Goku2000
Vendég
|
|
« Dátum: 07 júl 08, 16:16:53 » |
|
Vélemények a csatornáról és a rajta futó sorozatokról.
----
A téma profilját jelentő Animax csatornát 2014.04.01-én leváltotta a C8 csatorna, aminek fő profilját nem az animék teszik ki, de elvétve sem találni a közzétett műsorok közt.
Éppen ezért a téma átnevezve "Animék a hazai televíziók adásaiban." -ra.
Ez lényegében kibővíti a téma hatókörét. Ami annyi tesz, hogy bármikor adásba került, illetve ismeretesen adásba kerülni fogó animékről és az azt leadó televíziók lesznek a. Így tehát aki síratni szeretné az Animaxot, vagy a A+-ról szeretne nosztalgikus megemlékezést tartani, az is nyugodtan megteheti a téma keretein belül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 13:04:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 08, 16:23:37 » |
|
ez valami külön megrendelhetős cucc? mert én hiába keresem, nekem nincs meg :'( :'( :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 08, 16:29:03 » |
|
Az Aplusz csatornát keresztelték át Animax-ra. 1 évig még a Minimax után fogható mindennap 20-02, utána kibővítik 24 órásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 08, 16:29:38 » |
|
Lényegében csak a kinézetétől másabb mint az A+.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 08, 16:32:18 » |
|
Meg lesznek új és JÓ animék. Na jó, eddig is volt két jó anime. De az nem elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 08, 16:42:48 » |
|
Melyik kettő volt jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 08, 16:43:50 » |
|
nekem már elegem van az ismétlésből , meg azért lehetne több szinkonizált is, már unom olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 08, 16:46:38 » |
|
szerintem jobb eredeti hanggal...a Naruto óta valahogy nem nagyon vagyok oda a magyar szinkronért, hmm a legjobb anime az animaxon a trigun, hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 08, 16:46:45 » |
|
Feliratosan jobb, mint gagyi magyar szinkronnal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 08, 16:48:13 » |
|
azt mondják lesz death note de mondjuk káár hogy csak 8 után van egy olyan adón ami nekünk nincs mért nem egésznapos akkor megrendelném
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 08, 16:50:41 » |
|
Melyik kettő volt jó?
Slayers és Yuu Yuu Hakusho A felirat meg a legnagyobb hülyeség. Azt a netről is le lehetne szedni. És lehet azzal jönni, hogy van akinek nincs nete, de hogy őszinte legyek, nem érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 08, 16:51:35 » |
|
gagyi magyar szinkron??? attól hogy a Naruto-ba nagyon elrontották ez nem igaz, igen is vannak nagyon jó szinkonizálók!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 08, 16:53:19 » |
|
Ez meg a másik. Az A+-on nem csinálnak gagyi szinkront. (Esetleg hibás fordítást, de az sem túl gyakori.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 08, 17:07:45 » |
|
A Slayers nem szerettem, idegesítettek a verselések, meg úgy az egész sztorija A neten fellelhető feliratok nem pontosak, pl. DN-ben is többször volt, h az angol szöveg hosszabb, mint amennyit a japánok beszélnek, és ahány fanfelirat, annyi féle magyar fordítás, egyik se adja vissza az eredeti szöveget. A magyar szinkronok meg '95 óta gagyik, az eredetit meg se közelítik. Nekem csak egy kedvencem van eddig az ANimax-ról: a Full Metal Panic, meg a Spirálból láttam egy keveset, de akkor még nem szerettem a krimiket, most viszont megnézem az elejétől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 08, 18:04:15 » |
|
Hú, a Spirált nagyon szerettem!!! Csak a végét nem értem. Gondolom lesz folytatása, az mindent megmegyarázna!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|