |
|
most a pokoli lány meg az a Japán Shout Park izé van hát de biztos fognak csak még nem most ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 10, 19:48:09 » |
|
Az Inut tovább fogják adni, már szinkronizálják. Kitartás!
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 10, 20:03:57 » |
|
...pl. DN-ben is többször volt, h az angol szöveg hosszabb, mint amennyit a japánok beszélnek... De ez sokszor azért is van, mert amit az egyik nyelv 2 szóval kifejez, azt egy másik nyelv csak hosszabban tudja körülírni. Egyébként külön meg lehet majd rendelni ezt a csatornát szerintetek? Nekem még A+ se volt soha a minimax után, lehet hogy tévészolgáltatót kéne váltani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 10, 20:04:56 írta Karasu »
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 15, 09:25:46 » |
|
remélem is hogy tovább fogják adni az inuyahát az Animaxon szerintem az Animax-on vetíthetnék a Narutot magyarul az király lenne
Moderátor: Nem lehet dupla postolni. Ha van még mondanivalód, szerkeszd a hozzászólásod a Módosítás gombbal!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 15:31:39 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 15, 18:22:54 » |
|
Mivel már a szinkronnal szép számmal megvannak, ezáért tuti levetítik. Csak az a kérdés, hogy aRTl Klub-tól kell-e megvenni az inut vagy sem. De ha ilyen tempóban vetítik, akkor kb szeptemberre érkeznek csak meg az új részek. emlékszem a Gravi is mennyit késett.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
|